Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Abiteboul

A Renault kiborult a Mercedes fölénye miatt

A francia gyártó teljesen leírja saját és más riválisok esélyét is idén a Mercedesszel szemben. Cyril Abiteboul szerint abnormális, hogy már a szezon kezdete előtt tudják, ki lesz a bajnok.

részletek

Egyszerre frusztrált és bizakodó a Renault

Carlos Sainz és a franciák ügyvezető igazgatója, Cyril Abiteboul is eredményesnek nevezte a csapat barcelonai tesztjét, s az utolsó nap problémái ellenére is optimistán várják az idénynyitót.

részletek

Még mindig csalhatnak a motorolajjal

A Red Bull után a Renault is azt hangoztatja, hogy a fő riválisok (például a Mercedes és a Ferrari) változatlanul illegálisan elégethetik a motorolajat üzemanyagként az időmérő edzéseken.

részletek

Csupa pozitívum a Renault-nál

A tavalyi évben komoly lépést tett meg előre a Renault gyári istállója, ezt a trendet, úgy tűnik, idén is folytatják. A pilóták és a vezetőség is tele van jó tapasztalatokkal az első teszthét után.

részletek

A Renault előre betervezheti a büntetéseket

Igen nehéz feladatot kapott a négy motorgyártó azzal, hogy maximum három erőforrást használhatnak a pilóták, hogy megússzák a büntetést. De lehet, hogy a Renault nem is akarja megúszni?

részletek

Ha nem siet, motor nélkül marad a Red Bull

Nincs motorszállítója 2019-re a Red Bullnak, de szeretnék még halogatni a választást. A Honda feléledésében bíznak, miközben a mostani partnerük türelmetlenül várja a döntést. Tavasz a határidő.

részletek

Nem a teljesítményre koncentrál a Renault

Legalábbis a téli teszteken még nem ezen lesz a fő hangsúly: a francia F1-es alakulat ügyvezetője igazgatója szerint első körben a megbízhatóság terén szeretnének biztosra menni az új motorral.

részletek

Ígéretes hírek érkeztek a Renault motorjáról

Az enstone-i F1-es alakulat izgatottan várja, hogy milyen teljesítményt nyújt 2018-as autója, de mielőtt pályára lépne, Cyril Abieboul ügyvezető igazgató előrelépésekről számolt be az erőforrást illetően.

részletek

A Renault még nem mutatta meg valódi 2018-as autóját

A francia F1-es istálló a héten stúdióképek formájában már nyilvánosság elé tárta 2018-as kihívóját, de az ügyvezető igazgató szerint azok nem tükrözték igazán, milyen is lesz valójában az R.S.18-as.

részletek

Ilyen hangokra kell készülnünk a jövőben

A francia gárda ügyvezető igazgatója beszélt az F1-es erőforrások mostani jellemzőiről. Cyril Abiteboul elárulta az okot, miért egyre halkabbak az új generációs motorok a régebbieknél.

részletek

Messze még a kamatozó McLaren-Renault kapcsolat

Hiába szeretné a Renault, hogy a wokingiak besegítsenek az erőforrásuk fejlesztésébe, olyan későn léptek együttműködésre, hogy ügyvezető igazgatójuk szerint erre leghamarabb 2020-ban kerülhet sor.

részletek

Kevesebb pénzből jutna messzebbre a Renault

A Ferrari és a Mercedes erőforrásainak 85%-ából már világbajnok lenne a franciák F1-es csapata. Cyril Abiteboul elárulta, hogyan húzzák ki magukat a Lotus ásta gödörből. Jelentős bővítésekről van szó.

részletek
Olvastad már?