Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő

ütközés

Vettel: Verstappen egyenes jellem

Max Verstappen a Kínai Nagydíj leintését követően azonnal odament Sebastian Vettelhez, hogy elnézést kérjen. A német ezt értékeli, szerinte így kell megoldani az ilyen eseteket.

részletek

Vettel: Verstappen hibája volt

Az időmérő edzés és a futam első harmada után Sebastian Vettelnek állt a zászló a Kínai Nagydíjon, végül azonban stratégiai hibák és a hollanddal való ütközés miatt alaposan visszaesett.

részletek

„Ezt az ökröt!” – kiáltotta a pesti buszsofőr

Méghozzá teljesen jogosan: a balról érkező Porsche érthetetlen módon próbált bekanyarodni a jobboldali sávban közlekedő busz előtt – természetesen ütközés lett a manőver vége.

részletek

Ricciardo: Inkább csattanok, de megpróbálom

Sok pilóta vallja, hogy inkább a kivárós taktika vezet eredményre és kevésbé kockáztatnak. Daniel Ricciardo nem tartozik közéjük, az ausztrál inkább vállalja az ütközés rizikóját, de előzne.

részletek

Furcsa baleset a két McLarentől

Érdekes balesetet szenvedett egymást követő napokon Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne az abu dhabi teszten. Pontosan ugyanott és ugyanúgy ütköztek a falnak.

részletek

Ocon hihetetlen sorozata szakadt meg

Esteban Ocon kiállni kényszerült a Brazil Nagydíj első körében elszenvedett balesete miatt, ezzel egy elképesztő sorozata szakadt meg. Igaz, a francia pilóta tudta, hogy egyszer eljön ez a nap.

részletek

Interlagos vonzza a híres ütközéseket

A Brazil Nagydíj nemcsak a világbajnok-avatásban áll jó helyen, balesetek is szép számmal fordulnak elő. Gyűjtésünk főszereplői többek között Verstappen, Hamilton, Alonso, Raikkönen.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

Perez és Ocon viszonya rendeződik

Az idei évad legszikrázóbb csapaton belüli harcait a Force India párosa hozta össze, több alkalommal is ütköztek egymással. Mindketten dolgoztak a viszony javításán és úgy tűnik, szent a béke köztük.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Az olasz sajtó is nekiment a Ferrarinak

Megszokhattuk már, hogy a Scuderiának gyakran a hazai sajtóval is meg kell vívnia a harcait. A Szingapúri Nagydíj első másodperceiben történt ütközés után nem rejtették véka alá a lapok, kit hibáztatnak.

részletek
Olvastad már?