Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

ÉrdekesVideó

Az asszony a garázsbejárón koccant a férjével

A kellemetlen eset az Egyesült Államokban, Iowában történt, miközben a férj, majd a feleség is kitolatott a garázsból. Kínos.

részletek

Hogy teljesít az új BMW X5 a törésteszteken?

Az Euro NCAP előbb az automata vészféket és sávtartást tesztelte, majd jöhettek a különböző töréstesztek: így vizsgázott a 2019-es BMW X5.

részletek

Óriási mázlija volt a zakózó motorosnak

Az autó előtte fékezett, neki pedig már nem volt ideje kitérni: lebukfencezett a motorról, és szó szerint centiken múlt, hogy a másik közlekedő nem gázolt át rajta.

részletek

Az autónál felülésező kínai macska az internet sztárja

Hát ilyet sem láttunk még: hátsó lábaival egy lökhárítóba kapaszkodva végez felüléseket egy macska a parkolóban. Aki nem hiszi, nézze meg.

részletek

Kínos: Fennakadt a lépcsőn a járőrautó

A csattanó a végére maradt: ekkora plusz utat kellett volna megtenniük a türelmetlen fakabátoknak, hogy ne váljanak köznevetség tárgyává.

részletek

Csúnya balesetek a Nordschleiféről

Rendszeres pályanapokat tartanak a legendás németországi körön, így szép számmal fordulnak elő olyanok, akik elmondhatják magukról, hogy ezen a pályán törték össze utcai autójukat. Íme egy válogatás közülük.

részletek

Több száz Maserati égett el egy kikötőben

Az olasz sportkocsik pusztulását az áradás okozta Savona kikötőjében: amikor a sós víz szintje elérte a szállításra váró autók akkumulátorait, azok felrobbantak, és hatalmas tűz tört ki.

részletek

Te mit tennél, ha egy óriási cséve jönne szembe az autópályán?

A gigantikus tekercs egy kamionról esett le, és indult saját útjára a sztrádán. Mintha egy akciófilm irreális részlete lenne – a szerkezet tömege miatt azonban cseppet sem tréfadolog.

részletek

Eszement üldözéssé alakult az autósok vitája

Az előzmény állítólag a furgonos és golfos pofozkodása volt: a cérna aztán mindkettejüknél elszakadt, és olyan autós üldözés lett a vége járdán-füvön keresztül, ami egyszerre ijesztő és nevetséges.

részletek

Útmutató autósoknak: Így ne vezess!

Az okos ember tanul a hibájából, a még okosabb máséból: nevelő célzatnak is beillik az alábbi 10 perces válogatás 2018-as közúti balesetekből.

részletek

Nem bírta megvárni a partot, leugratott a kompról

A komp már majdnem kikötött, amikor az egyik autós gázt adott, leugrott a rámpáról és egyenesen a vízben kötött ki.

részletek

Megbilincselt nő lopta el a rendőrautót

Hamisítatlan amerikai történet: az oklahomai nőt előállították autólopás gyanújával. Tagadta, hogy elkövette volna a bűntettet, aztán megbilincselve átpattant a vezetőülésre, és a rendőrök meghökkenésére elhajtott a járőrautóval.

részletek
Olvastad már?