Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

2017

Ez kell a Renault sikeréhez idén

A francia istálló egyértelműen előrelépett a tavalyi évhez képest, de időről időre gyermekbetegségek ütik fel a fejüket idei autójukon - Nico Hülkenberg bizakodó, hogy sima versenyek állnak előttük.

részletek

Ezért szerepel olyan jól idén Hülkenberg

Bár az R.S.17-es nem mindig teszi lehetővé számára, hogy a pontszerzésért harcoljon, a Renault F1-es pilótája szemmel láthatóan élvezi a versenyzést idén.

részletek

Alonso elmondta, miért fantasztikus az idei éve

Meglepő nyilatkozatot adott a Magyar Nagydíjon hatodikként célba érő, így idei legjobb eredményét szerző spanyol F1-es pilóta.

részletek

„A McLaren célja a legjobb négy között lenni”

Legalábbis ami a konstruktőröket illeti. A három nagycsapat mögött elsőként szeretnének a futamokon a pontokért harcolni Alonsóék. A spanyol csapattársa mesélt az idei évi elvárásokról.

részletek

Vettel célja, hogy minden pályán verje a Mercedest

Sebastian Vettel vezeti féltávnál a világbajnokságot, ami idén egy hullámvasúthoz hasonlít. A német ász célja, hogy minden típusú pályán legyőzze a Ferrari a Mercedest.

részletek

A drámai MotoGP-szezon eddigi alakulása

Igazán kiváló MotoGP szezont láthatunk eddig, tele izgalommal és drámával. Képes és videós összefoglalónkon keresztül idézhetitek vissza 2017 első felének legjobb MotoGP-s történéseit.

részletek

Mátrai Hegyiverseny: A második tapogatózás

Alighogy kipihenték az első időmérő kör fáradalmait a versenyzők, már mehettek is a második idővadászatra.

részletek

Ferrari: Vissza a rendszeres futamgyőztesek közé

A Ferrari istálló 2008 óta nem nyert semmilyen világbajnoki címet az F1-ben, most azonban összeszedetten haladnak tovább, célkeresztben az egyéni és konstruktőri vb-cím.

részletek

Formabarométer - Az idei év győztesei és vesztesei

Összehasonlító elemzés hét futamot követően a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Néhányan sokkal jobban állnak, néhányan veszítettek a formabarométer szerint. Mennyit változott Vettel, Hamilton, Alonso és a többiek?

részletek

Palmer érzi a vesztét

Jolyon Palmer saját maga sem tudja megmagyarázni, miért ilyen gyenge ebben az évben is. Legutóbbi nyilatkozata alighanem egyenes utat kövez ki saját menesztéséhez.

részletek

Lehetetlen jól beállítani az idei Mercedest?

Több problémával is szembesült a világbajnok istálló és nagyon nehéz dolga van - vajon sikerült ezeket megoldani és megvédeni a címet?

részletek

Mikor születtek a versenypályák körrekordjai?

Monacóban idén másodszor fordult elő, hogy megdőlt a versenyben valaha futott legjobb kör. Nagydíjról nagydíjra végigvettük, mikor és ki futotta meg a fennálló rekordot.

részletek
Olvastad már?