2019 - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

2019

Ezért vonul vissza Alonso az F1-ből

Nagy hír látott napvilágot a héten: biztossá vált, hogy 2019-ben már nem látjuk Fernando Alonsót a száguldó cirkuszban. A spanyol pilóta ezúttal azt is kifejtette, miért hagyja ott imádott sportját.

részletek

Ocon: Idő kérdése, és megyek a Mercedeshez

Még 2019-re sincs csapata Esteban Oconnak, de a Mercedes protezsáltja már a címvédő csapat egyik üléséről ábrándozik. Szerinte Toto Wolffék elegyengetik előtte az akadályokat, ahogy eddig is tették.

részletek

A Renault-t aggasztja a Ferrari teljesítménye

Az olasz istálló motorja rendkívül nagyot lépett előre az elmúlt időszakban, és sokak szerint már a Mercedes erőforrásánál is erősebb. A Renault is aggódik a maranellóiak fejlődése láttán.

részletek

McLaren: Nem akarunk fiatalokkal versenyezni

Nem titok, hogy a wokingi alakulat mindenképp szeretné megtartani Fernando Alonsót. Zak Brown, a csapat vezérigazgatója meg is indokolta, miért van szükségük tapasztalt pilótára a fiatalok helyett.

részletek

Williams: Nem vagyunk pénzügyi krízisben

Az utóbbi napokban többen is temetni kezdték a patinás istállót, miszerint hamarosan belefulladnak a pénzügyi gondokba, a gárdának nincs jövője. A csapatfőnök ezt határozottan cáfolja.

részletek

Szirotkin: Sokszor nagyon nagyon jól vezetek

Szergej Szirotkin az egyetlen pilóta a mezőnyben, aki még nem rendelkezik világbajnoki ponttal. Ez a sereghajtó Williamsszel nem annyira meglepő, ám az orosz úgy véli, a gyenge autó elrejti tudását.

részletek

Gasly a Red Bull ülésére hajt

Pierre Gasly jó szezont fut a Toro Rossóval, és Daniel Ricciardo távozásával arra is esélye nyílt, hogy az ausztrál helyére pályázzon. A francia pilóta elmondta, mik befolyásolják az előrelépését.

részletek

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

Grosjean hosszú távra tervez az F1-ben

A csapnivaló idénykezdet ellenére Romain Grosjean úgy érzi, kezd visszatérni régi önmagához és nem küldik el. Sokat pletykálnak menesztéséről, a francia azonban még sokáig szeretne maradni.

részletek

Red Bull: Nem akarjuk a balhés Alonsót

Elismerik óriási vezetési tudását, a Red Bull vezetői mégsem szeretnék leigazolni Fernando Alonsót. Úgy vélik, amelyik csapatnál megfordul, káoszt okoz, nincs szükségük az intrikára.

részletek

Ricciardo távozásának fő oka Verstappen

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Daniel Ricciardo távozásának legfőbb oka valószínűleg Max Verstappen megerősödése, mivel semmiképpen nem szeretne szárnysegéd lenni a csapatban.

részletek

Perez még nem döntött a jövőjéről

A Force India a csőd szélére került az elmúlt hetekben, amitől Lawrence Stroll mentette meg az istállót. Érthető, hogy most minden bizonytalan, így Perez sem tudja még, hol fog versenyezni 2019-ben.

részletek
Olvastad már?