Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

ÉrdekesVideó

Így birkózik két orosz sofőr

Természetesen autóval! Oroszország végtelen útjain két Mercedes feszült egymásnak, egyszer a fűre is letértek, és több alkatrészüket elhagyták a nagy igyekezetben.

részletek

Soha ne szórakoztasd így a gyereket!

Az orosz BMW-s apuka talán túl sok benzingőzt lélegzett be, ezért jó mókának tartotta, ha kilógatja kislányát az ablakon, és így gyorsul az autóval. Ügyét a rendőrség is vizsgálja.

részletek

Hova rohantak az autó utasai?

Ezen a felvételen nem az ütközés a lényeg: miután a baj megtörtént, felpattantak az autó ajtajai, majd kilenc ember szállt ki belőle és rohant el.

részletek

Ferrari-invázió a budapesti belvárosban

A Magyar Nagydíj hetén csoportosan özönlötték el a régebbi és újabb olasz sportautók a belvárost: a Ferrari klub tagjai tartottak felvonulást. A videót és fotókat a Hungarian Supercar Spotters küldte.

részletek

A Volkswagen, amely az oldalán közlekedik

Egy különleges VW Camper a világ legviccesebb autóinak egyike: képes teljes sebességgel haladni oldalára dőlve. Persze nem minden az, aminek látszik.

részletek

Apró majom autót vezet

Nagy népszerűségnek örvend a cukivideók netovábbja: kicsiny majmocska próbál boldogulni a Ford volánja mögött.

részletek

Túlélték a frontális zámolyi kamionbalesetet

Hatalmas baleset történt Fejér megyében, melynek minden pillanatát rögzítette a hátul haladó autós. Egy Skoda nem vette be a kanyart, a szembejövő sávba hajtott, ahol az érkező kamionnak ütközött. A baleset súlyosságát látva csoda, hogy egy sérültet kellett kórházba szállítani, és nem történt tragédia.

részletek

Amikor a szomszéd nem tud parkolni

Bosszantó eset történt a videó feltöltőjével: a kamera felvette az utcájában élő férfi szerencsétlenkedését, amely épp az ő autója kárára történt. Kiszállás után a szomszéd előbb alaposan megnézte, sérült-e saját járgánya, majd a másikat igyekezett gyorsan megjavítani – miután ez nem sikerült neki, sietve elhajtott.

részletek

Mit keresett egy medve az oldalkocsiban?

Az alábbi, Oroszországban készült videó gyorsan meghódította az internetet: hatalmas barnamedvét videóztak le a közúton, egy oldalkocsis motorban, az állat pedig még integetett is. Mint később kiderült, egy idomított cirkuszi medve volt – név szerint Tim – aki, egy motoros vándortársulat tagja.

részletek

Szuperautók időfutama Goodwoodban

A luxuskategória szerelmeseinek alighanem ez a legérdekesebb a Festival of Speed eseményeiből: a kategória autói Mercedestől a Bugattiig végigzúgnak a pályán. Melyik lesz a leggyorsabb?

részletek

Mentővel szemben: Centiken múlt a frontális baleset

Szombathely irányába a 86-os úton készült a felvétel, amely iskolapéldája annak, mi történik, ha valaki nem veszi észre a megkülönböztető jelzéssel közeledő járművet. Mindenki lehúzódott az út szélére, kivéve egy autót…

részletek

Egy táncoló Mercedes a nap fénypontja

Vírusként terjed ez a videó, és mi sem bírtuk ki, hogy nem osztjuk meg! Ha megnézed, meg fogod érteni, hogy miért!

részletek
Olvastad már?