Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

2021

Bahreinben lehull a lepel az F1 jövőjéről

Egy fontos találkozó vár a csapatokra a szezon második versenyhétvégéjén: a Liberty ekkor fogja a jövőre vonatkozó tervezetét bemutatni, fókuszban a nagy változásokat hozó 2021-es szezonnal.

részletek

Red Bull: Évekig maradhat a Mercedes fölénye

A címvédő gárda mindenkit alaposan elvert az időmérő edzésen. A versenyen nem látszott nagy különbség, de Dr. Helmut Marko attól tart, hogy a Mercedes fölénye még évekig kitart az erőforrás miatt.

részletek

A McLaren nem zárja ki a saját motort

A 2021-től, várhatóan érkező, új motorszabályok többek között új gyártók érkezését is valószínűsíti a Formula-1-ben. Zak Brown nem zárkózik el a saját erőforrás használatától, de ez nem egyszerű.

részletek

Brawn megakadályozná a Ferrari kiszállását

Bár korábbi szavai szerint el tudná képzelni az F1-et nélkülük is, Ross Brawn a legkevésbé sem szeretné, ha a Ferrari a fenyegetéseit beteljesítve elhagyná a sorozatot – a vétójoguk miatt viszont nem aggódik.

részletek

Zsinórban hét Mercedes-világbajnoki cím?

A McLaren első embere úgy véli, az új motorszabályok bevezetéséig változatlanul domináns marad a Mercedes, senki nem fogja megverni a német gyártót. 2021-ig legyőzhetetlenek lesznek?

részletek

Berger a Ferrari fenyegetőzése ellen

A korábbi Formula-1-es pilóta szerint a Scuderia kilépési fenyegetése káros a sorozatnak, sportszempontból öngól. Az osztrák érthetetlennek tartja a motorszabályok körüli civakodást.

részletek

Válaszút előtt a Formula-1

A száguldó cirkusz jövőjével kapcsolatban a gyártók és a rajongók érdekei szöges ellentétben állnak egymással. Egyre nő azok tábora, akik szerint hangos motorok nélkül a szórakozás kizárva.

részletek

Mennyire jó ötlet az egységes motor?

2009 után ismét felmerült az ötlet, hogy néhány év múlva teljesen egységesítenék az erőforrásokat, nemcsak a Formula-1-ben, hanem máshol is. Az elképzelés megosztja a közvéleményt.

részletek

Csak ekkor tér vissza a Cosworth

A Formula-1 menedzsmentje jó ideje azon munkálkodik, hogy további gyártókat vonzzon a száguldó cirkuszba. Az egyik név a kalapban a Cosworth, ám visszatérésük nem feltétel nélküli.

részletek

A csapatok még mindig nem tudnak megegyezni 2021-ről

A Formula-1-ben jól ismert huzavona megy a motorszabályokról: a Renault vezetője, Cyril Abiteboul elárulta, továbbra sem tudnak közös nevezőre jutni, de legalább senki nem akar forradalmat.

részletek

A Red Bull is az új motor mellett

A 2017-es világbajnokságban harmadik erőként küzdött a Red Bull, számos motorhiba is hátráltatta. Helmut Marko szerint meg kellene hallani a rajongók szavát és változtatni a szabályokon.

részletek

"A Ferrari blöfföl, a Liberty legyen kemény"

Martin Brundle úgy véli, az új tulajdonosoknak kemény hozzáállást kell tanúsítaniuk, hogy a Formula-1 ismét sokkal jobb legyen. A brit szakértő szerint a Ferrari fenyegetése merő blöff.

részletek
Olvastad már?