Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 27. hétfő

2017

Hogy jön Sainz Arnold Schwarzeneggerhez?

Carlos Sainz nagyon várja már az idénykezdést Melbourne-ben és azt is elárulta, mi köze az idénynyitó futamnak Arnold Schwarzeneggerhez.

részletek

Kína után változtathatnak a DRS-szabályokon

Hiába a gyorsabb és agresszívebb kinézetű autók, sokan attól tartanak, hogy előzni viszont jóval nehezebb lesz idén az F1-ben. Az FIA kész változtatni, ha az első két futam képe alapján szükséges.

részletek

Jósda: Ők fogják idén leégetni magukat

Nyolcrészes minisorozatunk negyedik epizódjában a szezon csalódásait vesszük sorra, azaz tőlük várunk kevesebbet, mint a közvélemény, vagy épp önmaguk – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Raikkönen lesz a szezon szenzációja!

Nyolcrészes minisorozatunk harmadik epizódjában a szezon meglepetésembereit vesszük sorra, akik közt Kimi Raikkönen vissza-visszatér – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Perez: Élnünk kell a lehetőségeinkkel

Sergio Perez alig várja az előttünk álló hétvégét, amikor már az Ausztrál Nagydíjon mérheti össze tudását a többiekkel. A mexikói pilóta elmondta, mik az elvárások az első futammal kapcsolatban.

részletek

Jósda: Mi lesz a McLarennel és Alonsóval?

Nyolcrészes minisorozatunk második epizódjában a McLaren-Honda-Alonso hármas idei sorsát, s jövőbeli együttmaradásának esélyét boncolgatjuk – s Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Hány új győztesünk lesz idén?

Nyolcrészes minisorozatot indítunk el, melyben a hétvégén rajtoló 2017-es F1-es szezon legfontosabb kérdéseit próbáljuk előre megválaszolni – s Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Lowe szerint a Williams néhol erősebb, mint a Mercedes

A Williams új technikai igazgatója, Paddy Lowe szerint néhány fontos területen a Williams már erősebb, mint a világbajnoki címvédő Mercedes istálló.

részletek

Verstappen küzdelme az időeltolódással

Max Verstappen első feladata a szezonnyitó előtt megbirkózni az időeltolódással. Ennek érdekében, a mezőny nagy részéhez hasonlóan jóval korábban Ausztráliába érkezik.

részletek

Árverésen a Manor 2017-es modellje

Több korábbi alkatrész és csapatruházat mellett elárverezik a csődbe ment kiscsapat idei versenygépének szélcsatornában használt, méretarányos változatát is, hogy ebből fizethessék ki a hitelezőket.

részletek

Alonso lát fejlődést a Hondánál

Annak ellenére, hogy többen is a Honda jelenlegi motorgondjaival kapcsolatban a japánok 2015-ös szenvedésével vonnak párhuzamot, Fernando Alonso nem ért teljesen egyet a kritikával.

részletek

Bottas: Buta lennék nem lesni Hamiltont

Valtteri Bottas figyelmeztette Lewis Hamiltont, új mercedeses csapattársát, hogy közelről fogja lesni őt, hogy ezzel is némi előnyhöz jusson.

részletek
Olvastad már?