Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

AlexanderRossi

A fináléban törtek össze az újoncálmok

Robert Wickens és Alexander Rossi csatájáról szólt a verseny St. Petersburgben, két körrel a vége előtt azonban ütközött a két versenyző, így Sebastien Bourdais sikerével indult az IndyCar-szezon.

részletek

Az amerikai világbajnoknál is kihúzta a gyufát az arrogáns Haas

Több IndyCar-pilóta támadta a csapatot, amely szerint nincs Formula-1-be való pilóta az Egyesült Államokban. Még a világbajnok Mario Andretti is berágott a Haasra.

részletek

A Honda visszahozza Rossit a Formula-1-be?

Nagy a bizonytalanság az utóbbi napokban a Toro Rosso háza táján, hogy kik vezetik az autót az USA Nagydíjon. Egy teljesen új felvetés Alexander Rossi neve, aki már versenyzett a száguldó cirkuszban.

részletek

IndyCar: Newgarden húzása győzelmet ért, még szorosabb a bajnokság

A Penske versenyzője duplázott Kanadában, ahol Alexander Rossi második IndyCar-dobogóját jegyezte. A bajnokság élén álló Dixon és Castroneves a középmezőnyben végzett, pedig a brazil az első hely felé robogott.

részletek

Az F1 vagy az IndyCar a megerőltetőbb?

Olyan versenyzők mondják el tapasztalataikat a két legnagyobb formulaautós sorozat kihívásairól, akik az elmúlt években mindkét világba belekóstolhattak. Tényleg meglepné az F1-eseket az IndyCar nehézsége?

részletek

Kockázatos lenne egy amerikai pilóta?

Az USA Nagydíj hetében nekiszegezték a kérdést Gene Haasnak, hogy miért nincs amerikai pilótája az egyetlen amerikai F1-es csapatnak – ő pedig őszintén válaszolt erre a felvetésre.

részletek

Rossi kukázza az F1-et, marad az Indy-ben

Nem fog a legkisebb csapatnál téblábolva várni a Formula-1-es lehetőségre, ehelyett hazája versenysorozatát választotta állandó vadászterepéül a 2016-os idény legmeglepőbb futamgyőztese.

részletek

F1-es ülést utasított vissza az Indy500 győztese

Lehetősége lett volna, hogy ő üljön be a szükséges támogatói pénzek összegyűjtésével szenvedő pilóta helyére, ám inkább maradt az amerikai szériában. Persze jövőre már újra az F1-ben indulna.

részletek

Az Indy 500 győztese visszatér az F1-be?

A legendás verseny megnyerése után Alexander Rossi bevallása szerint válogathat is: marad az IndyCarban vagy a Formula-1-re vált. Szíve több okból is az utóbbi felé húz.

részletek

Miért nem versenyeznek máshol is az F1-esek?

Nico Hülkenberg tavaly Le Mansban, valamint Alexander Rossi most Indianapolisban aratott győzelme bizonyítja, hogy az F1-es pilótáknak más szériákban is van keresnivalójuk. Számos oka van, hogy nem csinálják mégis gyakrabban.

részletek

Létezik meg nem érdemelt győzelem?

Tudtuk, hogy a századik Indianapolis 500 történelmi jelentőségű lesz. Azt is tudtuk, hogy általa egy igazán őrült versenyre számíthatunk, amelynek végkimenetele megjósolhatatlan. Az élet azonban minderre még rá is tett egy lapáttal.

részletek

Rossi: Ezt hogy a csudába nyertük meg?

Egyelőre Alexander Rossi sem tud napirendre térni az Indianapolis 500-on aratott történelmi győzelme felett. A Manor tartalékpilótája Amerika sztárjává vált, így egyelőre nem is vágyik vissza az F1-be.

részletek
Olvastad már?