Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 17. szerda

2019

Kubicát 10 millió dollárral támogatná a lengyel olajcég

Robert Kubicát a legnagyobb lengyel olajcég segítheti üléshez jutni a Formula-1-ben. A hírek szerint a PKN Orlen 10 millió dollárt pumpálna a pilóta visszatérésének projektjébe.

részletek

Maga Toto Wolff hívta Vandoorne-t az „ál-Mercedeshez”

Érdekes részlet derült ki azzal kapcsolatban, hogy Stoffel Vandoorne a McLarentől a Formula-E-be, a Mercedes-támogatott HWA-hoz teszi át a székhelyét: az egész folyamatot nem más, mint maga Toto Wolff indította el.

részletek

Ocon helyzete elbizonytalanította Russellt is

A Williamsnél az már biztos, hogy az F2 jelenlegi éllovasa, a Mercedes-junior George Russell kap lehetőséget 2019-ben, de a fiatal angol a mezőnyből (valószínűleg) kiszoruló Esteban Ocon helyzete miatt sokáig nem merte teljesen beleélni magát ebbe.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Gasly nagy dolgokat vár jövőre a Hondától

Pierre Gasly rendkívül elégedett azzal a fejlődéssel, amelyet a Honda mutatott az idei évben. Egyre csak közelítenek a Mercedesre és a Ferrarira, ő pedig nagyobb célokat tűzött ki 2019-re.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

A McLaren feláldozta az évet 2019-ért

Nagyjából sejthető volt korábban is, de a McLaren sportigazgatója elismerte, hogy látványos formaromlásuk hátterében az áll, hogy minden erejükkel a 2019-es versenyautóra összpontosítanak.

részletek

Verstappen titkolja a Red Bull gyengéjét

Max Verstappent kiváló esőmenőnek ismertük meg korábban, ám az idei Red Bull-lal eléggé gyengélkedik vizes körülmények között. Ő maga tudja ennek okát, de nem köti a riválisok orrára.

részletek

A Toro Rosso szerint kell minimum 20 futam az F1-be

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost úgy véli, az F1-ben nem szabadna 20 futam alá menni, ami a versenynaptár hosszát illeti. Ez egy ellentétes álláspont a paddockban tapasztalt általános vélekedéshez képest...

részletek

Leclerc felfedte eddigi sikereinek titkát

Charles Leclerc viharsebességgel tört előre a juniorszériákban és húszévesen már a Formula-1-ben debütálhatott, ráadásul egyáltalán nem vallott szégyent. Úgy érzi, megértette a siker receptjét.

részletek

Ricciardo melléfogott a Renault-val?

Mark Webber úgy véli, Daniel Ricciardo nagyon merészet húzott azzal, hogy elhagyta a topcsapatnak számító Red Bullt a még mindig csak fejlődőfélben levő Renault-ért. Rövid távon nehéz dolga lesz.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek
Olvastad már?