Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Alonso

„Alonso imádja a médiafigyelmet”

Korábbi csapattársa szerint Fernando Alonso a vezetésnél is jobban élvezheti azt a figyelmet, ami körülveszi őt a tengerentúlon, „hiszen mind tudjuk, mennyire szereti Fernando a sajtót…”

részletek

Vettel elárulta, szeretné-e Alonsót csapattársának

A négyszeres F1-es bajnok nagyon rugalmasan viszonyul ahhoz a kérdéshez, hogy ki lesz a csapattársa a következő évben - azzal sem lenne gondja, ha Fernando Alonso valóban visszatérne a Ferrarihoz.

részletek

Button: Le Mans, NASCAR, WRX igen, Indy nem!

A Fernando Alonso helyére beugró 2009-es világbajnok elmondta: az autóversenyzés számos szakága érdekli, s az oválpályáktól sem idegenkedik, de az Indy 500-on sosem indulna el.

részletek

Hat ok, amiért Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Kevesen vannak, akik arra számítottak, hogy a McLaren F1-es pilótája olyan remekül szerepel Indianapolisban, mint tette azt az elmúlt napokban - hoztunk hat érvet amellett, hogy miért nyerheti meg az ötszáz mérföldest vasárnap.

részletek

Mit gondol Dennis Alonso amerikai kiruccanásáról?

2016 novembere óta már nem Ron Dennis irányítja a McLaren Csoportot, és ezen keresztül az F1-es istállót, de ettől függetlenül megvan a véleménye a spanyol Indy 500-as indulásáról.

részletek

Alonso kihagyhatja a 2018-as szezont

A spanyol F1-es pilóta szerződése év végén lejár a McLarennél, ő maga pedig, miközben élete első Indy 500-ára készül, semmilyen lehetőséget nem zár ki a következő szezont illetően.

részletek

Ettől tart Alonso Indianapolisban

Szép-szép az az időmérős teljesítmény, de a verseny más lesz - a kétszeres F1-es világbajnok elárulta, mi aggasztja kicsit a legendás Indy500 előtt.

részletek

Már Európában is mindenki az Indy500-at figyeli

Fernando Alonso indulása Európában is háttérbe szorította az F1-et az IndyCarral szemben - a spanyol szerint jó lenne, ha Amerika és az F1 több ponton kapcsolódna össze, mint jelenleg.

részletek

Az Indy 500 hatása Alonsóra igazán kiváló

A McLaren szerint Alonso Indy 500-as szereplése hozta igazán formába a spanyol versenyzőt a Formula-1-ben is. Az istálló szerint fejben teljesen helyrejött a kétszeres világbajnok és extra energiák szabadultak fel nála.

részletek

Most akkor szurkolnak az F1-esek Alonsónak, vagy sem?

A kétszeres világbajnok véleménye, valamint az, amit honfitársa, Carlos Sainz állított, homlokegyenest ütközik egymással – utóbbi szerint a mezőny minden versenyzője nézni fogja az Indy 500-at riválisuk miatt.

részletek

A Honda szerint Monacóban kiváló eredményük lehet

A McLaren-Honda jelentős tempójavuláson esett át a Spanyol Nagydíj hétvégéjén és talán lassan a megbízhatóság is meglesz. Monacóban a pálya jellege és az új frissítések miatt kiugró eredményt várnak.

részletek

„Alonso nem tudna nyerni a Renault-val”

A spanyol pilóta két F1-es bajnoki címet szerzett az istállóval 2005-ben és 2006-ban, Alain Prost, a franciák különleges tanácsadója azonban úgy véli, nem lesznek képesek győztes autót előállítani neki 2018-ra.

részletek
Olvastad már?