Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

2018

Rivola: Ezt a Vettelt nem ismerem

Massimo Rivola, a Ferrari egy korábbi mérnöke nem ismert rá a 2018-ban látott Sebastian Vettelre. Az a Vettel, akit ő ismer, teljesen más, nem tudja, mi lelte a németet tavaly.

részletek

Felmérés: Hamilton a legnépszerűbb brit sportoló

Lewis Hamilton a csapatfőnökök szavazásán a legjobb versenyzőnek bizonyult 2018-ban, most pedig saját hazájában is prófétává vált. Egy internetes szavazáson fölényesen a legnépszerűbb lett.

részletek

Budkowski: A Renault kevésbé fejlődött, mint a korábbi években

A francia gyári istálló új technikai igazgatója elismerte, hogy 2018-ban kisebb mértékben sikerült az autót fejleszteni, mint a megelőző két szezonban. Egyértelmű cél az első hármast elkapni.

részletek

Vergne máshogy vezet bajnoki címe óta

Jean-Eric Vergne 2018-ban hosszas várakozás után végre felülhetett a Formula-E trónjára. A francia elmondása szerint a bajnoki cím óta máshogy vezet, mint addig.

részletek

Stroll: Sokkal megbízhatóbban vezetek

Bár jelentősen kevesebb pontot gyűjtött Lance Stroll második évében, mint az elsőben, mégis úgy gondolja a fiatal kanadai, hogy kevésbé ingadozó, stabilabb teljesítményt nyújt, mint korábban.

részletek

Verstappen: Attól, hogy focit nézek, még nem értek hozzá

Max Verstappen számára nagyon nehezen indult a 2018-as szezon, emiatt pedig rengeteg negatív kritikát kapott a rajongóktól. Szerinte viszont attól, hogy valaki sok focit néz, még nem ért a játékhoz.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Szilveszter napján senki nem szeret komolykodni, így mi sem tesszük. Persze az F1-es mezőnyben az év során is repkedtek a poénok, ennek köszönhetően tudunk most válogatni a legviccesebb mozzanatokból.

részletek

Leclerc a Saubernek köszönheti tündöklését

Charles Leclerc berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauber színeiben. Azt azonban elismeri az ifjú monacói, hogy a csapat fejlődése nélkül nem sokat ért volna saját remek teljesítménye.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

Az emlékek, amik elsőként bevillannak majd nekünk, amikor évek múltán visszagondolunk a 2018-as Formula-1-es szezonra. Meghatározó momentumok, amelyek olykor a bajnoki tabellára, máskor az érzelmeinkre voltak nagy hatással.

részletek

Bottas egyszerre két csapat sikerét kívánja

Valtteri Bottas az egyik komoly, negatív meglepetése volt a 2018-as évadnak. A Williams még nála is nagyobbat zuhant. A tapasztalt finn is nagyon szeretné, ha egykori csapata újra megerősödne.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Ezres nagyságrendben lehetne számolni, hogy hány hír született az idei év során az F1 világában, de közöttünk csak egy maroknyi olyan van, amitől úgy igazából megállt a kezünkben a teáskanál.

részletek

Verstappen: Ocon provokált engem

Az évad egyik legnagyobb balhéját Max Verstappen és Esteban Ocon között láthattuk Brazíliában. A Red Bull-pilóta szerint a francia egyértelműen provokálta a mérlegelésnél, emiatt lökte meg.

részletek
Olvastad már?