Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Abiteboul

Egyet hiányol a Renault-főnök az F1-ből: Az üzenetet

Ami Cyril Abiteboul szerint biztos, hogy a sport lényege nem a motorok élettartama és gumik kopása. A 2019-es szabályváltozásokat a cél felé vivő, de nem teljes megoldásnak tekinti.

részletek

Renault: Nem szükséges nekünk három csapat

Korábban két határidőt is szabott a francia gyártó a Red Bullnak, de úgy fest, egyik sem lesz a végleges. Ha azonban sokáig húzza az időt az energiaitalos istálló, kényszerpályára kerülhet.

részletek

Sainz autója sem volt tökéletes Barcelonában

A Renault spanyol versenyzője üzemanyagnyomás-problémákkal küzdött a Spanyol Nagydíjon, hasonlóan, mint német csapattársa, de így is pontszerzőként zárta hazai futamát.

részletek

Sainz legyőzte Alonsót is hazai pályán

Carlos Sainz büszke arra, hogy legjobb spanyolként, erős pontszerző helyen végzett Barcelonában, a Renault pedig úgy véli, ez is bizonyítéka fejlődésüknek. A McLaren legyőzésére törekednek.

részletek

Nyárig biztosan nem választ motort a Red Bull

A Christian Horner vezette F1-es alakulat igyekszik minél tovább nyitva tartani a Honda felé nyíló ajtót, ami a csapat jelenlegi motorpartnerének, a Renault-nak egyáltalán nincs szájízére. Nagy a feszültség a két fél között.

részletek

A Renault tavaly mindenkit túlteljesített

A franciák állításuk szerint a három élcsapatot is legyűrték a fejlesztési versenyben. Cyril Abiteboul folytatná a tendenciát, és elmondta, milyen különbséget szeretne év végére az élmezőnyhöz képest.

részletek

Végső határidőt kapott a Red Bull

Hónapok óta téma, hogy a Red Bull jövőre is marad-e a Renault erőforrásainál, vagy a fiókcsapathoz hasonlóan Hondára vált. A bikák húznák az időt, a Renault azonban nem vár júniusig sem.

részletek

Magához láncolná Sainzot a Renault

A francia Formula-1-es istálló megkezdte a tárgyalásokat a Red Bulltól kölcsönbe érkezett spanyol pilótával, azt szeretné ugyanis, ha Carlos Sainz hosszú távú szerződést kötne.

részletek

Határidőt szabott a Renault a Red Bullnak

Különféle okok miatt nem mindegy a francia motorgyártónak, mikor dönt a Red Bull arról, vajon a Renault erőforrásait szeretné használni 2019-ben, vagy Hondára vált. Már a dátum is megszületett.

részletek

Komoly újításokkal készül a Renault Barcelonára

2018-ban a francia gárda tűnik a legesélyesebbnek a konstruktőri negyedik pozícióra, és a csapat vezetősége elmondta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérjék ezt a célt.

részletek

Sainz szerint még nem 100%-os az önbizalma

A Renault spanyol F1-es pilótája szerint kiváló eredményt értek el Bakuban, de tudja, hogy sok munka áll még előtte: meg kell találnia azt a két tizedet az időmérőn, amit Hülkenberg megtalált...

részletek

Renault: Egyszer Hülkenberg is hibázhat

Elégedetten távozhatott a francia gárda Bakuból, mivel Carlos Sainz a visszatérésük óta a legjobb eredményt szállította csapatának. Nico Hülkenberg hibázott, de emiatt nem aggódnak a csapatnál.

részletek
Olvastad már?