Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

AMTS

Gazdára talált két páros AMTS-belépő

A szervezők és a Formula.hu jóvoltából két olvasónk páros belépőt nyert a márciusi Automobil és Tuning Show-ra. Kedden sorsoltuk ki a két nyertest.

részletek

AMTS 2019 - Autós szezonnyitó

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

részletek

Gender Racing Team: Show Time 2019

Az elmúlt hétvégén a 2019-es AMTS Automobil és Tuning Show előzetes promóciójának vendége volt a Gender Racing Team a WestEnd bevásárlóközpontban. Itt épült ugyanis a legnagyobb hazai autós rendezvény hagyományos nyereményautója, ami az idén egy kimondottan autósportos arculatúra sikerült régebbi generációs Ford Mustang lesz, melyet bárki megnyerhet, aki nézői belépőjegyet vált az AMTS-re.

részletek

Elkészült a Mustang! - Bemutatták az idei AMTS nyereményautóját

Négy megfeszített nap alatt, teljes nyilvánosság előtt, a WesteEnd City Centerben épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója, egy ötödik generácóis Ford Mustang.

részletek

Idén Mustangot lehet nyerni az AMTS-en

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! A fődíj, egy Ford Mustang Coupé, ami január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

részletek

Bemutatták Jázmint, a magyar versenykamiont

Ünnepélyes keretek között leplezték le a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-as versenykamionját. Az eseményre az AMTS-en került sor Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőségének részvételével.

részletek

Sportos és családi autókkal érkezeik a Skoda az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy AuperB SportLine-t és egy Octavia Combi RS modellt visz a márka.

részletek

Megvan, hogy ki nyert nálunk AMTS-belépőket

Két darab páros belépőt sorsoltunk ki a hétvégi Automobil és Tuning Show-ra - megvannak a szerencsés nyerteseink.

részletek

Importőri pavilon, új autós tematikák az AMTS-en

Az Automobil és Tuning Show felhozatalában évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A show új autós tematikája 2017 óta külön pavilon kerül megrendezésre, ahol a látogatók egyben, szalonkörülmények között nézhetik meg a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.

részletek

Számos újdonsággal várja idén is látogatóit az AMTS

Idén már 13. alkalommal rendezik meg Budapesten az Automobil és Tuning Show-t, amely autókülönlegességek kiállításával és számos más érdekességgel várja a látogatókat. Az esemény március 23-25. között, három napon át zajlik majd, helyszíne pedig ezúttal is a Hungexpo lesz.

részletek

Off-Road Show: vadonatúj autós élmények az AMTS-en

Ahogyan az évek során már megszokottá vált, az Automobil és Tuning Show mindig egyre többet nyújt látogatóinak. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen többek között a szezonnyitó fesztivál tíz, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé vadonatúj, izgalmas programként érkezik az Off-Road Show és kiállítás is!

részletek

A WestEndben épült át az AMTS idei nyereményautója

Idén 20 éves az Audi TT. Kötődése a hazai autóiparhoz vitathatatlan, hiszen az első példány 1998-ban gördült le az Audi Hungária győri gyártósoráról, az impozáns sportgépek összeszerelése pedig mind a mai napig ugyanitt történik. A kerek, magyar vonatkozású évforduló előtt tisztelegve, hazánk legnagyobb autó showja idén duplán is ünnepel, első körben az autó egy első generációs példányának nyilvános feltuningolásával!

részletek
Olvastad már?