Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Alonso

„Verstappen Alonsóhoz hasonlít”

2015-ben a Formula-1-be, tavaly pedig az élmezőnybe robbant be üstökösként Max Verstappen, idén azonban a várakozásokhoz képest gyengébb és megbízhatatlanabb autója miatt visszaesett. Ez azonban csak egy lépcső az erősödéshez?

részletek

Mire számítottak januárban és mi lett belőle?

Érdemes szemezgetni az F1-hez közelállók januári nyilatkozataiból, hogy mi valósult meg akkori jóslataikból. Néhányan nagyon nem találták el a valóságot, például a McLaren.

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

„Normális körülmények között nem szereznénk pontot”

Két olyan istálló van jelenleg a mezőnyben, amelynek kaotikus futamra van szüksége a pontszerzéshez, a McLaren és a Sauber. A McLaren megszerezte idei első pontjait, ám a Sauber is hozzátett egyet az eddigiekhez, így alig csökkent a különbség.

részletek

„Alonso zavaró jeleket küld magáról”

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek

McLaren: Végre pontszerzés, de nincs nagy öröm

A McLaren-Honda komoly szenvedések után Bakuban végre problémamentes versenyt teljesített és Fernando Alonso révén meg is szerezte első pontjait. Nincs azonban hurráhangulat a wokingiaknál.

részletek

Alonso: Nekünk kellett volna nyernünk

Még Fernando Alonso is megfordult a mezőny elején a kaotikus bakui futamon, a tempókülönbség miatt azonban számos ellenfél visszaelőzte. „Normál körülmények között” küzdhetett volna a győzelemért, állítja ő.

részletek

Alonso: 2018-ban győzni fogok

Ha eddig izgatottan vártuk, hogyan dönt jövőjét illetően Fernando Alonso, akkor az izgatottság foka most még magasabbra kúszhat, miután a magabiztos spanyol tett néhány elgondolkodtató utalást.

részletek

Három tizedet hozhat az új Honda-motor

Felcsillant egy enyhe remény McLaren háza táján, hiszen az új japán erőforrás valamivel erősebb lett a réginél, amit a Honda főnöke, Yusuke Hasegawa is megerősített.

részletek

Wolff: Nem tárgyalunk Alonsóval

A Mercedes csapatfőnöke tagadja, hogy meg akarná szerezni Fernando Alonsót a 2018-as szezonra. Wolff Briatorével vacsorázott, ennek köszönhetően pedig elindultak a pletykák a témáról a paddockban.

részletek

Alonso: Legalább felkészültünk a versenyre...

A McLaren nem fűzött nagy reményeket a bakui időmérőhöz - nem is sikerült továbbjutniuk a Q1-ből, ám Fernando Alonso így is talált pozitívumot kvalifikációjában.

részletek

Alonso humorral üti el a motor gyengeségét

Fernando Alonso a harmatgyenge Honda motor miatt esélytelenül szállt harcba Bakuban az időmérőn, egy feltartási ügynél pedig keserű humorral magyarázta a helyzetet.

részletek
Olvastad már?