Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Abiteboul

Renault: Sainz főnyeremény nekünk

2017-ben végképp magasra kúszott Carlos Sainz ázsiója, a Renault sikeresen kivásárolta élő szerződéséből is és nagyon nem bánta meg döntését. Szerintük a spanyolnak már most sokat köszönhetnek.

részletek

Harmadik legjobb lenne a teszteken Renault

Egyelőre csak a téli teszteken, de már a legjobb három közé kerülnének a franciák. Tisztában vannak vele, mely területeken kell javulniuk, hogy ez megtörténjen.

részletek

Hullámvasút-szezon végén érte el céljait a Renault

Bár a 2017-es F1-es idény elején még az ötödik helyet szerették volna megszerezni a konstruktőri tabellán, a végén a hatodik pozíciót is olyan jutalomként élték meg, amely többet ér bármennyi pénznél.

részletek

Feltekerik a motort a Renault-nál

Jó hír a Verstappen-rajongóknak, ahogy a gyári Renault csapat versenyzőinek is, a francia gyártó kockáztat és ismét a teljesítményt helyezi előtérbe, hogy Abu Dhabiból elhozzák a győzelmet.

részletek

Miért nem változtatna a Renault a szabályokon?

Ugyan időnként egy-egy futamgyőzelem összejön a Renault-nak motorszállítóként, de 2014 óta egyértelműen kiesett a nagy esélyesek közül. Miért akarja mégis a problémás formula megtartását?

részletek

A Toro Rosso közleményben vádolta meg a Renault-t

Úgy néz ki, új háború kezdődött a Formula-1-ben: a Renault-tól év végén különváló Toro Rossót annyira feldühítette a motorszállító egy nyilatkozata, hogy hírlevelet küldtek ki, melyben a műszaki hibákat a gyártó nyakába varrták, és még egy burkolt súlyos váddal is illették.

részletek

Renault: Tudjuk, hogy a fejlesztések működnek

A Renault motorfejlesztése már egy ideje 2018-ra fókuszál, hogy túllendüljenek a túl gyakran fellépő technikai meghibásodásokon. A mexikói kiesések ellenére érzik, jó az irány.

részletek

A Renault lemond az ötödik helyről

Év elejétől kezdve a francia gyártó a konstruktőri bajnokság ötödik pozícióját akarta megszerezni: tempó tekintetében jó úton is haladt efelé, az utóbbi hónapok megbízhatósága azonban ellehetetlenítette az álmokat.

részletek

Renault: Dupla vagy semmi

A még nagyobb fejlődés érdekében kockáztat a Renault és 2018-ra egy teljesen új autót épít annak ellenére, hogy a szabályok csak relatíve kis mértékben változnak meg jövőre. Megéri?

részletek

Mercedes/Renault: Kockázatosak az új motorok

Nemrég végleg eldőlt, milyenek lesznek az új erőforrások 2021-től az F1-ben. Toto Wolff és Cyril Abiteboul is elmondta véleményét a váltás előnyeiről és hátrányairól.

részletek

Katasztrófa a Renault-nál Mexikóban

Teljes csőd volt a Renault erőforrása a Mexikói Nagydíjon, hatból öt tönkrement a verseny során, ebből több is teljesen új volt. Vajon mi okozta a francia motorok meghibásodásait?

részletek

„Sületlenség” - kigúnyolják Ecclestone-t az F1 vezetői

A Formula-1 éléről tavaly év végén eltávolított Bernie Ecclestone tekintélyét kiválóan jelzi, hogy egy olasz lapnak adott kósza kijelentése még ma is képes felkavarni a paddock állóvizét. A csapatok viszont már nem veszik őt komolyan.

részletek
Olvastad már?