Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Alonso

Jósda: A legvadabb tippjeink

Nyolcrészes minisorozatunk hetedik epizódjában mindannyian megfogalmaztuk legmerészebb várakozásunkat az idei szezonnal kapcsolatban – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Hamilton: Adjatok már Alonsónak egy jó autót!

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es világbajnoka nemcsak a Ferrarival és a Red Bull-lal szeretne harcolni a versenypályán – a brit újra összemérné tudását egykori csapattársával, Fernando Alonsóval.

részletek

Hoz-e Ferrari-Mercedes-Red Bull csatát a nyitány?

Végre a nyakunkon lévő F1-es szezonnyitóról beszélgethettünk heti rádióműsorunkban, de szóba kerültek olyan talán nem is túl távoli dolgok is, mint Hamilton és Alonso távozása jelenlegi csapatuktól.

részletek

Jósda: Kiket rúgnak ki az idén?

Nyolcrészes minisorozatunk hatodik epizódjában megjósoljuk, kik azok a versenyzők, akik a szezon végén már útilapuból eszik a hamuba’ sült pogácsát – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Vandoorne nem borúlátó, inkább izgatott

Ez a különbség Alonso és Vandoorne között: a fiatal belga még izgatott amiatt, hogy F1-es pilóta lehet, az kevésbé érdekli, hogy mennyire versenyképes az autója az első hétvégén.

részletek

Alonso nem számít sok jóra a hétvégén

Fernando Alonso, a McLaren versenyzője lélekben is készül az idei első F1-es hétvégére: a Honda gyengesége miatt a spanyol nehéz versenyre számít, így egyelőre csak arra koncentrál, hogy élvezze a versenyzést.

részletek

„Alonso előbb-utóbb elveszíti a türelmét”

Jo Ramirez, a McLaren korábbi csapatkoordinátora úgy véli, hogy a spanyol világbajnok meg fogja elégelni a Honda szenvedését. A mexikói szakember elmondta, mit vár a wokingiaktól az első pár futamon.

részletek

Jósda: Mi lesz a McLarennel és Alonsóval?

Nyolcrészes minisorozatunk második epizódjában a McLaren-Honda-Alonso hármas idei sorsát, s jövőbeli együttmaradásának esélyét boncolgatjuk – s Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

A Mercedes nem akarja Vettelt – egyelőre

Niki Lauda cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy a Mercedes lépéseket tett azért, hogy Sebastian Vettelt 2018-ra leszerződtesse. Ám később nem zárkózik el a dologtól.

részletek

Alonso 10 éve keresi harmadik világbajnoki címét

Fernando Alonso 19 évesen már a Formula-1-ben versenyzett. Nagyon korán, 25 éves korára már kétszeres világbajnok lett. Vajon miért nem jön össze a harmadik azóta sem?

részletek

Eltérően kezeli versenyzőit a McLaren

Nehéz helyzetben van a folyamatos műszaki problémák és a tempó hiánya miatt a wokingi gárda, amelynek versenyigazgatója szerint más-más igényei vannak Fernando Alonsónak és Stoffel Vandoorne-nak.

részletek

Hamilton 10 éve ezen a napon debütált

Lewis Hamilton, a Formula-1 egyik legsikeresebb versenyzőjévé vált az elmúlt tíz évben. A rajongók emlékezhetnek még pontosan 10 évvel ezelőtti bemutatkozására Ausztráliában. Ez csak a kezdete volt egy csodálatos pályafutásnak.

részletek
Olvastad már?