Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

ÉrdekesVideó

Amikor egy budapesti autós példát mutat a világnak

A dugóban állsz, és nem haladsz sehova? Töltsd hasznosan az idődet! Egy nagyszerű civil kezdeményezés egy tagja mutatja meg mindenkinek, mire lehet kihasználni a csigatempóban eltöltött perceket.

részletek

Hogy miért rossz behúzott kézifékkel autózni?

Mindenkinek vannak rossz pillanatai, s bizony sokakkal előfordul, hogy behúzott kézifékkel indul el - íme, egy hőkamerás videó, mely megmutatja, miért nagyon rossz ötlet ez...

részletek

Új fejlesztés segít elkerülni a dugót

A „Hum Rider” magasított kerekei gombnyomásra aktiválódnak, így pofonegyszerű kikerülni a forgalmat. Sajnos ez még nem a valóság, csak egy reklámban bukkant fel, ami egy autós okosalkalmazást népszerűsít.

részletek

Az oroszok agya megint ledobta az ékszíjat

Oroszország az érdekes autós témájú videók kimeríthetetlen tárháza, melyre itt a legújabb bizonyíték: fogták a népszerű téli sportot, a curlinget, s vegyítették valamivel, amihez nagyon értenek, az autótöréssel!

részletek

Hogy törik az autó, mely 0 csillagot kap?

A lehető legveszélyesebb, azaz 0 csillagos minősítést kapta az NCAP töréstesztjén a még légzsákokkal sem rendelkező, indiai piacra szánt Chevrolet Enjoy MPV – ne ülj ilyenbe, ha kedves az életed!

részletek

Elmebeteg: ha nem látjuk, nem hisszük el!

Közeleg az ellenőrzőpont, a kamionod meg túlsúlyos? Nagyon egyszerű a megoldás! Szállj ki, bontsd le a kerítést, és fordulj meg az autópályán! A végeredmény: egy bevont jogosítvány.

részletek

Szeretnél önvezető autót? Fogj magadnak!

Egy brit férfi gondolt egyet, és csapdába ejtett egy elektromos autót: kívül szaggatott vonal, belül záró, ide csak behajtani szabad, de ki már nem – „gondolta” a vezérlőrendszer.

részletek

McLarent tört a doboslegenda

A Pink Floyd 73 esztendős dobosa, Nick Mason óriási autórajongó, s előszeretettel száguldozik mintegy egymilliárd forintot érő McLarenjével – most azonban nem volt szerencséje Goodwoodban.

részletek

Több mint 50 autó csúszott össze

Az áldatlan állapot Kanadában köszöntött be, ahol a behavazott autópálya egyik szakaszán történt elképesztő tömegbaleset. Mindig jön egy újabb autós, aki nem tud megállni!

részletek

Sértetlenül szálltak ki a téglahegy alól

A baleset első képsorai alapján az utasoknak nincsenek jó kilátásai: autójukra borult egy kamion, amelyet téglákkal pakoltak tele. Csodával határos módon azonban pillanatok múlva sikerült kihúzni őket.

részletek

Ti kiakadnátok egy ilyen csínyen?

Jó ötletnek tűnik paintball-lal összelőni a cimborátok hófehér autóját? Látható és hallható, mit gondol a tulajdonos a „vicces” támadásról.

részletek

Egy tankkal driftelni is lehet

Sosem gondoltuk volna, hogy egy lomha páncélos ilyen manőverekre képes – a fantáziadús orosz katonák azonban nem ismernek lehetetlent. Kis nyomozás után kiderült, hogy a tankkal driftelésnek alaposan dokumentált hagyománya volt, ezért összegyűjtöttünk még néhány felvételt.

részletek
Olvastad már?