Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

AMTS

Sportos és családi autókkal érkezeik a Skoda az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy AuperB SportLine-t és egy Octavia Combi RS modellt visz a márka.

részletek

Megvan, hogy ki nyert nálunk AMTS-belépőket

Két darab páros belépőt sorsoltunk ki a hétvégi Automobil és Tuning Show-ra - megvannak a szerencsés nyerteseink.

részletek

Importőri pavilon, új autós tematikák az AMTS-en

Az Automobil és Tuning Show felhozatalában évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A show új autós tematikája 2017 óta külön pavilon kerül megrendezésre, ahol a látogatók egyben, szalonkörülmények között nézhetik meg a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.

részletek

Számos újdonsággal várja idén is látogatóit az AMTS

Idén már 13. alkalommal rendezik meg Budapesten az Automobil és Tuning Show-t, amely autókülönlegességek kiállításával és számos más érdekességgel várja a látogatókat. Az esemény március 23-25. között, három napon át zajlik majd, helyszíne pedig ezúttal is a Hungexpo lesz.

részletek

Off-Road Show: vadonatúj autós élmények az AMTS-en

Ahogyan az évek során már megszokottá vált, az Automobil és Tuning Show mindig egyre többet nyújt látogatóinak. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen többek között a szezonnyitó fesztivál tíz, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé vadonatúj, izgalmas programként érkezik az Off-Road Show és kiállítás is!

részletek

A WestEndben épült át az AMTS idei nyereményautója

Idén 20 éves az Audi TT. Kötődése a hazai autóiparhoz vitathatatlan, hiszen az első példány 1998-ban gördült le az Audi Hungária győri gyártósoráról, az impozáns sportgépek összeszerelése pedig mind a mai napig ugyanitt történik. A kerek, magyar vonatkozású évforduló előtt tisztelegve, hazánk legnagyobb autó showja idén duplán is ünnepel, első körben az autó egy első generációs példányának nyilvános feltuningolásával!

részletek

Tizenkettő, de nem tucat: a legjobb AMTS

Szenzációs autók, gyönyörű lányok, rengeteg kiállítás, hatalmas terület - ez volt a 12. AMTS, minden idők legjobb AutóMobil és Tuning Show-ja. Több mint 46000-en jöttetek el!

részletek

Gazdára találtak több mint 350 ezer Ft értékű nyereményeink!

Összesen több mint 350 ezer forint értékű nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik játszottak a Formula legújabb játékán - itt megtudhatod, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

részletek

Bemutatkoztunk az AMTS-en

Először vett részt az Autósport és Formula Magazin kiállítóként az Automobil és Tuning Show-n, a hétvégére pedig sikerként tekinthetünk vissza: Magyarország leglátogatottabb autós rendezvényén rengetegen keresték fel standunkat.

részletek

A Porsche és testvérei az AMTS-en

Megnyitotta kapuit a vasárnap este hat óráig látogatható az Automobil & Tuning Show a Hungexpo területén, ahol a Porsche Hungaria erős flottával képviselteti magát, hiszen a Volkswagen, a Skoda és az Audi is kiállítja legütősebb modelljeit

részletek

Találkozz Keszthelyi Viviennel az AMTS-en!

Az Audi 16 éves magyar versenyzőnője is ott lesz a hétvégi AMTS-en, vasárnap ajándéktárgyakkal, autogramkártyákkal várja az érdeklődőket.

részletek

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

részletek
Olvastad már?