Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

2018

Hova tovább Fernando Alonso?

Alonso vitathatatlanul az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, de a jelek szerint mégsem kapkodnak érte az élcsapatok. Mik maradtak a spanyol esélyei 2018-ra?

részletek

McLaren: Tetszik, amit a Hondától látunk

A McLaren és a Honda szakításának nagy esélyétől volt hangos a média az elmúlt hetekben, ám most egyre inkább úgy tűnik, továbbra is közös jövőt terveznek, ez viszont Alonso távozását vizionálja.

részletek

Ha nem mehet a Red Bullhoz, elmegy Sainz

„Egy negyedik év a Toro Rossóval valószínűtlen” – mondja a fiatal spanyol, aki elsősorban a Red Bullnál akar versenyezni jövőre, de ha ez nem lehetséges, várja az ajánlatokat.

részletek

Mik Alonso lehetőségei 2018-ra?

Nagy kérdése az idei szezonnak, vajon hol köt ki a spanyol a következő évadban. Soron vettük a kétszeres világbajnok klasszis lehetőségeit a száguldó cirkusz berkein belül.

részletek

Massa: Miért ne folytatnám?

Versenyképesnek érzi magát, és ha úgy érzi majd, hogy a csapattól is támogatást kap, akkor maradni akar az F1-ben – ezt mondta Felipe Massa, akinek idén minden második futamon balszerencséje van.

részletek

Kínai hullám az F1-ben?

A napokban röppent fel a hír, miszerint egy kínai érdekeltségű istálló nevezhet a Formula-1-be a közeli jövőben, máris itt a folytatás, egy másik kínai csapat is érkezhet. Növekvő kínai befolyás a száguldó cirkuszban?

részletek

Közös autóbemutató jöhet 2018-ban

Sajtóhírek szerint merész újítással készül a következő évre az F1 többségi tulajdonosa, a Liberty Media: az amerikaiak nagyszabású show keretében mutatnák be az összes 2018-as autót a közönségnek.

részletek

Force 1 néven folytatja a Force India?

Ha az FIA és a Formula–1 bizottság elfogadja, jövőre már új néven szerepelhet az F1-ben a Force India istálló – a csapat egyik vezetője is megerősítette, hogy át akarják keresztelni az alakulatot.

részletek

Alonso: 2018-ban győzni fogok

Ha eddig izgatottan vártuk, hogyan dönt jövőjét illetően Fernando Alonso, akkor az izgatottság foka most még magasabbra kúszhat, miután a magabiztos spanyol tett néhány elgondolkodtató utalást.

részletek

Végre gyorsabb és erősebb lesz a Formula-E

A csapatok örömmel fogadják a hírt, végre növekszik a tempó az elektromos sorozatban - igaz, így nehezebb lehet majd teljesíteni a versenyeket.

részletek

A foci-vb is beleszólt az F1-es naptárba

Chase Carey F1-guru nem csupán azt árulta el, hogy miért rendeznek jövőre eddig példátlan módon három versenyt is egymás utáni hétvégéken, hanem azt is, hogy miért vannak még kérdéses futamok.

részletek

Jön az eddigi legbővebb Formula-E-naptár

Az elektromos versenysorozat 2017/2018-as szezonjából már csak egyetlen pálya fog az idei évre esni, viszont első alkalommal a szezonnyitó is duplafutamos lesz, összesen pedig legalább három, legfeljebb öt új helyszín érkezik.

részletek
Olvastad már?