Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Abiteboul

A Renault elégedetlen Ricciardóval

Rémálomszerűen alakult az ausztrál bemutatkozása új csapatában hazai pályán: Cyril Abiteboul sem titkolja, ennél többre számított volna egy futamgyőztestől.

részletek

Abiteboul: B csapat nélkül lassan lehetetlen lesz nyerni

A Renault csapatfőnöke éles kritikát fogalmazott meg többek közt a Toro Rossóval kapcsolatban. A francia azt kifogásolta, hogy építhet egy ennyire versenyképes autót egy olyan istálló, akinek technikai igazgatója sincs.

részletek

A Renault sokat vár magától Ausztráliában

Betörhet-e a legjobb három közé a francia gyári istálló idén? Valószínűbb, hogy már az is sikernek számítana, ha Nico Hülkenbergék faragnának a hátrányon, de bíznak az új Renault-ban.

részletek

Renault: B csapat nélkül esélyünk se lesz

Elég lehangoló véleménnyel van csapata Formula-1-es esélyeiről Cyril Abiteboul. Szerinte a sikerhez hamarosan elengedhetetlen lesz egy partnercsapat bevonzása, a Haas és a Ferrari viszonya viszont veszélyes vizekre kormányozta a sportot.

részletek

Renault: Előre és hátra is figyelnünk kell

Cyrill Abiteboul, a Renault csapatfőnöke az Auto Motor und Sportnak beszélt a barcelonai téli tesztek tapasztalatairól: az alap jó, drámák nem voltak, de az élcsapatokat talán nehezebb lesz utolérni, mint ahogy arra előzetesen számítottak.

részletek

Ötven lóerős javulással riogat a Renault

Annyi dicséret éri mostanában a Hondát, hogy el lehet feledkezni arról, a téli szünetben a Renault sem ült a babérjain: Abiteboul nem hajlandó a pontos teljesítményjavulást elárulni, azt mondja, 20-50 lóerővel fejlődött a motor.

részletek

Ricciardóért még karácsonykor sem álltak le a Renault-nál

A Renault csapatfőnöke Cyril Abiteboul elmondta, Daniel Ricciardo olyan szintű motivációt jelent az egész csapat számára, hogy sokan még a karácsonyukat is feláldozták azért, hogy az autón dolgozzanak.

részletek

Renault: Ez volt az eddigi legjobb téli szünetünk

Cyrill Abiteboul, a Renault csapatfőnöke az R.S.19 bemutatóján elmondta, az egész csapat izgatott, motivált és tele van ambíciókkal az új idényt illetően. Úgy érzik, visszatérésük óta az egyik legsikeresebb téli szünetén vannak túl.

részletek

Ricciardo esélyt adott a Renault-nak

Cyril Abiteboul szerint az ausztrál F1-es pilóta esélyt ad nekik arra, hogy betartsák a saját maguknak meghatározott fejlődési görbét és 2020-ban már a győzelmekért lehessenek harcban.

részletek

A Renault nemigen számol a megbízhatatlan Hondával

Szinte alig telik el hét anélkül, hogy a francia gyártó oda ne szúrna egyet a Red Bullnak, vagy a rivális japánoknak. Az ügyvezető igazgató ezúttal a Honda további megbízhatatlanságát vizionálta.

részletek

Renault: Megéri a Ricciardóba fektetett pénz

Cyril Abiteboul szerint a Daniel Ricciardóba fektetett pénzük meg fog térülni. Sokat gondolkoztak rajta tavaly, hogy megéri-e egy versenyzőbe fektetni a pénzüket az autó helyett.

részletek

2021-től fájhat a nagycsapatok feje

Óriási szakadék tátong az F1 három legjobb csapata, és a mezőny többi része között - a Renault első embere szerint hamarosan eljön az idő, amikor a költségek szabályozása nekik fog kedvezni.

részletek
Olvastad már?