DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Saját hamburgert alkotott Carlos Sainz

A McLaren spanyol F1-es pilótája nagy hamburgerimádónak tartja magát és össze is rakott egy saját burgert, amellyel elmondása szerint nagy sikert aratott a bakui hétvégén.

Carlos Sainz a Formula-1 hivatalos weboldalán kezdett blogolásba ebben a szezonban és a legutóbbi, Baku utáni bejegyzésében ismét kitért olyan érdekességekre is, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak közvetlenül a futamon történtekhez - mint például hogy elkészíthette saját hamburgerét is, amire meglehetősen büszke.

"Ahogy sokan tudjátok, imádom a hamburgert, mindig ez az első választásom a 'csaló napomon', amiből hetente egy van. Azt hiszem, hogy kicsit már szakértő is vagyok ezen a területen, mert nagyon sok burgert ettem már a világ minden pontján. Együtt dolgozhattam a Hilton hotel szakácsával Bakuban a saját burgerem megalkotásán: ez a CS55 névre hallgat és kapható volt a hotel éttermében egész hétvégén" - magyarázta Sainz.

sa



"Hogy mi van benne? Sajt, grillezett vöröshagyma, jalapeno paprika, saláta és az én különleges Carlos Sainz 55 szószom! Szerintem egész jó íze volt és minden csapattag meg is kóstolhatta. Vasárnap estére már egyetlen ilyen burger sem maradt, szóval azt hiszem, hogy ez sikert aratott!" - tette hozzá elégedetten a spanyol pilóta.

Sainz azt is elárulta, hogy a Netflix stábja ezúttal őt követte az egész hétvége folyamán: az F1-es sorozat egyik epizódjában bizonyára ismét ő lesz a főszereplő, így viszont folyamatosan mikrofon volt rajta olyan tevékenységek közben is, amelyet általában senki sem szokott látni/hallani. Sainz azt is sietett leszögezni, hogy neki nagyon tetszett a sorozat első évada, reméli, hogy a második is hasonlóan jó lesz és örül annak, hogy a nézőket közelebb hozhatják a sporthoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: