Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

ÉrdekesVideó

Autóval bontottak le egy házat

Két legyet ütöttek egy csapásra: a házat is szétverték, valamint a feleslegessé állt autót is. Még mindig értetlenül állunk a videó előtt.

részletek

Kiszúrod a traffipaxot a felvételen?

A miskolci hatóságok mindent elkövettek, hogy szem elől rejtve maradjon az autósokat kukkoló háromlábú. Az eset emlékeztet a múlt heti sármelléki botrányra: akkor fegyelmi eljárás alá vonták az árokból traffizó rendőrt.

részletek

A világ legjobb kamionsofőrjei

Nem kis ügyesség szorult a következő kamionosok kezébe: sokan egy Suzukival nem lennének képesek olyan manőverekre, mint ők ezekkel a monstrumokkal.

részletek

Kézifékes megfordulás: fail

A Range Rover sofőrje a szakszerűen J-fordulónak nevezett manővert akarta kivitelezni, számításaiba azonban hiba csúszott, amit méregdrága autója bánt.

részletek

Ilyen egy ősi kisbuszban élni

A pár 5 éve lakik egy régészeti leletnek számító Volkswagenben – a rövid klippel bepillanthatunk abba, milyen is ez a különleges életstílus.

részletek

Derült égből tűzvihar

A „derült égből” itt átvitt értelemben értendő, a tűzvihar azonban szó szerint. A zivatarban poroszkáló autósok nem számítottak rá, hogy egy villámcsapás lángba borít körülöttük mindent. Szerencsére senki sem sérült. Az eset Kínában történt.

részletek

Így kell meghajtani egy játékautót!

A kisgyerek tudja, mi a dörgés: fánkokat ír le a ház előtt elektromos játékautójával, mint a nagyok. Ha nem műanyagból lennének a kerekek, valószínűleg gumit is füstölne.

részletek

Beállt a kamion elé, majdnem belehalt

Egy átgondolatlan manőver kis híján a robogós életébe került: megelőzte az álló sort, majd beállt közvetlenül egy csőrös kamion elé - a sofőrnek esélye sem volt meglátni a motorost, óriási mázli, hogy nem ment át rajta a kerék.

részletek

Szenzációs rendőri munkát rögzített a kamera

Egy bedrogozott ámokfutót kellett megállítania egy észt rendőrnek, aki úgy hajtotta végre ezt a manővert szöges útzárral, hogy gyakorlatilag semmilyen fennakadást nem okozott a forgalomban!

részletek

Rém cuki az úton átkelő libacsalád!

Nem csak úgy ész nélkül: alaposan, körültekintve, a szülők odafigyeltek a kicsikre - példaértékű viselkedés a szárnyasoktól!

részletek

91 évesen is vezet az angol királynő

II. Erzsébetet Jaguarja volánja mögött kapták le a lesifotósok: a 91 éves uralkodó miséről hazamenet pattant a sofőrülésbe. Őfelsége nem közúton, hanem a windsori királyi parkban vezetett: igaz, a törvények szerint egyébként sincs szüksége jogosítványra.

részletek

370-nel ment a világ leggyorsabb SUV-ja

A Toyota a 2000 lóerős Land Speed Cruiserrel állított fel új sebességrekordot: a kaliforniai kísérlet során az autó 230 mérföld/óra, azaz 370 km/h sebességgel repesztett.

részletek
Olvastad már?