Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

ÉLŐ

Így uralta a Mercedes a második edzést

Ez év első szabadedzése igencsak szoros végeredményt hozott, kövessetek minket, hogy kiderüljön, mit tartogat a második.

részletek

Az évnyitó gyakorlás percről percre

Végre véget ért a várakozás, itt a 2019-es Formula-1-es versenyévad első gyakorlása az Ausztrál Nagydíjról. Az előző évekhez hasonlóan most is élő kommentárral követtük a történteket.

részletek

Az utolsó tesztnap története

Aki 2019-ben F1-es előszezoni tesztnapot akar követni, az ma teheti meg utoljára. A tíz csapat a legutolsó simításokat végzi, miközben akár a barcelonai pályacsúcs is megdőlhet, ami egy teszten felettébb szokatlan.

részletek

Így repkedtek az erős köridők és a Red Bull csütörtökön

Az utolsó előtti napjához érkezett az F1 téli szezonja, most már minden technikai hiba és emiatt kimaradt idő komoly jelentőséggel bír - kövessétek velünk a csütörtöki eseményeket!

részletek

Ez történt a Ferrari-bukást hozó szerdán

A második hét második napjához érkezett az F1-es téli tesztelés Barcelonában, kíváncsian várhatjuk, hogy mit hoz nekünk a folytatás - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges tudósításunkban!

részletek

Minden, ami a keddi tesztnapon történt

Néhány szünnap után az F1-es mezőny újra Barcelonában van, ahol készül a második erőfelmérésre: ezúttal várhatóan már mérvadóbbak lesznek a köridők. Élő, szöveges közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek

Így zajlott az utolsó tesztnap

Elérkeztünk az első barcelonai teszthét utolsó napjához - nézzük, hogy vissza tudja-e szerezni az első helyet a Ferrari, vagy oda tud-e végre csapni a Mercedes.

részletek

A harmadik nap eseményei percről percre

Tovább folytatódott a kollektív gyakorlás, amelynek az első két napon a Ferrari volt a főszereplője. Szerdán már azonban más volt a helyzet. A Mercedes még mindig nem lépett bele a gázba.

részletek

ÉLŐ: Továbbra is a Ferrari az élen

Tegnap elkezdődött a szezon előtti F1-es tesztidőszak, de ma sincs megállás. Többek között Leclerc, Hamilton, Bottas és Ricciardo is autóba ül a mai napon. A Williams mára sem érkezett meg.

részletek

Hogy volt? – Az év első közös tesztnapja

Eljött az a nap, amelyet egész télen várt a sportág rajongótábora: Barcelonában pályára gördültek az F1-es csapatok 2019-es versenygépei - egyelőre egy hiányzóval.

részletek

Élő közvetítés a Ferrari bemutatójáról

Nemcsak a teszteket lesz lehetőségünk élő adásban követni idén, hanem a Ferrari 2019-es autójának bemutatását is nézhetjük az interneten. Az olaszok rajongói február 15-én legyenek résen.

részletek

Húszórás élő közvetítés lesz a tesztekről

Már az elmúlt hetekben is pedzegették, hogy 2019-ben valószínűleg nem marad a Formula-1 rajongótábora téli tesztközvetítés nélkül. Most az egyik legnagyobb brit csatorna vállalta be ezt.

részletek
Olvastad már?