Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

2019

Ricciardo terve 2019-re: Eljutni a Holdra

A Red Bull pilótája igazából nem akar űrturistává válni: egyre rafináltabb válaszokkal hárítja el a jövőjéről puhatolózó kérdéseket. A Red Bullnak többet kell tennie, hogy meggyőzze a hosszabbításról.

részletek

Már jövőre eltörölnék a benzinlimitet a csapatok

A nagyobb volumenű szabályváltozásokkal 2021-ig várni kell, de a csapatok között felmerült néhány dolog, amelyek révén akár már a következő szezontól orvosolhatnák a Formula-1 egyes problémáit a jobb versenyek érdekében.

részletek

Vettel-Hamilton helycsere, indul a GP1?

2019-ben Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződik, Sebastian Vettel a címvédő helyére megy a Mercedeshez! Április elsején, reggelre ismét számos, ehhez hasonló átveréssel találkozhattunk az interneten.

részletek

Gasly Ricciardo helyére pályázik

Még mindig csak 2018-ra van szerződése Daniel Ricciardónak. Van rá esély, hogy az ausztrál nem folytatja csapatában, így nem csoda, hogy Pierre Gasly fejében is megfordult az előrelépés a Red Bullhoz.

részletek

2019-re még jobb lehet a Toro Rosso-Honda

Sikeresnek nevezhető az együttműködés a Red Bull fiókcsapata és a japán gyártó között, már a tesztelésen is villantani tudtak. Pedig az igazi kiugrást a jövő évtől várják, addigra érnek igazán össze.

részletek

A Red Bull megfontolja a motorváltást

A Honda szinte újjászületett, mióta a Toro Rossóval működnek együtt. Az előszezoni teszteken megbízhatónak és gyorsnak tűnt a japán erőforrás, ami a Red Bullt is elgondolkodtathatja a váltásról.

részletek

A Red Bull Hamiltont akarná Ricciardo helyére

Max Verstappen ülése biztos az energiaitalos alakulatnál, Daniel Ricciardóról viszont ez még nem mondható el. Az ausztrál még vár a döntéssel, de a Red Bull nem esik kétségbe, ha nem marad 2019-ben.

részletek

Újabb feszültség a Renault és a Red Bull között

Jó ideje nem igazán szívleli egymást a Red Bull és francia motorszállítója, most újabb csörte zajlik éppen a két fél között. Májusi döntés a jövő évi motorokról? A csapatfőnök határozottan elutasítja.

részletek

Érkezik az egységes Formula-3

Remek hír a fiatal, tehetséges versenyzők számára, pénteken a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy határozott, 2019-től egy új, egységes F3-as sorozatot indít, ami remek ugródeszka lehet.

részletek

Három új verseny csatlakozhat 2019-ben

Több új helyszín áll előrehaladt tárgyalásban a Formula-1-gyel: második nagydíj az USA-ban, továbbra délkelet-ázsiai és dél-amerikai futam kerül jó eséllyel a versenynaptárba.

részletek

Sainzot jelenleg kicsit sem érdekli jövője

Carlos Sainz 2018-ban biztosan a Renault pilótája lesz, de utána nem tudni, merre vezet az út a spanyol számára. A fiatal versenyző arról beszélt, miért nem foglalkoztatja még ez a kérdés.

részletek

Kubica jövőre befutó lehet

Rengeteg szakértő és Formula-1-es rajongó szerette volna, ha megvalósul a tündérmese és Robert Kubica hét év szünet után visszatérhet a száguldó cirkuszba. 2019-ben ismét esélyes lehet.

részletek
Olvastad már?