Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

AMTS

Nyerj páros belépőt az idei AMTS-re!

Nem is kérdés, hogy ott szeretnél lenni a március 23-25. között sorra kerülő Automobil és Tuning Show-n? Iratkozz fel a Formula.hu játékára, és nyerd meg a két páros belépő egyikét!

részletek

Számos újdonsággal várja idén is látogatóit az AMTS

Idén már 13. alkalommal rendezik meg Budapesten az Automobil és Tuning Show-t, amely autókülönlegességek kiállításával és számos más érdekességgel várja a látogatókat. Az esemény március 23-25. között, három napon át zajlik majd, helyszíne pedig ezúttal is a Hungexpo lesz.

részletek

Off-Road Show: vadonatúj autós élmények az AMTS-en

Ahogyan az évek során már megszokottá vált, az Automobil és Tuning Show mindig egyre többet nyújt látogatóinak. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen többek között a szezonnyitó fesztivál tíz, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé vadonatúj, izgalmas programként érkezik az Off-Road Show és kiállítás is!

részletek

A WestEndben épült át az AMTS idei nyereményautója

Idén 20 éves az Audi TT. Kötődése a hazai autóiparhoz vitathatatlan, hiszen az első példány 1998-ban gördült le az Audi Hungária győri gyártósoráról, az impozáns sportgépek összeszerelése pedig mind a mai napig ugyanitt történik. A kerek, magyar vonatkozású évforduló előtt tisztelegve, hazánk legnagyobb autó showja idén duplán is ünnepel, első körben az autó egy első generációs példányának nyilvános feltuningolásával!

részletek

Tizenkettő, de nem tucat: a legjobb AMTS

Szenzációs autók, gyönyörű lányok, rengeteg kiállítás, hatalmas terület - ez volt a 12. AMTS, minden idők legjobb AutóMobil és Tuning Show-ja. Több mint 46000-en jöttetek el!

részletek

Gazdára találtak több mint 350 ezer Ft értékű nyereményeink!

Összesen több mint 350 ezer forint értékű nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik játszottak a Formula legújabb játékán - itt megtudhatod, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

részletek

Bemutatkoztunk az AMTS-en

Először vett részt az Autósport és Formula Magazin kiállítóként az Automobil és Tuning Show-n, a hétvégére pedig sikerként tekinthetünk vissza: Magyarország leglátogatottabb autós rendezvényén rengetegen keresték fel standunkat.

részletek

A Porsche és testvérei az AMTS-en

Megnyitotta kapuit a vasárnap este hat óráig látogatható az Automobil & Tuning Show a Hungexpo területén, ahol a Porsche Hungaria erős flottával képviselteti magát, hiszen a Volkswagen, a Skoda és az Audi is kiállítja legütősebb modelljeit

részletek

Találkozz Keszthelyi Viviennel az AMTS-en!

Az Audi 16 éves magyar versenyzőnője is ott lesz a hétvégi AMTS-en, vasárnap ajándéktárgyakkal, autogramkártyákkal várja az érdeklődőket.

részletek

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

részletek

Veterán autócsodák az AMTS-en!

Az AMTS keretein belül immáron negyedik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Automobil Show, a MAVAMSZ (Magyar Veteránjárművesek Szövetsége) rendezésében.

részletek

Tuningolt Audit nyerhetsz az AMTS-en!

A 2017-es nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezői idén is a bevált recept szerint főztek, azaz ismét nyilvánosan építettek át egy szépséges négykerekűt, amelyet majd a kiállítás látogatói között sorsolnak ki március 26-án.

részletek
Olvastad már?