DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Mit jelent Hamilton kínai tetoválása?

A hétvégi Kínai Nagydíj előtt Lewis Hamilton Instagramján mutatta meg az oldalára han írással tetovált szöveget, elmagyarázva jelentését is.

Lewis Hamilton felsőtestét és végtagjait számos tetoválás borítja – tavaly az Abu Dhabi Nagydíj dobogóján a közönségnek is megmutatta őket –, melyek jelentését hosszasan lehetne elemezni. Most, a Formula-1 történetének 1000. versenye, a 2019-es Kínai Nagydíj előtt a Mercedes oldalán található, három kínai írásjelből álló kompozíció érdekes. 

 

Mit jelent a kínai tetoválás? A történetéhez a két évvel ezelőtti sanghaji versenyig kell visszamenni, melyen Hamilton domináns győzelmet aratott: karrierje mindössze harmadik grand slamjét szerezte, amely a győzelem, pole-pozíció, leggyorsabb kör és élen töltött összes kör kombinációját takarja.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam a rajongóim Kínában!” – írta az Instagramon a tetoválás fotója mellé Hamilton.„Ezt a ’Harcosok, Szeretet’ tetoválást közvetlenül a 2017-es győzelmem után készíttettem, egy olyan pillanatot követően, amely egész életem során el fog kísérni. Mindig úgy érzem, nagyon szívesen láttok és hihetetlen energiát adtok nekem.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: