Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

ütközés

Ricciardo: Inkább csattanok, de megpróbálom

Sok pilóta vallja, hogy inkább a kivárós taktika vezet eredményre és kevésbé kockáztatnak. Daniel Ricciardo nem tartozik közéjük, az ausztrál inkább vállalja az ütközés rizikóját, de előzne.

részletek

Furcsa baleset a két McLarentől

Érdekes balesetet szenvedett egymást követő napokon Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne az abu dhabi teszten. Pontosan ugyanott és ugyanúgy ütköztek a falnak.

részletek

Ocon hihetetlen sorozata szakadt meg

Esteban Ocon kiállni kényszerült a Brazil Nagydíj első körében elszenvedett balesete miatt, ezzel egy elképesztő sorozata szakadt meg. Igaz, a francia pilóta tudta, hogy egyszer eljön ez a nap.

részletek

Interlagos vonzza a híres ütközéseket

A Brazil Nagydíj nemcsak a világbajnok-avatásban áll jó helyen, balesetek is szép számmal fordulnak elő. Gyűjtésünk főszereplői többek között Verstappen, Hamilton, Alonso, Raikkönen.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

Perez és Ocon viszonya rendeződik

Az idei évad legszikrázóbb csapaton belüli harcait a Force India párosa hozta össze, több alkalommal is ütköztek egymással. Mindketten dolgoztak a viszony javításán és úgy tűnik, szent a béke köztük.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Az olasz sajtó is nekiment a Ferrarinak

Megszokhattuk már, hogy a Scuderiának gyakran a hazai sajtóval is meg kell vívnia a harcait. A Szingapúri Nagydíj első másodperceiben történt ütközés után nem rejtették véka alá a lapok, kit hibáztatnak.

részletek

Perez reagált Ocon vádjaira

Egyértelműen elmérgesedett a viszony a Force India pilótái között, Ocon megvádolta Perezt, hogy meg akarta őt ölni, a mexikói sem hagyta annyiban ezt és visszaszólt. Dúl a háború csapaton belül.

részletek

Ocon szerint Perez életveszélyes

A két Force India újabb csörtéjét hozta a Belga Nagydíj, kétszer is összeütköztek egymással. Ocon most már valóban kiakadt Perezre, aki szerinte veszélyezteti mindkettejük életét.

részletek

Kvjat eltiltást kockáztat

2012 óta nem tiltottak el Formula-1-es versenyzőt futamról, akkor Romain Grosjeannak sikerült a negatív bravúr, belgiumi rajtbalesetét követően. Most Danyiil Kvjat áll közel, de továbbra is kockáztat.

részletek
Olvastad már?