Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Alonso

Amit Alonso daytonai hétvégéjéről tudni kell

Míg az F1 többi szereplője jól megérdemelt téli pihenőjét tölti, addig Alonso már a hétvégén versenyezni fog. Mint ismert, a spanyol a daytonai 24 óráson áll rajthoz Lando Norris társaságában.

részletek

Rahal szerint túlbecsülik Alonso tehetségét

Az IndyCarban versenyző amerikai nem tartja különlegesnek Alonso Indy 500-on való szereplését. Szerinte az F1-esek közül vannak még páran, akik a spanyol után tudják csinálni ezt.

részletek

Briatore szerint Alonso újra pezsgőzhet

Hosszú évek szenvedése után idén Fernando Alonso ismét sűrű látogató lesz a dobogón, legalábbis egykori csapatfőnöke szerint. A spanyol maradása pedig bizonyíték az istállóhoz való lojalitására.

részletek

Alonso: Nem sok F1-es csinálja majd utánam

A spanyol szerencsésnek tartja magát, hogy a McLaren és Zak Brown támogatásával részt vehet a hosszútavú versenyzésben, de nem hiszi, hogy sok F1-es társa követné a példáját.

részletek

Brown: Alonso sosem adott nekünk ultimátumot

2017 szeptemberében sokakban megfogalmazódott, hogy a McLaren a kétszeres világbajnok nyomására szakított a Hondával. A wokingiak vezetősége ezt akkor és most is tagadta.

részletek

Hogyan változtak a fizetések az F1-ben?

A Formula-1-ben minden a pénzről szól, ezt régóta tudjuk. De mennyi pénzről? Mennyit változott az elmúlt tizenhárom évben a versenyzők fizetése? Ki volt akkor a csúcs és ki most?

részletek

Alonsónak nem csak a főnöke Brown

Zak Brown és Fernando Alonso remek kapcsolatot ápolnak egymással. A spanyol a vezérigazgató közreműködése miatt vehetett részt az Indy 500-on, és lehet, hogy Le Mans-i álma is valóra válik nemsokára.

részletek

Alonso már most vezér daytonai csapatában

Noha soha nem osztott meg versenyautót kollégáival, a spanyol F1-es pilóta nagyon hamar alkalmazkodott az új helyzethez, és máris alakulata élére állt a Daytonai 24 órásra készülve.

részletek

Webber szerint Alonso hibát követ el

A spanyol barátja az F1 után a WEC-ben szerepelt, így átérezheti a kétszeres bajnok új lelkesedését a hosszútávú versenyek iránt: mégsem tud egyetérteni azzal, hogy egy topcsapat pilótájaként más kategóriákban indulgat.

részletek

Így szerepelt Hamilton a csapattársai ellen

Egy Formula-1-es versenyző számára elsődleges feladat, hogy a csapattársát legyőzze. Lewis Hamilton ezt a házi feladatot rendkívül jó százalékkal oldotta meg eddig, ez sikereinek egyik titka.

részletek

Daytona: Nasr az élen, Alonso és Norris a 16.

Fernando Alonso az éjszakával ismerkedett tegnap a daytonai 24 órás futam tesztjén, de ezúttal nem volt túl sikeres a csapat - a spanyolnál Lando Norris is gyorsabb volt.

részletek

Ezt jelenti Alonso az amerikai sportautózásnak

Tavaly az IndyCar világa bolydult fel, most pedig a tengerentúli sportautózás fellegvárára hárul nagyobb figyelem a McLaren F1-es pilótája, Fernando Alonso miatt.

részletek
Olvastad már?