Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

2017

A Renault tavaly mindenkit túlteljesített

A franciák állításuk szerint a három élcsapatot is legyűrték a fejlesztési versenyben. Cyril Abiteboul folytatná a tendenciát, és elmondta, milyen különbséget szeretne év végére az élmezőnyhöz képest.

részletek

A Sauber pilótájának súlyos problémái

Bár a tavalyi évben Pascal Wehrlein öt, Marcus Ericsson egy pontot sem szerzett, a Saubernél az évad második felében szoros volt a verseny. Pedig a svédnek „súlyos” gondjai adódtak.

részletek

A gyenge csapattárs elkényelmesíthet?

Csapatokon belüli párharcok során időnként szikrázóan kemény, éles küzdelem zajlik, néha azonban hatalmas a különbség, ami az erősebb pilótát is visszavetheti. De nem Nico Hülkenberget.

részletek

Szirotkin: Hamilton remekül kezelte a nyomást

Lewis Hamiltonnak meg kellett küzdenie a negyedik világbajnoki címért, mivel Sebastian Vettel végig a sarkában volt. A Williams új pilótája mondta el, hogyan látta kettejük küzdelmét.

részletek

Alonso elárulta, melyik volt legszebb pillanata 2017-ben

Noha a tavalyi F1-es szezon gyötrelmesen alakult a McLaren és a spanyol pilóta számára, az első WEC-évadára készülő ovideói azért talált értékelhetőt is 2017-ben.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Verstappen ellentmondott apjának, és bejött

Max Verstappen mindig is hálás lesz édesapjának, hogy egyengette versenyzői karrierjét. Időnként előfordul azonban, hogy szembe kell menni az atyai tanáccsal és végül ez hoz sikert.

részletek

Stroll úgy érzi, hatalmasat fejlődött

2018-ban már nagyobb elvárásokat támaszthat maga elé Lance Stroll, aki tavaly futotta első évét az F1-ben. A kanadai pilóta maga sem hitte el, mennyi mindent tanulhat a 2017-es szezon alatt.

részletek

Hogyan változtak a fizetések az F1-ben?

A Formula-1-ben minden a pénzről szól, ezt régóta tudjuk. De mennyi pénzről? Mennyit változott az elmúlt tizenhárom évben a versenyzők fizetése? Ki volt akkor a csúcs és ki most?

részletek

Ferrari: Elégedettek vagyunk Kimivel

A Mercedes 2017-ben is mindent megnyert, és csak Sebastian Vettel tudta felvenni velük a versenyt. Kimi Raikkönen beleszürkült a mezőnybe, a Ferrari mégis kitart a finn pilóta mellett.

részletek

Ericsson: Egészen közel voltam

Általában a dicséret hangján szólnak Pascal Wehrleinról, miközben Marcus Ericssont lesajnálják, egyszerű, fizetős pilótának tartják. A svéd azonban úgy véli, hozta a kellő szintet 2017-ben.

részletek

Direkt ment át agresszívba Magnussen

Egyetlen más pilótát sem kritizáltak annyit társai, mint a sokszor keménykedő Kevin Magnussent: a dán a büntetések hiányával védi magát, illetve azt is elmondta, tudatosan váltott stratégiát.

részletek
Olvastad már?