Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

ÉrdekesVideó

Autóval ment a konditerembe

Meghökkentő élményben volt része egy 67 éves kaliforniai nyugdíjas tanárnak: éppen fellépett a futópadra, mikor vele szemben áttörte az üvegfalat egy SUV. Szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte az esetet.

részletek

A rendőr, aki Lorenzót játszva esett el a forgalomban

Attól, hogy 99-es van a motoron, még nem lesz mindenki Jorge Lorenzo. A rendőrök annyira ráértek, hogy egyikük egykerekezni próbált a kereszteződésben. Szerencséje, hogy rendőr, különben nem nézte volna tétlenül a 10 másik...

részletek

Ez a besorolás sem a terv szerint alakult

Jobban járt volna az alábbi videó sofőrje, ha vesz egy mély levegőt és inkább beengedi az elé szabálytalanul besoroló autót, ezzel a kis agresszióval ugyanis saját magát szívatta meg.

részletek

Felüljáró tépte ketté a kamionra rakományát

Ez az amerikai sofőr kissé benézte szerelvénye magasságát, így egy felüljáró alá hajtva nemes egyszerűséggel lenullázta a legmagasabban szállított autót. A fehér SUV szó szerint kettészakadt.

részletek

Amikor még megijedni sincs idő

Ezt az autóst kis híján padlógázzal trafálta telibe egy vélhetően öntudatlan állapotban lévő sofőr, aki forgalmi sávokon, füvön és járdán átvágva száguldott el előtte.

részletek

Vlagyivosztok utcáin küzdelem az autós élet

Délkelet-Oroszországban teljesen megszokott a március végi hó, ám a megszokás nem egyenlő az alkalmazkodással. Az alábbi videó alapján az ottani lakosoknak minden hazaút felér egy próbatétellel.

részletek

Menet közben tankolt meg a motoros

A videó elején látható, hogy a török motoros hosszasan két kézzel bíbelődik telefonjával, de ez még semmi: nemsokára megérkezik a társa, akinek hátizsákjából benzineskannát vesz elő és megtankol. Mindezt anélkül, hogy félreállna.

részletek

Gumit éget a 9 éves srác

Hamar teljesült egyik gyermekkori álma ennek a fiúnak, aki apja 450 lóerős Mercedes C63 AMG-jét kapta kölcsön egy kis szórakozásra.

részletek

Majdnem a szalagkorláthoz préselte

A teherautó és a szalagkorlát vészesen közeledett ehhez az autóhoz, ami centikkel úszta meg a balesetet. Pont az ilyen esetekre találták ki a dudát...

részletek

Így driftel a türkmén államfő

Türkmenisztán vezetője, a csodabogár Gurbanguly Berdimuhamedow közismerten rajong a motorsportért, sőt még űzi is azt: tavaly például raliversenyt nyert hazájában. Ezúttal azt mutatta meg népének, hogyan kell drifelni egy Nissannal – íme:

részletek

Tehetetlenül nézték, ahogy porig ég a kamion

Amerikában járunk egy átlagos kamionos pihenőben, ahol a sofőrök kénytelenek végignézni, ahogy az egyik társuk szerelvénye porig ég, és a másikra is átterjednek a lángok.

részletek

Zombikra figyelmeztet a magyar rendőrség (18+)

A hatóság nyugalom megzavarására alkalmas kisfilmmel hívta fel a figyelmet az utcai mobilozás, zenehallgatás veszélyeire. A figyelmetlen gyalogosokat zombikként tünteti fel.

részletek
Olvastad már?