Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Abiteboul

Palmer új üléséhez egy ajánlólevéllel járul hozzá a Renault

Bár váratlanul, szezon közben bocsátották el a britet, ez nem azt jelenti, hogy minden szálat elvágna vele egykori munkaadója. Volt csapatfőnöke elmondta, hol versenyezhetne Palmer az F1-et követően.

részletek

A Renault célja továbbra is az ötödik hely

Austinban már nem a megszokott párossal vág neki a francia alakulat. Abiteboul elmondta, miért fontos Sainz érkezése, és milyen elvárásokat fektettek le maguk elé a hétvége előtt.

részletek

Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault

A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.

részletek

Alonso hatalmas motiváció a Renault-nak

Ugyan Fernando Alonso nem igazol 2018-ban a Renault istállóhoz, mégis a francia gyár kötelékébe tartozik majd a McLaren-Renault szövetség miatt. Ennek korábbi munkaadója is nagyon örül.

részletek

Eldőlt, a Renault-hoz igazol az FIA-ellenőr

Nem nyugodnak a kedélyek a Budkowski-ügy miatt felháborodott istállók között, bár a francia csapat vezetője a bejelentéssel egy időben azt is megerősítette, próbálják késleltetni új szerzeményük érkezését, enyhítve ezzel a népharagot.

részletek

Abiteboul: Rosszul kezeltük a pletykákat

Hosszas spekulálás után Szingapúrban lett hivatalos, hogy 2018-ban Palmer helyére Sainz érkezik. A Renault főnöke úgy érzi, rajtuk múlt, hogy nem intézhették békésebb körülmények között a cserét.

részletek

Renault: Nem barátkozni jöttünk az F1-be

Cyril Abiteboul szerint semmi gond nincs azzal, ha leigazolják Marcin Budkowskit, az FIA technikai ellenőrét - ők mindent megtesznek a sikerért, a többi csapat félelme nem érdekli.

részletek

Utoljára akar ilyet átélni a Renault

A Renault egyik szeme sír, a másik nevet. Baku után másodszor nyert futamot a francia erőforrás, ugyanakkor a gyári istálló olyat élt át, amit nem szeretne még egyszer ebben az évben.

részletek

Új festést kap jövőre a Renault

Az enstone-i alakulat F1-es visszatérése óta ragaszkodott a sárga színhez, most azonban erősen gondolkozik azon, hogy radikális változtatást eszközöl festés terén.

részletek

A Renault-nak egyszer el kell hagynia a Red Bullt

A francia F1-es istálló ügyvezető igazgatója szerint előbb vagy utóbb el fog jönni az az idő, amikor az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb partnerkapcsolata fel fog bomlani.

részletek

A Renault elvette Hülkenberg dobogós esélyét

Nico Hülkenberg a Szingapúri Nagydíjon egy ideig igen közel állt ahhoz, hogy mégse kelljen magát beírnia a negatív F1-es rekordok nagykönyvébe, de előbb egy taktikai, majd egy műszaki hiba semmissé tette addigi törekvéseit.

részletek

Sainz mégis már Malajziától mehet a Renault-hoz

Az érintettek döntő többsége úgy vélte eddig, hogy Carlos Sainz csak 2018-tól csatlakozik a Renault gyári csapatához, ám a Red Bull nagyfőnöke mégis lát esélyt erre már Sepangban is.

részletek
Olvastad már?