Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

ÉrdekesVideó

Hammertime: Kalapáccsal esett egyik autós a másiknak

Döbbenetes, meddig fajulhat néha az utcai agresszió. A terepjárós agya a parkolóban borult el, és rögtön nagykalapáccsal köszönt.

részletek

Ezt a Star Wars-kisautót mi is kipróbálnánk

Luke Skywalker ikonikus landspeederének kicsinyített mását szerelték fel egy crazy cart alvázára. Úgy bele lehet feledkezni, mintha egy messzi-messzi galaxisban járnánk…

részletek

Számunkra nem a hercegi pár a legérdekesebb a videóban

Harry herceg és Meghan Markle egy ezüstszínű, nyitott Jaguar E-Type Concept Zeróban hagyták el a windsori kastélyt az esküvő napján. Az autó csak ránézésre emlékeztet az 1968-as klasszikusra: valójában egy mai elektromos autóról van szó, amely a környezettudatosság üzenetét közvetíti.

részletek

Ekkora balesetet okozhat egy doboz sör

Ezúttal szó szerint értjük, fizikai valójában. Egy sörösdoboz nem túl nagy és nem túl nehéz, ennek ellenére viszont óriási anyagi kárt képes okozni. A videó végén látható, mennyire tört össze az autó – kivédeni pedig lehetetlen lett volna a balesetet.

részletek

Ilyen áthajtani autóval egy tornádón

A videó készítője egy tornádóba és zivatar kellős közepébe csöppent: kamerát ragadott, hogy megörökítse a kétpercnyi égi csapást.

részletek

Rendőri akció „like a boss” módra

Egy száguldozó ámokfutót fékezett meg a rendőrség. A hekus profi mozdulatsorát tényleg nem tudjuk máshogy jellemezni: like a boss.

részletek

Hatékony gyereknevelő módszer autósoknak

A kölykök nem fogadtak szót édesanyjuknak – a mama kiszállíttatta őket az autóból, egy csavarral: a gyereküléssel együtt.

részletek

Alkohollal tankolta meg Porschéját

A videó készítője kíváncsi volt, mi lesz az eredménye, ha egy nagy üveg whiskey-t tölt autója tankjába.

részletek

Egy gepárd ugrott a turista autójába

Félelmetes pillanatokat élt át a Tanzániában szafarizó férfi, mikor dzsipjébe egy gepárd mászott be. A sofőr szerencsére nem esett pánikba, lélegzetvisszafojtva várt arra, hogy az állat távozzon.

részletek

A Duna-parton driftelt Mercedes GL-lel

Szentendrén készült a videó, melyet (minden jel szerint) a sofőr saját Facebookjára töltött fel: a Duna-parton, szemlátomást közterületen pörgött luxusterepjárójával.

részletek

Ennél bunkóbb sofőrt el tudtok képzelni?

A tűzoltóság kihajtója elé parkolt le autójával – a lánglovagok kétségbeesetten próbálták elgördíteni a járművet az útból, hogy a tűzoltókocsik elindulhassanak egy bejelentéshez.

részletek

A dubaji herceg autógyűjteménye elég gazdag

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Dubaj koronahercege, és vonzódik a drága autókhoz: a videóból az is megállapítható, hogy a Lamborghini és Rolls-Royce két kedvenc márkája.

részletek
Olvastad már?