Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Alonso

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

Renault: Egyszer fenn, egyszer lenn

A hetvenes évek második felében jelent meg először gyári istállóként a francia gyártó, amely időnként gúny tárgyát képezte, máskor pedig legyőzhetetlennek bizonyult. Hogyan alakult az elmúlt 42 évük?

részletek

A McLaren ködösít Alonso tesztje kapcsán

Az F1-es sajtó és a rajongók is arra számítanak, Fernando Alonso vezetni fogja a McLarent a barcelonai teszten. Gil de Ferran nem erősíti meg a feltételezést, viszont nem is cáfolja.

részletek

A Vettel-Leclerc csata nem lesz az Alonso-Hamilton 2.0

Bár a Ferrari egykori sportigazgatója lát párhuzamot az élcsapatnál kialakult két helyzet között, mégsem gondolja, hogy Vettel és Leclerc viszonya mintázza majd a McLaren 2007-es bajait.

részletek

Két F1-est fog szemmel tartani Alonso

A kétszeres világbajnok nem fordít hátat a Formula-1-nek, figyelni fogja a versenyeket, különösen két pilóta szereplése érdekli. Hozzátette, nem jár a fejében visszatérés.

részletek

Alonso: Micknek előbb meg kell tanulnia járni

Bár néhány tavalyi hírforrás már a Formula-1-ben látta Mick Schumachert az F3-as Európa-bajnoki címét követően, Alonso szerint előbb inkább meg kell tanulnia járni, hogy aztán futni is tudjon majd.

részletek

Alonso: Vettel még így is jobb volt Raikkönennél

Az F1-től visszavonuló kétszeres világbajnok szerint lehet, hogy Sebastian Vettel elveszített fontos pontokat 2018-ban, de Kimi Raikkönent még így is legyőzte csapaton belül.

részletek

Alonsót és Hamiltont akarja az extrém széria

Nem csupán koncepciójával szándékozik nagyot dobni az Extreme E: az alapítók célja, hogy az elektromos SUV-kba az autósport legnagyobb neveit ültessék.

részletek

Az IndyCar címvédője is nagyra tartja Alonsót

Scott Dixon, az IndyCar új-zélandi címvédője szerint dicséretes az, hogy Fernando Alonso ki akarja és ki meri próbálni magát idegen terepnek számító versenyeken, sorozatokban is. Pedig egyébként ezt még a csapatok sem szeretik.

részletek

Alonso eddig bírta volna F1 nélkül?

Spanyol sajtóértesülések szerint Fernando Alonso részt vehet a téli F1-es tesztek valamelyikén, és kipróbálhatja a McLaren idei autóját. De vajon miként reagál Alonso, ha jó lesz a McLaren?

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Montezemolo: Alonso elszánt, de nehéz vele

Fernando Alonso problémás, ám elszánt természetét és Mick Schumacher csecsemőkorát is szóba hozta a Ferrari egykori elnöke, aki őszintén örül mindkét versenyző aktuális sikereinek.

részletek
Olvastad már?