Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

ÉLŐ

A szingapúri időmérő edzés pillanatai

A szabadedzéseken a Ferrari diktálta a tempót, így Vettel és Raikkönen a pole-pozíció favoritjai. Frissülő szöveges-képes közvetítésünkben számolunk be a kvalifikáció eseményeiről.

részletek

A harmadik szingapúri edzés történései

Utoljára hajt ki az F1-es mezőny a pályára idén Szingapúrban úgy, hogy nem számít, hányadik helyen zárnak az eredménylistán. Kövessétek velük a záró felkészülés pillanatait.

részletek

ÉLŐ: A Szingapúri Nagydíj második edzése

Az első gyakorláson a két Red Bull végzett az élen, de a másodikat már "éles" körülmények között, sötétben rendezik, ami hozhat változást - kövessétek velünk az eseményeket.

részletek

Természetes fényben kezdődött a villanyfényes hétvége

Elhagyta az F1 Európát, a Szingapúri Nagydíjjal megkezdődik a szezonvégi ázsiai körút. Kövessétek velünk az első szabadedzés történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így vesztette el a Ferrari az Olasz Nagydíjat

Kövessétek velünk az Olasz Nagydíj minden pillanatát élő szöveges közvetítésünkben, hogy ne maradjatok le a verseny egyetlen fontos mozzanatáról se.

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj időmérője

Az előzetes várakozások szerint Ferrari-fieszta várható az Olasz Nagydíj időmérőjén, de az eső ezúttal is hozhat reményt Lewis Hamilton számára - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az Olasz GP utolsó szabadedzése

A két pénteki másfél órás tréning jön a harmadik, egyben utolsó gyakorlási lehetőség az F1-es mezőny számára a monzai időmérő előtt – tartsatok folyamatosan frissülő szöveges-képes tudósításunkkal!

részletek

Olasz Nagydíj, második szabadedzés

Esős nappal indult a szezon 14. versenyhétvégéje a Ferrari hazájában, a monzai aszfaltcsíkon. Ahogy a hétvége minden eseményéről, a második edzésről is szöveggel-képpel tudósítunk.

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj első edzése

Hatalmas eső okoz nehézséget az Olasz Nagydíj helyszínén: az óriási víz miatt érdekes első szabadedzés elé nézhetünk - igaz, végül elindult a gyakorlás a tervezett 11:00-s időpontban.

részletek

Belga Nagydíj: Így zajlott a futam

A nyári szünet hetei után Spában folytatódik az F1-es szezon. Az edzéseken a Ferrari volt leggyorsabb, az időmérőt azonban Hamilton nyerte a Mercedesszel. Frissülő, szöveges közvetítésünk követi, milyen végkimenetelt hoz a futam.

részletek

Így vált kaotikussá a Belga Nagydíj időmérője

Kié lesz a pole-pozíció a nyári szünetet követő első versenyhétvégén? Kövessétek velünk a Belga Nagydíj időmérőjét élő szöveges közvetítésünkben, hogy ne maradjatok le a történésekről.

részletek

Ez történt 33. Magyar Nagydíjon

Esős időmérő edzés után forró futam várható a Hungaroringen. Az elmúlt években gyakran történtek váratlan fordulatok idehaza. Kövessétek a reményeink szerint izgalmas Magyar Nagydíjon szöveges közvetítésünk!

részletek
Olvastad már?