DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Lauda ismét intenzív kezelésre szorul

Ez idáig úgy tűnt, az osztrák F1-es legenda, Niki Lauda felépülése jó ütemben halad a nyári tüdőátültetése óta, most azonban arról szólnak a hírek, hogy rosszabbodott a háromszoros bajnok állapota.

Niki Lauda még egy ibizai nyaraláson kapott el egy betegséget, melynek következtében egyre súlyosabb lett a köhögése, míg végül tüdő transzplantációra volt szüksége az osztráknak, aki februárban lesz 70 esztendős.

A szervátültetést sikeresnek könyvelték el, és minden a legnagyobb rendben haladt, igaz Laudának járókeretre van szüksége, mivel nagyon legyengült a műtéttől, de már meg volt rá a terve, hogy mikor szeretne megszabadulni tőle.

Rossz híreket kaptunk Niki Laudáról


Sajnálatos módon, most azonban rossz hírek érkeztek Laudáról, ugyanis a Krone értesülései szerint a legenda elkapta az influenzát, mikor ismételten Ibizán karácsonyozott a családjával, a transzplantáció miatt pedig a legyengült immunrendszere nem tudja legyőzni a vírust, így azonnal visszatért a bécsi klinikára Lauda, ahol ismét intenzív kezelésekre szorul.

A kórház szóvivője azonban jó hírekkel is szolgált: „Az egész családján végigment az influenza, ami elég komoly volt, de szerencsére gyors lefolyású. Ha így haladnak a dolgok, Lauda már három-négy napon belül hazamehet.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: