Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

2018

Nem indulhat Wehrlein a Formula-E-szezon első versenyén, megvan a beugró

Mivel Pascal Wehrlein Mercedes-kapcsolata miatt a 2018-19-es Formula-E-idény elején még nem állhat csapata rendelkezésére, a Mahindra egy régi ismerőssel helyettesíti a németet.

részletek

Bottasnak már csak egy esélye maradt

A tavalyi szezonzáró megnyerése után Valtteri Bottas nagy reményekkel kezdhette ezt az évadot. Ebből azonban semmi sem lett, egyetlen idei győzelméért harcolhat eddigi utolsó sikere helyszínén.

részletek

Alonso az érzelmekre figyel, nem az eredményre

Fernando Alonso pályafutásának utolsó futamára készül Abu Dhabiban, ezzel többéves szenvedése ér véget a Formula-1-ben. Tisztában van autója erejével, így nem is az eredmény érdekli elsősorban.

részletek

A Mercedes köszönetet mond Bottasnak

Zsinórban ötödször zsebelte be az egyéni és a csapatbajnoki címet a Mercedes. Az istálló érzi, hogy mindkettőben komoly szerepet vállalt az egyéni érdekeit háttérbe szorító Valtteri Bottas.

részletek

Egymilliós nézőveszteség Németországban, 2018-ban

Az előző évhez viszonyítva egymillióval kevesebben követték figyelemmel a német RTL hétvégi közvetítését a Brazil Nagydíjról, mint egy évvel korábban. Pedig 2017-ben is eldőlt már Interlagos előtt a bajnokság.

részletek

Ferrari: Vettelt erősebbé fogja tenni 2018

Sebastian Vettel elbukta a bajnoki címet Lewis Hamiltonnal és a Mercedesszel szemben. Eltérőek a vélemények, ki a hibás emiatt, de a csapatnál úgy látják, profitálni fog a német a kudarcból 2019-ben.

részletek

Ricciardo már unja a sok meghibásodást

Daniel Ricciardo az idény második felében egyáltalán nem a szerencse fia és valójában ő maga sem tudja megmagyarázni, miért megy tönkre ennyivel többször az ő RB14-ese, mint csapattársáé.

részletek

Stroll: Semmit nem fejlődik a Williams

Lance Stroll szerint jelenlegi istállója Ausztrália óta semmit nem fejlődött, emiatt végképp sereghajtónak csúszott vissza. A gárda nem versenyez, hanem a túlélésért harcol minden helyszínen.

részletek

A 2018-as F1-es szezon fordulópontjai

Az idei Formula-1-es évad bővelkedett komoly fordulópontokban és meglepetésekben. Többször is izgalmas és váratlan események tanúi lehettünk, ami kiszámíthatatlanná tette a versengést.

részletek

A Ferrari megijedt a győzelem kapujában

A Scuderia csapatfőnöke tudja, miben erősebbek a Mercedesnél, ám tisztában van azzal is, melyik területen kell fejlődni, hogy a Ferrari világbajnoki címe ne csak ígéret legyen. Idén is közel voltak.

részletek

Vettel letörten beszélt idei évéről

Elveszített vb-küzdelme után Sebastian Vettel szavaiból a csalódottság olvasható ki. Hiába voltak erős futamai a Ferrarinak, a német most még a sikereket is szürkébbnek látja.

részletek

Hartley: Ki kellett állnom magamért

A kezdeti, kifejezetten halkszavú Brendon Hartley már a múlté: az új-zélandi szerint fel kellett emelnie a szavát, ha nem értett egyet valamivel, különben úgy érezte, könyörtelenül eltapossák.

részletek
Olvastad már?