Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

2019

Utolsó szezonja lehet az idei Raikkönennek

Kimi Raikkönen 2018-ban még biztosan a Ferrari pilótája lesz, de ismét nagy kérdés lehet az év végén: vajon folytatja-e tovább a finn klasszis 2019-ben is F1-es pályafutását?

részletek

Perez 2019-ben csapatot váltana

Tény, hogy Valtteri Bottas és Kimi Raikkönen helye sem biztos a következő utáni szezonra, így Sergio Perez joggal pályázhat bármelyikük ülésére. A mexikói pilóta optimista lehet jövője miatt.

részletek

Kvjat reménykedhet a 2019-es visszatérésben

Nemrég még azt hihettük, hogy az orosz végleg kikerül Formula-1 körforgásából, aztán aláírt a Ferrarinál. Ez reményt adhat az orosznak, hogy a jövőben ismét teljes szezonos pilóta lehessen belőle.

részletek

Visszatérhet a népszerű pálya 2019-ben

Az elmúlt években többször felmerült, hogy újra versenyt rendez, ám utoljára 2013-ban volt nagydíj a Nürburgringen. A jelek szerint most valóban készülnek valamire.

részletek

Ricciardo és Ocon is a Mercedes céltábláján

Nem érezheti biztonságban magát Valtteri Bottas a Mercedesnél: 2018-ban biztos náluk fog versenyezni, de utána könnyen leválthatják. Legalábbis ez derül ki Toto Wolff nyilatkozatából.

részletek

Ki lehet Raikkönen utódja?

Kimi Raikkönen már a 38. életévét is betöltötte, évek óta ő a Formula-1 korelnöke. Vajon jövőre lejáró szerződése már a visszavonulását is jelenti, vagy még mindig marad a száguldó cirkuszban?

részletek

Renault: Támadás a győzelemért 2019-ben

A Renault azon istállók egyike, akik tökéletesen teljesítették az idei évre meghatározott céljukat, Jövőre ismét fejlődésre számítanak, 2019-től pedig győzelmi esélyeket várnak.

részletek

Ricciardo: Lépéselőnyben vagyok a Red Bull-lal szemben

Az ausztrál F1-es pilóta szerződése egy év múlva lejár jelenlegi csapatánál, és úgy érzi, nem kell sietnie, hiszen egyelőre rajta áll, hogy hová igazol majd a 2018-as szezon után.

részletek

A Red Bull már vizsgálja a Hondával való szövetség lehetőségét

Közel egy évtizede tart már az együttműködés a Red Bull és a Renault között, ám a csapatvezetés sem biztos abban, hogy jobb opció esetén nem szerződnek más motorgyártóval 2019-re. A Honda felé kacsintgatnak.

részletek

Ricciardo 2019-ben a Mercedesnél?

A szakértők egy ideje spekulálnak már azon, hogy a Mercedes 2019-ben esetleg megszerezné Daniel Ricciardót a Red Bulltól. Az ausztrál hétvégi nyilatkozata inkább erősíti ezt az elképzelést.

részletek

Hol tartják a szezonzárót 2019-től?

2014-től fogva minden F1-es szezon Abu Dhabiban zárult. Biztos, hogy jövőre is ott rendezik az utolsó versenyt, és a pálya szeretné tradicionálissá tenni pozícióját a versenynaptárban.

részletek

Verstappen a Ferrarihoz is szerződne

Max Verstappen kapós a Formula-1-ben, erre az utóbbi évek teljesítményével rá is szolgált. Mindkét nagyágyúnál képben van a holland, de jövőre még szerződés köti a Red Bullhoz.

részletek
Olvastad már?