Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 26. kedd

2018

Egyre több csapat összpontosít 2018-ra

Dilemma a Formula-1-es istállók számára az utolsó néhány verseny, ugyanis ilyenkor többnyire már inkább a jövő évre fordítják figyelmüket. De mi a helyzet akkor, ha éles csatában vannak a jobb helyezésért?

részletek

Már 2018-ban dobogóra tör a McLaren-Renault

Az F1 történetének második legsikeresebb istállója mindig is meg volt győződve róla, hogy autója felér a nagyokéhoz, így a Renault erőforrásaival megizmosítva arra készül, hogy visszatérjen a pódiumra a következő szezontól.

részletek

Ezentúl büntetik a trükkös felállást a rajtrácsra

Nem lóghatnak ki jövőre az autók a rajtkockából úgy, mint Vettel Ferrarija a Kínai Nagydíjon: szigorúan büntetik azokat, akik nem felelnek meg az eddigi szürke zónát tisztázó szabálynak.

részletek

A Motorsport Világtanács döntései 2018-ról

A csütörtökön összeülő WMSC számos F1-re vonatkozó döntést hozott: kiderültek a halo töréstesztjének részletei, változik a szuperlicensz-pontrendszer és az utánpótlás-piramis, kevesebb motort lehet felhasználni, az utcai bemutatókon viszont akár az évi autók is szerepelhetnek.

részletek

Massának nagyon kevés lehetősége maradt 2018-ra

A brazil pilóta jövője egyelőre még nem tisztázódott, de az idő múlásával szóba jöhető ülésből is egyre kevesebb van az F1-ben. Vajon idén valóban búcsúzik a sokak által kedvelt Sao Paulo-i?

részletek

Amikor a pilóta egyetért saját kirúgásával

Ha egy versenyzőtől elveszik a pilótaülését, akár év végén, akár év közben, általában negatív hangvételű nyilatkozatok szoktak következni, néha sárdobálás is. Ezúttal egy igazi úriemberrel találkozhatunk.

részletek

Bejelentette második versenyzőjét a Force India

A vártnál jobban elhúzódott a silverstone-i csapat versenyzői felállásának tisztázása: a Szingapúri Nagydíj előtt közölték, ki lesz Esteban Ocon csapattársa 2018-ban.

részletek

A McLaren máris többhetes hátrányban

A McLaren elismeri, hogy már most kéthetes hátrányban van az elvesztegetett idő miatt a 2018-as autót illetően. Nem kell azonban kétségbeesniük, mert a vezetőség szerint behozható a lemaradás, igaz, van más nehézség is.

részletek

Kvjat a Toro Rosso döntésére vár

Az olasz csapatnál egyelőre nem tudni, kikkel állnak rajthoz a 2018-as szezonban. Egyelőre csak a Hondával kötött megállapodás biztos, de Kvjat szerint előbb-utóbb a pilótakérdésben is dönteniük kell.

részletek

Bottas elégedett egyéves szerződésével

Valtteri Bottasszal csupán a 2018-as évre állapodott meg a Mercedes, de a finn pilóta nem aggódik emiatt. A német gárda versenyzője elmondta, mi kell ahhoz, hogy továbbra is csapatánál maradhasson.

részletek

Mégis maradhat a cápauszony

A 2017-es év elején visszatért a cápauszony a Formula-1-be, majd esztétikai szempontból annak betiltásáról határoztak 2018-tól. Most azonban nagyon úgy fest, hogy mégis marad jövőre is az elem.

részletek

Hivatalos: Motorszállítót vált a McLaren

Véget ért a hetek óta tartó találgatás: ma a két fél közleményben bejelentette, hogy külön válnak az útjaik – s arra is fény derült, hogy milyen erőforrással folytatja a wokingi alakulat.

részletek
Olvastad már?