Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

ÉrdekesVideó

Szabálytalanul, dühösen, méltatlankodva

Érdekes videót osztott meg a HVG: egy budapesti autós szabálytalanul, a forgalommal szemben kanyarodott be, majd felháborodott azon, hogy a szabályosan közlekedő autós feltartja őt.

részletek

Helyre tette a motoros a terepjáróst

Kikerülte a várakozó kocsisort a türelmetlen terepjárós, de jött egy motoros, aki nem volt hajlandó ezt némán tűrni, ezért alaposan megleckéztette a tolakodót, és visszaküldte egészen a sor végére.

részletek

Vagánykodni akart a motoros, rajtavesztett

Egy kézi autómosóban trükkösen akart megfordulni egy motoros, de hatalmas esés lett belőle - a mellette mosó autós meg jót röhögött az egészen.

részletek

Az ilyen videókat valamiért szeretni szoktátok

Magunk sem értjük miért, de a "Lányok az autóban" témájú videók rendre igen nagy népszerűségnek örvendenek!

részletek

Egyévesen minden autót ismer

Egy valódi csodagyerek: miközben apja különböző autók képét mutatja neki, ő rögtön rávágja, milyen márka látható a monitoron!

részletek

Amikor megjön az új exkluzív Lamborghinid

Valóságos csődület alakult ki a dobozból kibontott sportkocsi körül, ami nem is véletlen: az első Lamborghini Centenario Roadster – körülbelül 800 millió forint értékű – megérkezett boldog tulajdonosához Beverly Hillsbe.

részletek

Eszement taxis: 50 előzés két perc alatt!

Egy rémült japán turista készítette az alábbi videót egy őrült taxisról, aki egészen elképesztő száguldozást mutatott be: autóversenyzőnek képzelte magát a sofőr Sanghajban!

részletek

Autóstul rontott a boltba!

Nem akármilyen jelenet játszódott le egy kínai kisboltban: egy autós behajtott az üzlethelyiségbe, de ha már ott volt, be is vásárolt magának!

részletek

A jövő autója egyszerre a nappalid is

Saját magát vezeti, miközben mi iszogatunk, beszélgetünk és a neten szörfölünk: a Volkswagen, Bentley, FCA és Yanfeng koncepciója alapján készített videó bemutatja, mi vár ránk a jövő autójában.

részletek

Olyan meleg van, hogy sütni lehet az autóban

És tényleg. Csokis epret és egyéb finomságokat készítettek el a sütőként funkcionáló gépkocsiban a phoenixi forróságban.

részletek

Van, akit ennyire kikészít a hangos autó

Rendőrséggel fenyegetés, szitkozódások, sok ordítozás és utcai izmozás a válogatásvideóban, ahol a bilit mindig egy túlpörgetett motor borította ki.

részletek

Offroadozni kezdett a Zafira a Nordschleifén

Az Opel Zafira sok mindenre jó, de arra egészen biztosan nem, hogy nagy tempóban közlekedjünk vele terepen - a Nordschleifén valaki viszont kipróbálta, természetesen nem önszántából.

részletek
Olvastad már?