DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Lauda nem lesz ott Melbourne-ben

Dr. Helmut Marko, Niki Lauda barátja elmondta, hogy honfitársára nem számíthatunk sajnos sem a teszteken, sem pedig Ausztráliában, így a háromszoros világbajnok visszatérése még várat magára.

Niki Lauda paddockbeli jó barátja és honfitársa, Dr. Helmut Marko azt állítja, hogy az osztrák legenda sajnos nemhogy a téli teszteken, de még a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon sem tud majd megjelenni.

A 69 esztendős Lauda még nyáron esett át tüdő transzplantáción, és mindenki abban reménykedik, hogy hamar erőre kap, és újra láthatjuk őt a versenyhétvégék helyszínén. Legutóbb egyik fia nyilatkozott állapotáról, aki elmondta, hogy Lauda úgy erősít, mint egy őrült, minél előbb szeretne visszatérni.



A német RTL-nek a következőket mondta a Red Bull tanácsadója, Marko: „Ez a hathetes kórházi tartózkodás rendkívül nehéz volt Niki számára. Még mindig nagyon hosszú út áll előtte, sok türelemre van szüksége.”

„Az, hogy már a barcelonai tesztnapokon velünk lehessen, sajnos lehetetlen, mivel még túl korai lenne számára egy ilyen hosszú utazás, egészen Ausztráliáig. Niki telefonon keresztül fogja segíteni a csapatát.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: