Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

ÉrdekesVideó

Hülkenburgban játszódik az új Renault-reklám

A világ leggyorsabb városa az új, 300 lóerős Megane R.S. Trophy bemutatkozásának helyszíne, a hirdetés főszereplője pedig nem más, mint Nico Hülkenberg.

részletek

Fizikai fájdalom: Így zúznak össze egy Ferrarit

A Ferrari 458-at a birminghami rendőrség foglalta le, majd semmisítette meg. Összeszorul a szív, ahogyan az autócsodát darabjaira szedik.

részletek

Megcsúszik egy autó a banánhéjon?

A Mario Kart ihlette a kísérletet, a Hoonigen stábja, egy Audi RS5 és a ralikrosszmenő Andreas Bakkerud valósították meg: mi történik, ha az autó kanyarodás közben, nagy sebességgel áthajt egy halom banánhéjon?

részletek

Rosszul sült el a BMW-s tesztvezetés

Sokakban él a félelem, hogy a próbaúton valamilyen kárt okoz a kölcsönadott autóban. A kínai nő, akinek története hamar bejárta a médiát, ingyen próbálhatta ki a BMW-t, amellyel átszáguldott a kereskedés üvegfalán.

részletek

A thaiföldi vagány motoros kéz nélkül vezet

A fickó – persze sisak nélkül, félig papucsban, félig mezítláb – először lábbal kormányozta robogóját, aztán anélkül is megtett néhány tíz métert.

részletek

Két luxuskocsival érkezett az autós találkozóra a pornószínésznő

Egy Mercedes-Benz G500-at és egy Lamborghini Huracánt is magával vitt Lexy Roxx a Wörthersee Tourra. Mindkét autó színe a művésznő hajára emlékeztet.

részletek

Motortolvajok: Szemtanúból bosszúálló

Az autós megállt, hogy beavatkozzon, mikor két embert látott, akik egy robogót akartak eltulajdonítani. A tolvajok kalapáccsal ütötték autóját, hogy elkergessék. A csattanó csak ezután következik…

részletek

Kisrepülő landolt a tömött autópályán

Így néz ki, amikor Kaliforniában az orrod előtt hajt végre kényszerleszállást egy repülőgép. Figyelemreméltó, hogy az autósok többségét nem hozta zavarba az eset, mintha minden nap történne ilyen.

részletek

Amikor a kölyök nem bír a slaggal

A gyerekek annak rendjén autót mostak, és a kisebbik is ki akarta próbálni a nagynyomású slagot: azonban nem bírt el annak erejével, amit környezete bánt.

részletek

Ennek a kamionosnak túlóráztak kicsit az őrangyalai

Amikor elindult a kamion az árokba, valószínűleg a felvételt rögzítő, mögötte haladó ember is azt hitte, ennek a jelenetnek csak egy vége lehet. Aztán nem akármilyen bravúr következett.

részletek

Azért ilyen lassú ez a Porsche, mert bicikli

Rettentő lassan poroszkál egy sportautó a versenypályán: ha közelről szemügyre vesszük, akkor látható, hogy valójában lábbal hajtják, karosszériája pedig fóliából készült.

részletek

Hammertime: Kalapáccsal esett egyik autós a másiknak

Döbbenetes, meddig fajulhat néha az utcai agresszió. A terepjárós agya a parkolóban borult el, és rögtön nagykalapáccsal köszönt.

részletek
Olvastad már?