Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

2021

Mennyire jó ötlet az egységes motor?

2009 után ismét felmerült az ötlet, hogy néhány év múlva teljesen egységesítenék az erőforrásokat, nemcsak a Formula-1-ben, hanem máshol is. Az elképzelés megosztja a közvéleményt.

részletek

Csak ekkor tér vissza a Cosworth

A Formula-1 menedzsmentje jó ideje azon munkálkodik, hogy további gyártókat vonzzon a száguldó cirkuszba. Az egyik név a kalapban a Cosworth, ám visszatérésük nem feltétel nélküli.

részletek

A csapatok még mindig nem tudnak megegyezni 2021-ről

A Formula-1-ben jól ismert huzavona megy a motorszabályokról: a Renault vezetője, Cyril Abiteboul elárulta, továbbra sem tudnak közös nevezőre jutni, de legalább senki nem akar forradalmat.

részletek

A Red Bull is az új motor mellett

A 2017-es világbajnokságban harmadik erőként küzdött a Red Bull, számos motorhiba is hátráltatta. Helmut Marko szerint meg kellene hallani a rajongók szavát és változtatni a szabályokon.

részletek

"A Ferrari blöfföl, a Liberty legyen kemény"

Martin Brundle úgy véli, az új tulajdonosoknak kemény hozzáállást kell tanúsítaniuk, hogy a Formula-1 ismét sokkal jobb legyen. A brit szakértő szerint a Ferrari fenyegetése merő blöff.

részletek

Brawn: Nem akarjuk elveszíteni a Ferrarit

A Ferrari az utóbbi hetekben az F1-ből való távozással fenyegetőzött, ha az új motorszabályokat olyan formában vezetik be, ahogy eltervezték. Brawnék mindent megtesznek, hogy ezt megakadályozzák.

részletek

A Ferrari kilépési fenyegetése egészen komoly

A Ferrari elnöke ismét kihangsúlyozta, hogy nem üres fenyegetőzésről van szó, ha a Formula-1 nem a kívánt irányban halad 2021-től, akkor a vörös autók valóban kiszállnak a sorozatból.

részletek

Brawn neves márkákat csalogatna az F1-be

A száguldó cirkusz jelenlegi vezetése minél több gyártót szeretne látni a mezőnyben, és Ross Brawn elárulta, mi mindent fog megtenni a Liberty Media a cél megvalósításáért.

részletek

Egyre lelkesebb az F1 iránt az Aston Martin

A Red Bull partnereként már most is jelenlévő legendás brit cég első embere szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy 2021-től motorszállítóként is csatlakozzanak a száguldó cirkusz mezőnyéhez.

részletek

A pilóták már látták a 2021-es aerodinamikai terveket

Nem csak a motorok változnak, az autók külseje is frissülhet 2021-től - a mezőny már az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén betekintést nyerhetett az F1-es autók jövőbeli dizájnjába.

részletek

A Force India tart a motorok lebutításától

A különbségek kiegyenlítődése miatt jó ötlet a tervezett, új motorszabály, de egy szakértő figyelmeztet, a verseny kiölése sem túl jó elképzelés, ha túlságosan lebutítják az erőforrásokat.

részletek

Miért nem változtatna a Renault a szabályokon?

Ugyan időnként egy-egy futamgyőzelem összejön a Renault-nak motorszállítóként, de 2014 óta egyértelműen kiesett a nagy esélyesek közül. Miért akarja mégis a problémás formula megtartását?

részletek
Olvastad már?