Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Alonso

Alonso rettegett, hogy megismétlődik Indy

Fernando Alonso saját kitűnő teljesítményének is köszönhetően társaival megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az utolsó órákban rettentően félt, hogy beüt egy technikai meghibásodás.

részletek

A Renault-t sokkolta Alonso kanadai hibája

Montrealban vetette be először új motorját a Renault is, ami fejlesztett, erősebb erőforrás elődjénél. A gyártót először sokkolta a 14-es számú McLaren kiállása, később viszont megnyugodtak.

részletek

Alonso egy hibát sem követett el Le Mans-ban

Bár csak a Toyota vett részt igazi győzelmi esélyekkel az idei Le Mans-i 24 óráson, Fernando Alonso Indianapolis után Le Mans-ban is letette névjegyét. Egy igazi legenda elismerését is kivívta.

részletek

Alonso: „Össze kellett szorítani a fogunkat”

Fernando Alonso kifejezetten nehéz győzelemként aposztrofálta saját maga és csapattársai első Le Mans-i győzelmét, ahol komoly hátrányból álltak fel a Toyota másik autóját vezetők ellen.

részletek

Alonsóék nyertek Le Mans-ban!

A Toyota története első győzelmét szerezte Le Mans-ban, Vergne és a G-Drive kategóriagyőztes, két Porsche nyert a GT-k között, egy malac festését és egy színész nevét viselő 911-es. Megvan Alonso második koronája!

részletek

A Renault kellemes emlékei Schumacherékről

Tíz év után került vissza a versenynaptárba Franciaország. Különleges helyszín ez a Renault számára, hazai motorral, több zseniális pilóta is nyert futamot, például Schumacher és Prost is.

részletek

Alonso szenzációsan vezet a Le Mans-on

Ha Fernando Alonsóék megnyerik az idei 24 órást, akkor abban a kétszeres világbajnok spanyol nem csak egy szerencsés résztvevő lesz. Indy után Le Mans-ban is megmutatja, hogy kitűnően vezet.

részletek

LM24 15. óra: Büntetés után ütőtávon belül Alonsóék

Ledolgozta bő kétperces hátrányát a #8-as Toyota, de nem tudott előzni, a #7-es testvérautó összeszedte magát és ismét egyre magabiztosabb előnyben van.

részletek

LM24 3. óra: Alonso autóban, óriási GT-csata

Két nagy csatától volt hangos a 2018-as Le Mans-i 24 órás első órája: a két Toyota a győzelemért harcol, miközben a GT-k mezőnye teljesen kiszámíthatatlan – de a Porsche és a Ford fölénye egyértelmű.

részletek

A bajnokság, melyet Hülkenberg vezet

A szezon egyharmadánál járva megnéztük, hogy áll az F1-es „B-liga”, azaz hogy nézne ki a világbajnokság akkor, ha kiemelnénk a mezőnyből a három nagycsapatot – Alonsóék jól kezdtek, de már a Renault vezet.

részletek

Davidson kárára csináltak helyet Alonsónak

Fernando Alonso győzelmi esélyekkel vesz részt az idei Le Mans-i 24 órás viadalon. Ezt Anthony Davidson versenyzői ülése bánta a Toyotánál, saját bevallása szerint nem saját döntése alapján.

részletek

Alonso szerint nem az ő érdeme a pole Le Mans-ban

A Fernando Alonso fémjelezte Toyota indulhat majd az élről a Le Mans-i 24 óráson, de a kétszeres világbajnok spanyol szerint ez nem neki, hanem japán váltótársának köszönhető.

részletek
Olvastad már?