Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 22. vasárnap

2018

Magnussen: Alonso szeret panaszkodni

Fernando Alonso szóvá tette csapatának a rádióban, hogy Kevin Magnussen letessékelte őt előzés közben a pályáról a Brit Nagydíjon. Ezúttal a dán is elmondta véleményét az esetről.

részletek

Kubica: Ha elöl lennénk, nehezebben viselném

Az év sztorija lett volna tavaly, ha Kubicát választja versenyzőnek a Williams Stroll mellé. A lengyelnek be kell érni egy tesztpilótai szereppel, és elmondta, mikor bánná igazán a grove-iak döntését.

részletek

Verstappen: Nem lassabb a Honda a Renault-nál

Max Verstappen beszélt csapata jövőbeli motorszállítójáról. A holland pilóta szerint a japánok erőforrása már most a Renault szintjén van, és jobb helyzetben lesznek a váltás miatt.

részletek

A Honda még tervez idén egy nagy dobást

A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

részletek

Sainz: Veszélyben a Renault 4. helye

Ugyan 19 pont az előnye a francia gárdának az ötödik pozícióban tartózkodó Haasszal szemben, Carlos Sainz szerint könnyen elveszíthetik helyüket a feltörekvő riválisok miatt.

részletek

A Haas szerint eltűnt a középmezőny

Az utóbbi időben valóban az látszik, hogy a három nagycsapat mögött gyakorlatilag bárki felbukkanhat az utolsó pontszerző helyeken. Günther Steiner is így véli, és csapata célját is megfogalmazta.

részletek

Williamst is sokkolja a visszaesés

Több, mint negyven éves történelme legnagyobb mélypontját éli át a patinás Williams istálló, szinte kibérelték az utolsó két helyet. A csapatfőnök egyenesen sokk alatt van a teljesítmény miatt.

részletek

Szirotkin szerint van fejlődés a Williamsnél, csak nem látszik

A Williams újonc versenyzője, Szergej Szirotkin úgy véli, igenis fejlődik a Williams, ráadásul nem is keveset, csak épp mindig közbejön „valami nagyobb”, ami miatt ez nem látszik.

részletek

Bottas nyeretlen, de remekül teljesít

Míg csapattársa, Lewis Hamilton három ízben is futamot nyert idén, addig a másik Mercedes a tízből egyet sem. Ennek ellenére úgy érzi, megfelelően teljesít ahhoz, hogy megtartsák jövőre is.

részletek

Kettős Audi-győzelem és Vergne-bajnoki cím New Yorkban

A tavalyi bajnok Lucas di Grassi nyerte a Formula-E New York-i duplafordulójának első versenyét, de sem ő, sem más nem tudta megakadályozni, hogy új királya legyen a sorozatnak. Őt Jean-Éric Vergne-nek hívják.

részletek

Hamilton utolsóként is a győzelemre gondolt

Nehéz helyzetben találta magát Lewis Hamilton, mivel a mezőny végéről kellett visszajönnie a Brit Nagydíjon. A címvédő autója nem sérült nagyon, így vissza tudott kapaszkodni az élmezőnybe.

részletek

Lauda: Nem rontottuk el a taktikát

A Mercedes vezetősége váltig állítja, hogy nem döntöttek rosszul a Brit Nagydíjon, amikor nem hozták ki pilótáikat kerékcserére a biztonsági autós fázis alatt. Lauda megmagyarázta, miért nem hibáztak.

részletek
Olvastad már?