Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

2017

Hamilton: A gumiteszttel csak az időmet vesztegettem volna

2016 második felében a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull is pályára vitte egy évvel korábbi F1-es autóit, a Pirelli vadonatúj abroncsaival felszerelve, az idei évre történő felkészülés jegyében. Hamilton nagyon örül neki, hogy nem vett részt egyszer sem ezeken a gyakorlásokon.

részletek

Massa jobban élvezi az F1-et, mint valaha

Felipe Massa, a Williams veterán pilótája rendkívül örül a szabályváltozásoknak: sokkal izgalmasabbnak tartja a vezetést, mint 2016-ban, és az előző néhány évben.

részletek

Hamilton: Az életvitelem inkább jó hatással van a vezetésemre

Lewis Hamilton nem hagyja senkinek, hogy beleszóljon, hogy éli a magánéletét. Szerinte az életvitele nemhogy káros hatással nincs a pályán mutatott vezetési teljesítményére, inkább még javít is rajta.

részletek

Verstappen: Nem mindenhol fogunk gyorsulni

Max Verstappen szerint nem minden helyszínen láthatunk majd olyan mértékű gyorsulást, mint az Ausztrál Nagydíjon. A holland a gyors pályákon nem vár nagy különbséget 2016-hoz képest.

részletek

Alonso: Ezekkel az autókkal már nincs időnk kávészünetre

Az általuk elért eredményektől függetlenül abban minden F1-es pilóta egyetért, hogy remek érzés az új autók vezetése - Fernando Alonso legalább ennek örülhet idén.

részletek

2017-ben nem lesz halo a szabadedzéseken

A Nemzetközi Automobil Szövetség a színfalak mögött intenzíven dolgozik a fejvédelmi eszköz tökéletesítésén, ám az idei F1-es szezonban már nem fogjuk látni a megoldást a szabadedzések során.

részletek

Jósda: Kiket rúgnak ki az idén?

Nyolcrészes minisorozatunk hatodik epizódjában megjósoljuk, kik azok a versenyzők, akik a szezon végén már útilapuból eszik a hamuba’ sült pogácsát – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Hogy jön Sainz Arnold Schwarzeneggerhez?

Carlos Sainz nagyon várja már az idénykezdést Melbourne-ben és azt is elárulta, mi köze az idénynyitó futamnak Arnold Schwarzeneggerhez.

részletek

Kína után változtathatnak a DRS-szabályokon

Hiába a gyorsabb és agresszívebb kinézetű autók, sokan attól tartanak, hogy előzni viszont jóval nehezebb lesz idén az F1-ben. Az FIA kész változtatni, ha az első két futam képe alapján szükséges.

részletek

Jósda: Ők fogják idén leégetni magukat

Nyolcrészes minisorozatunk negyedik epizódjában a szezon csalódásait vesszük sorra, azaz tőlük várunk kevesebbet, mint a közvélemény, vagy épp önmaguk – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Jósda: Raikkönen lesz a szezon szenzációja!

Nyolcrészes minisorozatunk harmadik epizódjában a szezon meglepetésembereit vesszük sorra, akik közt Kimi Raikkönen vissza-visszatér – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Perez: Élnünk kell a lehetőségeinkkel

Sergio Perez alig várja az előttünk álló hétvégét, amikor már az Ausztrál Nagydíjon mérheti össze tudását a többiekkel. A mexikói pilóta elmondta, mik az elvárások az első futammal kapcsolatban.

részletek
Olvastad már?