Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

ÉrdekesVideó

Így alakult át egy Mustang a WestEnd közepén

A 2007-es évjáratú, ötödik generációs Mustang Coupé-t előbb lecsupaszították, majd mindössze négy nap leforgása során teljesen új külsővel vértezték fel.

részletek

Abszurd: Tevével húzták ki a Ladát a hóból

A havas úton elakadt Lada Nivát egy kétpúpú teve – ne kérdezzétek, honnan szerezték – segítségével szabadították ki. Hogy hol történnek ilyen esetek? Természetesen Oroszországban.

részletek

Láttál már T-modellből készült hómobilt?

Mert itt egy egész lenyűgöző gyűjtemény: valamennyinek a Ford ikonikus gyártmánya jelenti az alapját.

részletek

Így muzsikál a 2020-as Mustang Shelby

A videó az új Ford Mustang Shelby GT500 motorhangját mutatja be a különböző üzemmódokban, mint a Sport vagy Track.

részletek

Érdemes vigyázni a gyalogosokkal Ukrajnában

Az autós rádudált a zebrán komótosan haladó férfira, mire az a következőképp reagált: ugrott egy hasast a motorháztetőre, és furcsa hangok közepette csapkodni kezdte.

részletek

Így takarítsd le a havat a kocsiról a gyerekkel

Az apuka összekötötte a kellemest a hasznossal: játszani ment ki a gyerekkel, és közben teljesítette felesége kérését, aki azt kérte, tisztítsa meg az autót. A kissrác remekül szórakozott.

részletek

Így változtak a nagy autómárkák logói

Miből lesz a cserebogár? Az Audi, Aston Martin, Ford vagy Cadillac logói már csak nyomokban emlékeztetnek a régire – a BMW-re azonban kitartott a gyökerek mellett.

részletek

Ilyen a karma az M0-s körgyűrűn

Magyarországon is működik az égi igazságszolgáltatás: a magát „lúzerként” jellemző autós bosszankodva figyelte a leállósávban elszáguldó sofőröket. Amint bekapcsolta a kamerát, jött a sors keze…

részletek

"Kutyák" vertek szét egy autót

A PETA állatvédő szervezet sajátos akciót tartott a Los Angeles Auto Show-n: kutyajelmezbe öltözött aktivisták kalapáccsal vertek szét egy Chryslert. Az ok, hogy a cég támogatja az 1000 mérföldes alaszkai szánversenyt, az Iditarodot, amely évről évre kutyák halálát okozza.

részletek

Veszély az autópályán, amire sosem gondolnál

Ki hinné, amikor autóba ül, hogy egy magasból lezuhanó, óriási közlekedési tábla lapítja kis híján palacsintává? Az SUV-t vezető 53 éves ausztrál nőnek óriási mázlija volt: kisebb sérülésekkel megúszta.

részletek

Lépegetőt mutatott be a Hyundai

A Las Vegas-i innovációs kiálláson, a CES-en debütált a sétáló autó koncepciója: az UMV (Ultimate Mobility Vehicle) természeti katasztrófát esetén lenne bevethető.

részletek

Így szállítanak egy 96 méteres rakományt

Kanadában filmezték le ezt az elképesztő konvojt: hat teherautóval mozgatják ezt a valamit – ami ténylegesen egy olajfinomító berendezése. A felvételen megfigyelhető, hogyan lehet kanyarodni a 96 méteres rakománnyal.

részletek
Olvastad már?