Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

2013

Schumacher menedzsere feladta a reményt

Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzsere már nem reménykedik abban, hogy a hétszeres világbajnok legenda valaha is felépül 2013-ban szerzett, súlyos agysérüléseiből.

részletek

Horner: Ez állhatott a „Multi 21” hátterében

Emlékszünk még a híres, multi 21-balhéra? Sebastian Vettel a csapatutasítást megszegve megelőzte Mark Webbert. A Red Bull csapatfőnöke most igyekezett magyarázatot adni a történtekre.

részletek

Williamst is sokkolja a visszaesés

Több, mint negyven éves történelme legnagyobb mélypontját éli át a patinás Williams istálló, szinte kibérelték az utolsó két helyet. A csapatfőnök egyenesen sokk alatt van a teljesítmény miatt.

részletek

Mi minden történt Raikkönen utolsó győzelme óta?

A finn Ferrari-pilóta rajongói álmukból ébresztve is tudják, hogy a 2013-as szezonnyitón állt kedvencük utoljára a dobogó legtetején. Öt év hosszú idő: áttekintettük, mi történt az F1-ben és azon kívül, mióta a veterán utoljára versenyt nyert!

részletek

Hamilton: Nem engedtem, hogy bárki befolyásoljon

Öt éve a Mercedes csapattagja Lewis Hamilton: az ezalatt három vb-címet szerző versenyző visszatekintett az együttműködés kezdetére. Sokan le akarták beszélni, de mert kockázatot vállalni, ami már a második szezonban kifizetődött.

részletek

Retro – Tűzoltókocsi hajt be a verseny közben

Egy feledhető helyszín utoljára szerepelt a naptárban 2013-ban: a Koreai Nagydíj búcsúját Hülkenberg, egy tűzeset, valamint egy szervezési malőr tette emlékezetessé.

részletek

Retro - Véget ér Raikkönen rekordsorozata

A finn pilóta 27 versenyen keresztül a pontszerzők között ért célba 2012-ben és 2013-ban, a 2013-as Belga Nagydíjat azonban egy alattomos fékhiba miatt feladni kényszerült.

részletek

Vettel sötét oldala - Nem a bakui volt a német első negatív pillanata

Mint minden nagy világbajnok esetében, Sebastian Vettelnél is több alkalomból kibújt a szög a zsákból az F1-ben töltött tíz éve alatt - kérdés, ezek az események csak megszilárdítják könyörtelenségét, vagy inkább egy nyavalygó kissrác képét vetítik elénk?

részletek

Perez már érti, mi csúszott félre a McLarennél

A mexikói pilóta karrierje egyik legrosszabb éveként tekint 2013-ra, amikor Lewis Hamilton helyét vette át a leszállóágban lévő McLarennél, de visszatekintve úgy véli, abból is sokat tudott tanulni.

részletek

Retro – Bahrein is tud izgalmas lenni

Szahír nem feltétlenül mozgalmas versenyeiről híres, az utolsó napfényes futamom azonban nem volt hiány eseményekben: szenvedő Mercedes, be nem csukódó DRS és egy versenyző épphogy elveszített egyetlen dobogója is terítéken volt.

részletek

Retro – Mark, ezt most nagyon elcsesztem

Eleinte még ezt mondta csapattársának a négyszeres világbajnok a modernkori F1 egyik legnagyobb botrányát kiváltó esetről – ügyvédei hatására aztán gyorsan „meggondolta magát”.

részletek

Retro - Raikkönen máig utolsó diadala

Az évtized egyik legváltozatosabb futama, amelyen még Adrian Sutil is az élen állt 11 körig, végül pedig egy Lotus nyert, hogy az eredmény szempontjából felettébb ígéretesen induljon a később egyhangúvá vált szezon.

részletek
Olvastad már?