Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

AlfaRomeoSauber

Arrivabene a Saubernél köthet ki

Németországi sajtóértesülések szerint a Ferrarinál lapátra került, de még mindig a Fiat kötelékében dolgozó Maurizio Arrivabene az Alfa Romeo Sauber csapatánál folytathatja pályafutását.

részletek

A Sauber pokolian ráfeküdt a 2019-es autóra

Bár az egész tavalyi szezonban az Alfa Romeo-Sauber látványos előretörését láthattuk, valójában a csapat egészen korán átcsoportosította erőit az idei versenyautó fejlesztésére. Tovább fejlődhetnek.

részletek

Raikkönenék autója is Valentin-napon mutatkozhat be

Olaszországi sajtóértesülések szerint az Alfa Romeo Sauber istálló autóját láthatjuk először a pályára gurulni 2019-ben. Fioranóban próbálhatják ki Raikkönenék a C38-ast, egy forgatási napon.

részletek

Raikkönen a tiszta versenyzést várja

Hatalmas elvárások nélkül, hamisítatlan versenyzésben lehet része idén Kimi Raikkönennek a Formula-1-ben, legalábbis egyértelműen erre számít a Ferraritól távozó jégember. Igaza lesz?

részletek

Leclerc a Saubernek köszönheti tündöklését

Charles Leclerc berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauber színeiben. Azt azonban elismeri az ifjú monacói, hogy a csapat fejlődése nélkül nem sokat ért volna saját remek teljesítménye.

részletek

Giovinazzi: Kimi a lehető legjobb társ számomra

Antonio Giovinazzi beszélt 2019-es vágyairól, arról, milyen büszke, hogy az Alfa Romeónál versenyezhet és természetesen arról is, hogy Kimi Raikkönen lesz a csapattársa, amitől nincs is jobb.

részletek

Lowe: Russell is követi Leclerc sikereit

2018-ban Charles Leclerc a szó szoros értelmében berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauberrel. A Williams technikai igazgatója szerint jó eséllyel George Russell ugyanígy tesz majd.

részletek

Sainz a középmezőny élére várja a McLarent

A három topcsapathoz képest a többi istálló jelenleg óriási lemaradásban van. A negyedik helyért viszont rettentő szoros a küzdelem, Woking új igazolása pedig ide várná a gárdát.

részletek

Giovinazzi: Hiba volna Leclerc eredményei után vágynom

Antonio Giovinazzi úgy véli, hibát követne el, ha Charles Leclerc idei teljesítményét állítaná maga elé követendő példának. Saját maga legjobbját akarja nyújtani, semmi mást.

részletek

Wolff: Fájni fog az F1-nek Kimi távozása a Ferraritól

Toto Wolffnak meggyőződése, hogy a Formula-1 rengeteget fog veszíteni azzal, hogy Raikkönen az Alfa Romeo Sauberhez igazolt, így már nem fog olyan autóban ülni, mellyel esélye lenne a győzelemre.

részletek

Ericsson nem lehet ott a felemelkedésnél

A menesztett svéd végigharcolta az igazán nehéz időket a Sauber istállónál, most viszont csalódott, hogy nem tarthat a csapattal, amikor végre igazán esélye lenne jó eredmények elérésére.

részletek

Ericsson többször is Leclerc előtt járt

Az Alfa Romeo-Sauber istálló előretöréséről és Charles Leclerc tündökléséről szólt a 2018-as év a svájciak számára. A főnök azonban kiemelte, hogy csapattársa is sokkal jobban szerepelt, mint várták.

részletek
Olvastad már?