Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

ÉrdekesVideó

A budapesti közlekedés árt az idegeknek!

A kommentek közt jó páran nekiestek az alábbi videó feltöltőjének, pedig ha mélyen magunkba nézünk, valószínűleg mindannyian magunkra ismerünk benne...

részletek

Magyar sofőr a balesetnél - mindent felvett

Egy magyar kamionos osztotta meg az alábbi videót a YouTube-on: egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja volt a németországi A96-os autópályán - s tette is, ami ilyenkor minden sofőr kötelessége (lenne).

részletek

Tömegével törtek a drága autók Vasban

Lexusokat, Audikat, SEAT-okat, Volvókat kellett kiemelni az árokból az M86-os úton, Szeleste közelében. Hajnalban egy autókat szállító tréler szenvedett balesetet.

részletek

Segíteni szép dolog, de így inkább ne

Jóindulattal kezdődött, hisz a sofőr csak átkísérni akarta a nénit az úttesten. A kéziféket azonban elfelejtette behúzni, így elszabadult a káosz…

részletek

Fogadásnak indult, totálkár lett a vége

Két helyi nagymenő Facebookon zajló vitája gyorsulási versenybe torkollt, melynek 10 ezer dollár volt a tétje. Nehezítés volt, hogy szabadedzés nem állt rendelkezésükre a pályán. A fogadás vége egy totálkáros ütközős volt, és hajszálon múlt, hogy csak az egyik autó zúzódott szét.

részletek

Ezt hogy lehetett nem észrevenni?

Összeütközött egy autóval, és maga után vontatta a roncsot, de egyszerűen nem vette észre a történteket, bár az "elütött" sofőr integetett neki - elképesztő jelenet játszódott le egy amerikai autópályán.

részletek

Ugye neked is eszedbe jutott már...?

Hogy milyen lehet beállni egy kabrióval egy autómosóba...? Ez a két srác kipróbálta helyetted, és meg is osztották az eredményt az interneten.

részletek

Egy táncoslány okozott súlyos balesetet

Egy út szélén táncoló lány zavart meg egy autóst, aki elbámészkodva becsúszott a szemből érkező motoros elé - utóbbi járt rosszabbul, súlyos sérüléseket szenvedett. Naná, hogy Oroszországban.

részletek

Hány autómárka logóját ismered fel a 60-ból?

Az alábbi videó segítségével próbára teheted tudásod: csak pillanataid vannak megállapítani, melyik logót látod a képen. Az eleje könnyűnek tűnik, aztán durvul a helyzet…

részletek

Amikor F1-es motor kerül a kisbuszba

A négyszeres F1-es bajnok Alain Prost sok furcsa járművet vezethetett karrierje során, de biztosan a lista élmezőnyében van az az F1-es motorral felszerelt Renault Espace, melyet a Paul Ricard-on hajthatott meg.

részletek

Láttál már 170-nel száguldó dodgemet?

Most itt az alkalom - bele azért nem ülnénk, akárhogy is nézzük, de a korai halál egyik biztos módjának tűnik a játékszer...

részletek

Egy újabb őrült orosz: betont az asszonynak!

Nagyon berágott, mert felesége nem teljesítette a kívánságát, ezért bosszúból betont öntött az autójába - pedig nem kért tőle nagy dolgokat, épp csak annyit, hogy változtassa meg a nevét egy nyereményjáték kedvéért.

részletek
Olvastad már?