Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

2019

Hülkenberg jövője Ricciardótól függhet

Hiába tartják a kezdetektől fogva nagy tehetségnek Nico Hülkenberget, továbbra sem sikerült dobogóra állnia. Most a fejlesztett Renault-val próbálja elérni ezt, ám elvesztheti eddigi vezérszerepét.

részletek

A Honda a második félévben fejlődött igazán

A Red Bull idén kezdi együttműködését a japán gyártóval, ám tavaly a fiókcsapat autóit már Honda-motorok hajtották. Ezért is tudják a pontos adatokat, a második félév rettentő biztatóan alakult.

részletek

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek

A Ferrari új festése is előnyt jelenthet

Teljesen megújult a Scuderia idei versenyautója a tavalyihoz képest. Szembetűnő az eddigi fényes festéshez képest az idei matt, aminek az oka egyáltalán nem esztétikai. Ennyit számít néhány gramm?

részletek

A Renault célja nagyobb, mint hogy a Red Bull elé kerüljön

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek

A Red Bull-Honda már most a rajtbüntetésekre készül

A bikák főtanácsadója nem titkoltan fontosabbnak tartja idén a sebességet, mint a megbízhatóságot, ennek megfelelően a Honda eleve nem is évi három erőforrással számol, hanem jóval többel.

részletek

Három istálló is lekésheti a teszt kezdetét

A Formula-1-es csapatok igyekeznek az utolsó utáni pillanatig húzni az időt a versenyautó véglegesítésével. Úgy fest, hogy hárman túlfeszítették a húrt és lekésik a hétfői tesztnapot.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

Norris még 20 éves sincs, és büszke erre

Lando Norris büszkén viseli az idei F1-es mezőny legfiatalabb pilótája titulust - 19 éves kora ellenére bizalmat szavazott neki a McLaren, és nem mástól, mint Fernando Alonsótól volt lehetősége trükköket ellesni.

részletek

Ricciardo: A számok is a fejlődésünket mutatják

Bár a Renault tavaly a három topcsapattól még eléggé le volt maradva, az istálló új versenyzője, Daniel Ricciardo ettől függetlenül optimista, és reméli, idén tovább sikerült faragnia újdonsült csapatának a hátrányból.

részletek

Sainz már alig várja, hogy versenyezzen

2019-ben minden új Carlos Sainz számára, ő azonban készen áll a kihívásokra a McLarennél. A csapat idei modellje, a MCL34-es bemutatója kapcsán elmondta, milyen kemény felkészülési időszak van a háta mögött.

részletek

Bottas extra motivált a 2019-es szezon előtt

A finn F1-es pilóta a 2018-as szezon nagy csalódása volt, a negatívumokból tanullva idén azonban kész arra, hogy kitörjön Lewis Hamilton árnyékából.

részletek
Olvastad már?