Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

2017

Bottas minden évben visszaesik

A csapatfőnökök titkos szavazásán az utóbbi időszakban Valtteri Bottas folyamatosan hátrébb zuhan. A finnt azonban leginkább az érdekli, saját csapatfőnöke hogyan értékelte idei teljesítményét.

részletek

Elnyomják Raikkönent, vagy már nem elég gyors?

Az utóbbi években zömmel kikap az aktuális csapattársaktól Kimi Raikkönen, de ennek csak a finn gyengesége lenne az oka, vagy az istálló eleve vízhordóként tekint a jégemberre?

részletek

Ferrari-analízis 2017

Kiváló téli fejlesztési időszak után a Scuderia és Sebastian Vettel nagyon egymásra talált. Bár a második félév már nem sikerült túl fényesre, az olaszok büszkék lehetnek idei előrelépésükre.

részletek

Amikor az időmérőkön rommá ver a csapattárs

A 2017-es szezonban is láthattunk szoros és abszolút egyértelmű, csapaton belüli párharcokat. Raikkönennek, Vandoorne-nak, Bottasnak fel van adva a lecke jövőre is, Hülkenberg pedig meggyőző volt.

részletek

Ki mennyit fejlődött egy év alatt?

Érdekes statisztikákat olvashatunk így a szezon vége felé, a legjobbakat csokorba gyűjtöttük. Miben teljesített bárkinél jobban a Renault, hogy áll a Ferrari, a Mercedes és a többiek?

részletek

Force India: Ocon az egyik legnagyobb ígéret

Esteban Ocon első teljes szezonját teljesítette a Force India színeiben, de máris kiváló benyomást keltett mindenkiben. Egy valamiben azért javulnia kell még, hogy legyőzze csapattársát.

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek

Ricciardo: Max mellett nem lehet hibázni

Daniel Ricciardo nem kevésszer kapott ki csapattársától az időmérő edzéseken, és jövőre mindenképp szeretne változtatni ezen. Verstappen az ausztrál minden apró hibáját kihasználta az időméréseken.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Bottas reagált a lepontozásra

Értékelték a Formula-1-es csapatfőnökök a mezőny pilótáinak 2017-es teljesítményét. Valtteri Bottas alaposan leszerepelt, alig fért be a legjobb tízbe, a finn pilóta válaszolt is a kritikákra.

részletek
Olvastad már?