Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Alonso

Alonso: Fantasztikus tempóra voltam képes

Fernando Alonso ismét csalódottan kénytelen elhagyni egy versenyhelyszínt, Austinban ugyanis megint lerobbant alatta a McLaren-Honda. Ugyanakkor a tempójával rendkívül elégedett.

részletek

Alonso: Hülyén néz ki, hogy Vettelnek több vb-címe van, mint Hamiltonnak

A hétvégén, amelyen Sebastian Vettel akár minden esélyét elveszítheti a vb-címre, Fernando Alonso még oda is szúrt egyet a németnek: szerinte sokkal észszerűbb lesz, ha Lewis Hamilton válik négyszeres bajnokká, mintsem ő ötszörössé.

részletek

Alonso 2018-ban ismét az élmezőnybe várja magát

Fernando Alonso számára az utóbbi években nem sok babér termett. Ám a jövő év meghozhatja számára az áttörést, szerinte a fejlesztések és az adatok azt mutatják, hogy ismét győzelmekért küzdhet.

részletek

Ritkaság, Alonso teljesen elégedett

Remek teljesítménnyel ünnepelheti Fernando Alonso a szerződéshosszabbítást a McLarennel, a kilencedik legjobb időt autózta az időmérőn. Igaz, nem ez volt a kedvenc pillanata a kvalifikáción.

részletek

Még narancssárgább lehet jövőre a McLaren

A McLaren istálló többször is élen járt a szurkolók szívét megdobogtató versenyautó-festéseivel az elmúlt évtizedekben. Jövőre a jelek szerint egy igazi klasszikus színvilágot kaphatnak a wokingiak.

részletek

Vandoorne: Mi leszünk a legjobb pilótapáros

Már a McLarennél is tudják, ki fog náluk versenyezni a 2018-as esztendőben. A belga pilóta örül, hogy jövőre is Fernando Alonsóval dolgozhat, aki csütörtökön írta alá új szerződését a wokingiakkal.

részletek

Alonso sajnálja az elszalasztott FP1-et

Fernando Alonso a McLaren-Honda hidraulikus hibája miatt mért kör nélkül maradt az első edzésen. A spanyol elárulta, mi volt a tervük az első gyakorlásra, és az időmérős elvárásairól is beszélt.

részletek

Alonso Indy helyett Daytonába mehet jövőre

Mivel a McLaren és Fernando Alonso is azzal a tudattal készül 2018-ra, hogy ütőképes lesz az autó, a felek elvetik annak lehetőségét, hogy jövőre ismét rajthoz álljanak az Indianapolis 500-on. Szóba jöhet azonban egy másik izgalmas projekt.

részletek

A McLaren most már tényleg erős autót ígér Alonsónak

A wokingi istálló vezetősége csütörtökön örömmel tudatta a világgal, hogy legalább még egy évre F1-es csapatuk része marad Fernando Alonso, viszont azt is tudják, hogy az elmúlt három év után már nem játszhatnak tovább a bizalmával.

részletek

Alonso: A szívem azt mondta, maradjak

A spanyol F1-es pilóta hivatalosan is meghosszabbította szerződését 2018-ra a McLarennel, és úgy érzi, hogy az elmúlt három év tapasztalataiból tanulva sikeresek lehetnek a következő szezonban.

részletek

Spanyolul tanul a McLaren, eldőlt Alonso sorsa

A McLaren önmagától szokatlan humorérzékkel operálva, egy videóban adta meg a választ a Formula-1-et az utóbbi hetekben foglalkoztató legizgalmasabb kérdésre. Így dőlt el Fernando Alonso jövője.

részletek

Három F1-es a legjobban kereső 20 sportoló közt

Ronaldo, LeBron James és Federer illusztris társaságába sorolta a Forbes a Formula-1-es mezőny három tagját. Hamilton a sporthoz nem kapcsolódó bevételekben emelkedik igazán társai fölé.

részletek
Olvastad már?