Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Abiteboul

Renault: Alonso jöhet, de nem egy évre

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke elmondta, elégedett jelenlegi pilótáival és szerinte értelmetlen volna egy évre leszerződni Alonsóval, ugyanakkor nem tagadta a spanyol érkezésének lehetőségét.

részletek

A Renault továbbfejlesztette turbóját

A francia gyártó erőforrásai változatlanul megbízhatósági problémákkal küzdenek idén, ennek kiküszöbölésére tett lépéseket. Az Ausztriában látványosan felrobbanó turbó hibáját kijavították.

részletek

Egyszerűbb lesz a Renault élete a Red Bull nélkül

Cyril Abiteboul szerint a Red Bulltól megszabadulva már csak a saját fejlesztéseikre kell figyelni és nem kell időt, illetve energiát fektetni abba, hogy kiszolgálják a partner minden igényét.

részletek

Továbbra sincs megbízható Renault-motor

A fejlesztett Renault-erőforrásnál a megbízhatóságot helyezték előtérbe, de a jelek szerint változatlanul problémái vannak a francia gyártónak. A gyári istálló különösen szenvedett a hétvégén.

részletek

Végre az időmérőn is harap a Renault-motor

Jó hír a Red Bull, a McLaren és a Renault rajongóinak, az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén már ők is rendelkeznek kvali-móddal, ami jócskán segíthet a kiváló rajthely elérésében.

részletek

Renault: 2021-re cél a világbajnoki cím?

Cyril Abiteboul szerint nincs szükségük Adrian Newey-ra, remekül működő csapatuk van - idén érik el az első hároméves terv végét, a következővel kapcsolatban viszont vannak kérdések.

részletek

Távozik, vagy marad Newey?

A Red Bull korábbi világbajnoki címeinek egyik fő letéteményese, Adrian Newey a híresztelések szerint a Renault gyári istállójához igazol. A sztártervező most érdemben is reagált a pletykákra.

részletek

Egy éve halogatott fejlesztést kap a Renault

Mind a hat Renault-motoros autó kritikus fejlesztéshez juthatna hozzá a hétvégi F1-es Osztrák Nagydíjon, ám a McLaren és a Red Bull lehet, hogy így sem kér az új alkatrészből.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk a Hondánál

Kedden robbant a bomba, hogy a Red Bull 2019-től motorszállítót vált és a japán gyártóval szerződik. A Renault azonban most is magabiztos, hogy simán jobbak a Hondánál.

részletek

Renault: Megbánja még ezt a Red Bull

2019-től hivatalosan Honda-motorra vált a Red Bull. A Renault célkitűzése immáron az, hogy a francia erőforrás teljesítménye miatt a bikák minél hamarabb megbánják a váltást. Jól döntöttek?

részletek

A Renault nem biztos Sainz megtartásában

Nico Hülkenberg a Renault-nál marad még évekig, Carlos Sainzról azonban ez nem jelenthető ki teljes bizonyossággal. A spanyol kölcsönben van a franciáknál, de a csapat szeretné megtartani őt.

részletek

Newey nem cáfolja a renault-s pletykákat

Adrian Newey, a Red Bull Racing 59 éves brit tervezője Le Mans-ban tartózkodott, ahol egyelőre nem kívánt reagálni a pletykákra, amelyek szerint elhagyja az energiaitalosokat a szezon végén.

részletek
Olvastad már?