Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök

Abiteboul

Még nincs biztonságban a Renault

A középmezőny legizgalmasabb csatája a negyedik helyért zajlik. A Haas-Renault versenyfutásnak külön pikantériát ad az utólagos, monzai kizárás. A franciák kicsit elhúztak, de még nincs vége.

részletek

A Renault áttörést vár az új fejlesztésektől

Nem sikerült jól az európai etap a Renault gyári istállójának, az erősorrendben egyértelműen a Haas mögé szorultak. Szingapúrban azonban minden megfordulhat, jön a franciák frissítési csomagja.

részletek

Ezért nem kellett végül Ocon a Renault-nak

A váratlan Ricciardo-bejelentés előtt Esteban Ocon érkezését rebesgették az enstone-i istállóhoz. A francia fiatalt munkaadója, a Mercedes adta volna kölcsön – éppen ez zavarta Cyril Abiteboulékat.

részletek

A Renault sem gondolkodott Alonsóban

Pályafutása legnagyobb sikereit a Renault istálló színeiben érte el Fernando Alonso a Formula-1-ben, a franciák mégsem fontolgatták, hogy újra leszerződtetik a spanyolt. Miért nem?

részletek

Renault: Hülkenberg nem erről híres

Nico Hülkenberg nem éppen egy botrányhős a Formula-1-ben, mégis nem először esett ki a futamok első körében. Ezúttal ő volt a hibás a rajtbalesetben, de főnöke reméli, gyorsan túllép az eseten.

részletek

Renault: Ricciardo miatt kell teljesítenünk

A Renault Sainz helyére Ricciardót szerezte meg 2019-re, ami visszalépés lehet az ausztrálnak. A franciák csapatfőnöke szerint mindent meg fognak tenni, hogy szerzeményük az élen harcolhasson.

részletek

Renault: A Honda egy vicc

A francia gyári istálló ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, végig őszinték voltak Daniel Ricciardóval, aki nem ette meg a mesét a Honda nagy fejlődéséről, amit a Red Bull kommunikál.

részletek

A Renault-nál örülnének az egyenalkatrészeknek

A Renault részéről Cyril Abiteboul csapatfőnök elmondta, részükről jöhetnek a sztenderdizált alkatrészek az erőforrásokat illetően. Szerinte ezzel elkerülhetőek lennének a trükközések.

részletek

Renault: Jövőre meg is előzhetjük a Mercedest és a Ferrarit

Bátor kijelentést tett Cyril Abiteboul: nem elég, hogy szerinte a Red Bull csak saját magának köszönheti, hogy nem harcolhat a vb-címért, de egyenesen odáig ment, hogy a motor jövőre akár le is nyomhatja a riválisokét.

részletek

Renault: Ricciardo legkorábban 2020-ban nyer újra

Frissen leigazolt sztárpilótájával sem számít győzelemre Cyril Abiteboul, a Renault Sport főnöke a következő szezonban. Ricciardónak várnia kell: leendő csapata majd 2021-ben számít rá vb-esélyesként.

részletek

Alábecsülte a Renault a fejlesztési versenyt, most fogadkozik

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke szerint a csapat alábecsülte, hogy még mindig milyen fejlesztési potenciál rejtőzik a jelenleg használt motorokban, ezért maradtak le. Most ők jönnek a nagyobb kockázatvállalással. Ha a Ferrarinak ment, nekik is kell, hogy menjen.

részletek

Vészesen fogy a motorgyártók ideje

A háttérben zajló játszmázások miatt továbbra sincs egyezség az F1 motorgyártói között a 2021-es szabályokról, pedig legkésőbb a nyári szünetben véglegesíteni kellene azokat. Vajon a csapatok tesznek keresztbe a reformnak?

részletek
Olvastad már?