Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

2018

Miért lesz jobb jövőre a Honda?

A jelek szerint a Honda hosszabb időre rendezkedett be a Formula-1-ben. A McLarennel csúfos kudarcot vallottak a japánok, a jövő évtől mégis sokkal jobbak lesznek. De mire alapozzák ezt?

részletek

Visszatér a Williams a győzelmek útjára?

Néhány évizeddel ezelőtt a Williams istálló etalon volt a Formula-1-ben, számos világbajnoki címet zsebeltek be. Szeretnék megállítani a visszaesést, ehhez új koncepciót dolgozott ki a csapat.

részletek

Mercedes: Jövőre is a Ferrarival csatázunk

Az idei év egyértelműen Lewis Hamilton és Sebastian Vettel bajnoki küzdelméről szólt. A Mercedes csapatfőnöke ebből a szempontból 2018-as esztendőre sem vár változást.

részletek

Hivatalos: Bejelentette 2018-as felállását a Toro Rosso

Már csak három hely kiadó a jövő évi rajtrácson, mivel a szezonzárót megelőzően a Honda-motorra váltó Toro Rosso bejelentette, melyik két versenyzővel folytatja a következő idényben.

részletek

Montoya: Kubica a Williamsnél? Vicc!

Számos szakértő úgy véli, a Williams megüresedő helyére a legesélyesebb jelölt Robert Kubica. Nem osztja azonban a lelkesedést Montoya, aki szerint Kubica nem képes már ugyanúgy vezetni.

részletek

A Renault elfogadja, ha a McLaren és a Red Bull a jobb

Azzal, hogy a Renault a McLarennel is szerződést kötött 2018-tól, valójában egy új riválist is teremtett saját maga számára. A gyártó azonban számol azzal, hogy egyelőre a gyári csapat a gyengébb.

részletek

Alonso: Nem kételkedem a Renault-motorban

Fernando Alonso három évet töltött el a versenyképtelen Honda-erőforrások miatt a mezőny második felében. A Renault a jelenlegi meghibásodások ellenére is teljesen meggyőző számára, különösen, amit jövőre várhatnak.

részletek

Vettel: Újra dominánssá tesszük a Ferrarit, mint Schumacher

Sebastian Vettel tudja, hogy egyelőre a Mercedes még túl nagy falat a Scuderia számára, ám egyértelmű céljuk, hogy a Michael Schumacher-érához hasonlóan domináljon a Ferrari.

részletek

Sajtó: A Toro Rosso már döntött 2018-as párosáról

A közeljövőben bejelentést tesz jövő évi versenyzőiről a Toro Rosso az F1-es szaksajtó szerint. A jelek alapján eldöntött tény, kik kapják a Honda-motorra váltó istálló üléseit.

részletek

Hamilton: Az autó egy busz lesz jövőre

Sem az F1-es gépek tömegének emelése, sem a jövőre felhasználható csupán három motor nem nyerte el Lewis Hamilton tetszését. A világbajnok szerint hiányzik az F1-ből, hogy igazán odaléphessenek– Brazíliában belekóstolt abba, milyen magas fokozatra tekert motorral menni.

részletek

Hakkinen szerint Raikkönen még nem túl öreg

Egyre gyakrabban szegezik neki a kérdést Raikkönennek, meddig folytatja még a Formula-1-ben. Bár 38 évével már korelnök, világbajnok kollégája szerint ez nem jelenti, hogy mennie kellene.

részletek

Rosberg: Vettelnek jövőre sem lesz meg

A 2016-os világbajnok erősen kétségbe vonja, hogy Sebastian Vettel jövőre végre újra elhódítja a világbajnoki címet. Rosberg szerint idén volt erre a legnagyobb esély, de a Mercedes javulni fog.

részletek
Olvastad már?