Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Ajánló

Vettel és Hamilton sötét oldala: A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely kiemelten foglalkozik a Formula-1 idei szezonjának két fő bajnokesélyesével, valamint a szenzációs visszatérésre készülő Robert Kubicával.

részletek

Meglepetések a Magyar GP előtt - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely a Magyar Nagydíj felvezetéseként most értékes nyereményjátékkal, valamint egy egészen egyedi, mobiltelefonnal háromdimenzióssá alakítható címlappal jelentkezik.

részletek

Newey is tud mellényúlni? - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely kiemelten foglalkozik a Red Bull érthetetlen visszaesésével, a jövő Formula-1-es világbajnokaival és a hazánkba látogató DTM mezőnyével is.

részletek

Michelisz bajnoki esélye - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely Kimi Raikkönen jövőjének latolgatása és Fernando Alonso új kalandjának bemutatása mellett a WTCC hungaroringi hétvégéjének előzeteséül is szolgál.

részletek

Végre gyors a Ferrari! - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely fokozott figyelmet szentel a Formula-1-es szezonkezdet történéseinek és a Ferrari várva várt feltámadásának.

részletek

Ne maradj le semmiről: a hétvégi program

Négy különböző szériában kezdik meg szereplésüket a magyar versenyzők, Csucsu a WRX-ben, KPT és Kárai az ERX-ben, Ficza és Tassi a TCR-ben Botka az ERC-ben – lesz kinek szurkolni az előttünk álló hétvégén.

részletek

Új időszámítás kezdődik? - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, benne mindennel, amit az idénre átalakuló Formula-1-ről tudni érdemes: új szabályok, gyorsabb autók és a kezdeti erőviszonyok.

részletek

AFM február: Bottas élete lehetőségét kapta?

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely kiemelten foglalkozik az év eddigi legfontosabb F1-es hírével, Valtteri Bottas Mercedeshez való átszerződésével és várható következményeivel.

részletek

AFM december - A bajnok búcsúja

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely egy átfogó szezonzáró kiadványként emlékezik meg Nico Rosberg karrierjéről, és állítja sorrendbe a 2016-os versenyszezon legjobbjait.

részletek

AFM november - A Mercedes sem golyóálló

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely ezúttal nem csak Lewis Hamilton és Nico Rosberg autójának dominanciájáról, hanem a három év alatt felhalmozott botlásairól is értekezik.

részletek

Hat magyarnak szurkolhatunk a világdöntőn

Kovács Zsombor, Kancsár Ferenc, Sugár Dániel, Kun Ruben, Sövér László, Vincze Ádám – október 15. és 22. közt e hat lesz a hat legfontosabb név a magyar gokartsportban, mi pedig elmondjuk, hol követhetitek őket.

részletek

Viszlát, srácok! - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely búcsút int a Formula-1-es mezőnyből az idei szezon végén távozó két népszerű pilótának, Felipe Massának és Jenson Buttonnak.

részletek
Olvastad már?