Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

2017

Béke a Force Indiánál, Ocon rengeteget tanult Pereztől

Tavaly még komoly volt a feszültség az akkor újonc francia és a rutinos mexikói között, 2018-ra viszont úgy tűnik, elásták a csatabárdot, és Esteban Ocon ma már az elismerés hangján szól csapattársáról, Sergio Perezről.

részletek

Massának Schumacher volt a mestere

Felipe Massa felhúzta magát Lance Stroll hálátlan megjegyzésein, miszerint Massa egyáltalán nem segített neki tavaly. A brazil éppen az ellenkezőjét állítja, sokat istápolta az újonc kanadait.

részletek

Lauda elismerte, tárgyaltak Verstappennel

Bár tavaly még hevesen tagadta a Mercedes, hogy bármilyen ajánlatot tett volna Max Verstappennek, Niki Lauda most mégis elismerte, hogy megkörnyékezték a fiatal hollandot.

részletek

Ki nyert és ki veszített tavalyhoz képest?

Túl vagyunk öt F1-es versenyen, érdemes visszatekinteni, ki és mennyivel áll jobban, illetve rosszabbul, mint tavaly ilyenkor. Ki tudja fejből, hogy melyik pilóta a legnagyobb nyertes és ki vesztette a legtöbbet?

részletek

A Renault tavaly mindenkit túlteljesített

A franciák állításuk szerint a három élcsapatot is legyűrték a fejlesztési versenyben. Cyril Abiteboul folytatná a tendenciát, és elmondta, milyen különbséget szeretne év végére az élmezőnyhöz képest.

részletek

A Sauber pilótájának súlyos problémái

Bár a tavalyi évben Pascal Wehrlein öt, Marcus Ericsson egy pontot sem szerzett, a Saubernél az évad második felében szoros volt a verseny. Pedig a svédnek „súlyos” gondjai adódtak.

részletek

A gyenge csapattárs elkényelmesíthet?

Csapatokon belüli párharcok során időnként szikrázóan kemény, éles küzdelem zajlik, néha azonban hatalmas a különbség, ami az erősebb pilótát is visszavetheti. De nem Nico Hülkenberget.

részletek

Szirotkin: Hamilton remekül kezelte a nyomást

Lewis Hamiltonnak meg kellett küzdenie a negyedik világbajnoki címért, mivel Sebastian Vettel végig a sarkában volt. A Williams új pilótája mondta el, hogyan látta kettejük küzdelmét.

részletek

Alonso elárulta, melyik volt legszebb pillanata 2017-ben

Noha a tavalyi F1-es szezon gyötrelmesen alakult a McLaren és a spanyol pilóta számára, az első WEC-évadára készülő ovideói azért talált értékelhetőt is 2017-ben.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Verstappen ellentmondott apjának, és bejött

Max Verstappen mindig is hálás lesz édesapjának, hogy egyengette versenyzői karrierjét. Időnként előfordul azonban, hogy szembe kell menni az atyai tanáccsal és végül ez hoz sikert.

részletek

Stroll úgy érzi, hatalmasat fejlődött

2018-ban már nagyobb elvárásokat támaszthat maga elé Lance Stroll, aki tavaly futotta első évét az F1-ben. A kanadai pilóta maga sem hitte el, mennyi mindent tanulhat a 2017-es szezon alatt.

részletek
Olvastad már?