Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

2017

Formabarométer - Az idei év győztesei és vesztesei

Összehasonlító elemzés hét futamot követően a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Néhányan sokkal jobban állnak, néhányan veszítettek a formabarométer szerint. Mennyit változott Vettel, Hamilton, Alonso és a többiek?

részletek

Palmer érzi a vesztét

Jolyon Palmer saját maga sem tudja megmagyarázni, miért ilyen gyenge ebben az évben is. Legutóbbi nyilatkozata alighanem egyenes utat kövez ki saját menesztéséhez.

részletek

Lehetetlen jól beállítani az idei Mercedest?

Több problémával is szembesült a világbajnok istálló és nagyon nehéz dolga van - vajon sikerült ezeket megoldani és megvédeni a címet?

részletek

Mikor születtek a versenypályák körrekordjai?

Monacóban idén másodszor fordult elő, hogy megdőlt a versenyben valaha futott legjobb kör. Nagydíjról nagydíjra végigvettük, mikor és ki futotta meg a fennálló rekordot.

részletek

Ricciardo visszavenné, amit elveszített

A Monacói Nagydíjról van szó, melyet tavaly egy hajszál híján veszített el Daniel Ricciardo Lewis Hamiltonnal szemben. Az ausztrál célja nem más idén, mint visszavágni a tavalyi vereségért.

részletek

Mit tudtunk meg az első négy versenyen?

Túl vagyunk a 2017-es szezon távoli négy futamán, jövő héten már az európai nagydíjak sora indul. Másfél hónap tanulságai alapján már jól körülhatárolható, mi várható az év további részében.

részletek

Nehezebb, de élvezetesebb előzni 2017-ben

Erre a szezonra drasztikusan lecsökkent a pályán látott helycserék száma az F1-ben, a sportág ügyeletes előzéskirálya azonban úgy véli, éppen emiatt lett jobb érzés elmenni a riválisok mellett.

részletek

Hamilton: A gumiteszttel csak az időmet vesztegettem volna

2016 második felében a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull is pályára vitte egy évvel korábbi F1-es autóit, a Pirelli vadonatúj abroncsaival felszerelve, az idei évre történő felkészülés jegyében. Hamilton nagyon örül neki, hogy nem vett részt egyszer sem ezeken a gyakorlásokon.

részletek

Massa jobban élvezi az F1-et, mint valaha

Felipe Massa, a Williams veterán pilótája rendkívül örül a szabályváltozásoknak: sokkal izgalmasabbnak tartja a vezetést, mint 2016-ban, és az előző néhány évben.

részletek

Hamilton: Az életvitelem inkább jó hatással van a vezetésemre

Lewis Hamilton nem hagyja senkinek, hogy beleszóljon, hogy éli a magánéletét. Szerinte az életvitele nemhogy káros hatással nincs a pályán mutatott vezetési teljesítményére, inkább még javít is rajta.

részletek

Verstappen: Nem mindenhol fogunk gyorsulni

Max Verstappen szerint nem minden helyszínen láthatunk majd olyan mértékű gyorsulást, mint az Ausztrál Nagydíjon. A holland a gyors pályákon nem vár nagy különbséget 2016-hoz képest.

részletek

Alonso: Ezekkel az autókkal már nincs időnk kávészünetre

Az általuk elért eredményektől függetlenül abban minden F1-es pilóta egyetért, hogy remek érzés az új autók vezetése - Fernando Alonso legalább ennek örülhet idén.

részletek
Olvastad már?