Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

ÉrdekesVideó

A dubaji herceg autógyűjteménye elég gazdag

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Dubaj koronahercege, és vonzódik a drága autókhoz: a videóból az is megállapítható, hogy a Lamborghini és Rolls-Royce két kedvenc márkája.

részletek

12 elképesztő kínai koppintás

A kínai autókat nem kell bemutatni: az viszont talán nem tudja mindenki, hogy nem csupán a Mercedes G-osztályt vagy Mini Coopert, de még a Rolls-Royce Phantomot és Renault Twizyt is lemásolták. És még jó pár klón látható a videóban.

részletek

Így kell felkészíteni a gyereket a nagybetűs életre!

Soha nem lehet elég korán kezdeni: a videóban szereplő kisfiú egy egyszerű, játékos program segítségével már most úgy sorolja az autómárkákat logó alapján, mint a nagyok.

részletek

Életveszélyes mutatvány a szlovák autópályán

Meghökkentő, mit művelt egy autós a szomszéd országban: épp egy autópálya-alagútban jött rá, hogy eltévesztette a kijáratot. Rögtön megállt, majd megfordult az alagútban, hogy forgalommal szemben elhajtson a lejáratig. Szerencsére a többi közlekedő észnél volt, így nem történt óriási baleset.

részletek

Nézzük csak meg közelebbről a köröző faszállítót!

A Thaiföldön készült videó elején annyit látunk, hogy a tákolt jármű, mintha sofőrje megtébolyult volna, körbe-körbe megy az úttesten. Ráközelítve azonban kiderül, hogy a sofőr nincs is a helyén…

részletek

Ezt a kiparkolást csodálja az internet népe

Már közel egymillióan látták a ViralHog videóját egy szokatlan parkolásról, melyet Brazíliában vettek fel: a Fordnak szűk helyről kellett kiállnia, melyet játszi könnyedséggel valósított meg, egyetlen korrigálás nélkül.

részletek

Hogyan reagálnátok a defektes viccre?

A lényeg látható a videóban: egy fickó körüljárja az autónk, meg is dicséri, majd mikor az átellenes oldalon áll, a hirtelen elszökő levegő hangja hallható.

részletek

A kamionok látótere korlátozott

Előfordulhat, hogy egy autó olyan szerencsétlen szögben halad, hogy a magasan ülő kamionsofőr sem oldalra, sem a tükörbe nézve nem látja – egy ilyen balszerencsés együttállás történt itt is.

részletek

Olyan nagy az autója, hogy nem bírt megfordulni

Egy óriási pickup általában tiszteletet parancsol, az alábbi sofőr azonban csak nevetség tárgyává vált: képtelen volt megfordulni a behemóttal.

részletek

Így lehet kinyitni egy autót egy baltával

A leleményes sofőr autójába zárta a kulcsot, szerencsére nála volt néhány hétköznapi szerszám, melyekkel sikerült

részletek

Így néz a magasból egy 50+ autós baleset

Missouriban minimum 50, maximum 100 autó és kamion rohant egymásba a havas autópályán. A levegőből látszik, milyen apokaliptikus látvány ez valójában.

részletek

Havas út + gyorshajtás = ?

Valószínűleg mindenki tudja az összeadás eredményét. Egy bónusz azért van: a szembejövő autó a rendőrség flottájába tartozott…

részletek
Olvastad már?