Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

2017

Vettel még mindig hisz a felzárkózásban

Sebastian Vettel számára nem úgy alakultak az utóbbi versenyhétvégék, ahogyan eltervezte. A szingapúri baleset rengeteget rontott a helyzeten, de a német úgy érzi, még megnyerheti a bajnoki címet.

részletek

A Renault a legjobb úton jár

A tavalyi év egyik negatív meglepetése volt, hogy a visszatérő gyári Renault istálló a sereghajtók között vívta harcait. A 2017-es tervekből minden megvalósult, sőt, kicsit túl is teljesített a csapat a Renault vezérpilótája szerint.

részletek

A McLaren-Honda elmúlt három évének kulcspillanatai

Amikor úgy tűnt, hogy megindultak felfelé, újabb lejtmenet következett, így pedig elkerülhetetlen volt a válás: kevés siker, annál több szenvedés tarkította a McLaren és a Honda közös útját az elmúlt csaknem három év során.

részletek

Ocon egészen a dobogóig menetelne

Ez az idei célkitűzése Esteban Oconnak. A Force India remek 2017-es teljesítményéhez kétségkívül a francia versenyző is hozzájárul, aki a szezon további részében még többet vár el magától.

részletek

Grosjean elmondta a Haas idei céljait

Romain Grosjean rendkívül elégedett az F1-es amerikai istálló 2017-es teljesítményével. A francia pilóta a csapat elvárásairól és idei formájáról beszélt a riportereknek.

részletek

Óriási változáson esett át a 2017-es Renault

Cyril Abiteboul elmondta, messze nem ilyen volt a szezon kezdetekor a francia gárda autója. A technikai igazgató elárulta, milyen területeken változtattak eddig, és mik a további tervek a csapatnál.

részletek

Tíz érdekfeszítő tény a szezon első feléből

Amíg a mezőny jól megérdemelt nyári pihenését tölti, lehetőségünk van beleásni az idei szezon statisztikáiba. Íme 10 érdekesség.

részletek

Az idei F1-es szezon legemlékezetesebb pillanatai

Nem csak a pályán, azon kívül is számtalan remek pillanatot hozott a 2017-es évad első fele - nektek melyik volt a kedvencetek?

részletek

20 versenyző, 20 árulkodó statisztika

Hosszú cikkekben lehet elemezni minden versenyző teljesítményét, néha azonban egy-egy tömör adat csaknem ugyanannyit mond: ki töltötte a legtöbb kört az élen, ki veri leginkább csapattársát, ki előzött legtöbbször az első körben?

részletek

Felismered az utcai F1-es pályákat, amikor a forgalom használja őket?

A Forma-1-es helyszíneket általában nagyon könnyű felismerni, az utcai pályákat úgyszintén - de vajon megy-e ez akkor is, ha cirkusz eltűnik egy városból?

részletek

Ez kell a Renault sikeréhez idén

A francia istálló egyértelműen előrelépett a tavalyi évhez képest, de időről időre gyermekbetegségek ütik fel a fejüket idei autójukon - Nico Hülkenberg bizakodó, hogy sima versenyek állnak előttük.

részletek

Ezért szerepel olyan jól idén Hülkenberg

Bár az R.S.17-es nem mindig teszi lehetővé számára, hogy a pontszerzésért harcoljon, a Renault F1-es pilótája szemmel láthatóan élvezi a versenyzést idén.

részletek
Olvastad már?