Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

2018

Bottas: Az időmérő megnehezítette a dolgunkat

Valtteri Bottas negyedikként végzett a szombati kvalifikáción, és a futamon is ebben a pozícióban intették le. A finn nem elégedett, mert, ha az időmérőn jobb kört fut, előrébb is kerülhetett volna.

részletek

Berger: Szégyenletes lesz, ha Ocon ülés nélkül marad

2018 őrült pilótakeringőjének legnagyobb vesztese könnyen lehet, hogy a Force Indiánál a körülményekhez képest zseniális eredményeket hozó Esteban Ocon lesz. A DTM-főnök Gerhard Berger reméli, a francia talál magának helyet.

részletek

Todt: Marchionnéval sokat veszített az F1

Hatalmas sokk érte a Ferrarit, hiszen elnökét veszítette el július 25-én. Jean Todt utolsó közös vacsorájukat idézte fel, amikor a Formula-1 jobbá tételéről diskuráltak az olasszal és Chase Carey-vel.

részletek

Az európai szezon nyertesei és vesztesei

Spanyolországban kezdődött és Olaszországban ért véget a kilenc futamot számláló európai körutazás a Formula-1 mezőnye számára. De kik jöttek ki jól és kik rosszul az elmúlt időszakból?

részletek

Bottast elkeseríti a győzelem nélküliség

A finn F1-es pilóta idei legjobb eredménye négy második hely, a győzelemhez legközelebb Bakuban állt, ám egy defekt megakadályozta benne - azt ő is belátja, hogy normál körülmények között nincs is esélye rá.

részletek

Sokba került a McLarennek a szakítás

Minden követ megmozgatott a wokingi istálló, hogy megszabadulhasson a Honda-erőforrástól, de egy hosszútávú szerződést megszüntetni komoly anyagi következményekkel jár.

részletek

Grosjean újra a siker útjára lépett

Bár önhibáján kívül utólag kizárták az Olasz Nagydíjról, az utóbbi versenyhétvégéken Romain Grosjean rendre lefőzi csapattársát és remek eredményeivel esélyes, hogy megmentette ülését a Haasnál.

részletek

Alonso: Visszaléptünk a megbízhatóság terén

Fernando Alonso elég jól teljesített az Olasz Nagydíjon, hiszen a pontszerző helyeken haladt, egészen addig, míg meg nem állt alatta a McLaren. A spanyol csalódottan értékelte a történteket.

részletek

Idei legjobb időmérőjén van túl a Williams

2018-ban még nem volt képes ilyen teljesítményre a grove-i alakulat, de most Monzában ismét kijött a lépés nekik a kvalifikáción. Lance Stroll bekerült a Q3-ba, ami biztató lehet a csapat számára.

részletek

Semmit nem fejlődött a McLaren 2018-ban?

Újabb keserű hétvégén van túl a McLaren-Renault, az időmérő edzésen mindkét pilóta kihullott a Q1-ben, a versenyen pedig szintén csak a szenvedés jutott a wokingiaknak, egyelőre semmi, látható fejlődés.

részletek

Bottas: A Ferrari még mindig előttünk van

Valtteri Bottasnak a 17. helyről kellett elrajtolnia, így célja a felzárkózás volt. Ez egészen a negyedik pozícióig sikerült, aminek köszönhetően a Mercedes több pontot vitt haza a Ferrarinál.

részletek

Vandoorne: Mindent elmond a teljesítményünk

Gyakorlatilag a McLaren számára az egész hétvége egy szenvedés. A csapat már a szabadedzéseken is a mezőny végére került, így Stoffel Vandoorne-t az időmérős eredménye sem lepte meg igazán.

részletek
Olvastad már?