Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 19. hétfő

ÉLŐ

Az interlagosi időmérő percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy kiderüljön, három szoros szabadedzés után melyik csapat melyik pilótája szerzi meg a pole-pozíciót Interlagosban.

részletek

A harmadik interlagosi edzés története

A pénteki két gyakorlás szorosan alakult, most az a kérdés, hogy ki hangol legjobban az időmérőre - kövessétek a harmadik szabadedzést élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

A Brazil Nagydíj második edzése

Mindössze két nagydíj maradt a 2018-as F1-es szezonból. Kövessétek velünk a legendás interlagosi pályán zajló második szabadedzést – élő közvetítésünk folyamatosan frissül.

részletek

ÉLŐ: A Brazil Nagydíj első szabadedzése

Az egyéni világbajnoki cím már eldőlt, de ezen a legendás pályán mindig történik valami - kövessétek velünk a Brazil Nagydíj első gyakorlását élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíjon

Érdekesnek ígérkezik a szezon 19. versenye: két Red Bull indul az első sorból, míg Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét szerezheti meg. Az eseményeket szokott módon követjük közvetítésünkben.

részletek

ÉLŐ: A Mexikói Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás a Red Bullé és a Renault-é volt, sem a Mercedes, sem a Ferrari nem villogott - kövessétek velünk, hogy mi történik a Mexikói Nagydíj második szabadedzésén.

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíj első edzésén

Lewis Hamilton ötödször is világbajnok lehet ezen a hétvégén, de a Ferrari ismét erős lehet - kezdődnek a mexikói események, kövessétek őket velünk!

részletek

Ennyi minden történt az USA Nagydíj időmérőjén

Hiába nyúlik éjszakába közép-európai idő szerint az F1 austini kvalifikációja, mi itt vagyunk élő szöveges közvetítésünkkel, és remélhetőleg ti is elnapoltátok az alvást.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj

A két Mercedes indul az első két helyről, Sebastian Vettel pedig csak a nyolcadikról - döntő ütést mérhet ellenfelére Lewis Hamilton. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott: Japán Nagydíj, időmérő edzés

A szabadedzések mindegyikén Lewis Hamilton diktálta a tempót Suzukában, a Mercedes arra gyanakszik, van még tartalék a Ferrariban. Frissülő közvetítésben követjük a Japán Nagydíj kvalifikációját.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj második edzése

Az első gyakorláson óriási fölényben volt a Mercedes és különösen Lewis Hamilton, meglátjuk, hogy marad-e a világbajnok dominanciája a második edzésen is - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj

Kövesd velünk élőben a szezon tizenhatodik futamának minden pillanatát, percről percre - velünk nem maradsz semmiről!

részletek
Olvastad már?