DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Brawn hisz Schumacher felépülésében

Ross Brawn, az F1 sportigazgatója bízik benne - ahogyan Schumacher családja is -, hogy előbb, vagy utóbb, de sikerül majd gyógymódot találni a hétszeres világbajnok agysérülésének kezelésére.

Az F1 sportért felelős igazgatója, a Ferrari korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn hisz benne, hogy egyszer megoldást találnak, még ebben az életben Michael Schumacher agysérülésének gyógyítására.

Noha a hétszeres bajnok egészségi állapotát már több, mint öt éve rejtély övezi, néhány információmorzsát azért el lehet csípni, melyekből ki lehet következtetni, milyen helyzetben is lehet most Schumacher. Ross Brawnt is csak a remény élteti, de büszke a Schumacher családra.

Brawn bízik Schumacher felépülésében


„Michael felesége, Corinna és gyermekei, Mick és Gina-Maria nehéz időkön mentek keresztül a baleset óta. Sosem hagyták cserben Michaelt, és hiszik, lesz megoldás a jövőben. Mindannyian optimisták vagyunk ezt illetően, és hiszem, eljön majd az az idő, mikor minden jóra fordul.”

Michael Schumacher január 3-án töltötte be 50. életévét, emiatt a család is kiadott egy közleményt, melyben megköszönték az emberek támogatását, a Ferrari pedig egy Schumacher-kiállítást is megnyitott, amit egy mobilos applikáció segítségével is megtekinthetünk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: