DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Schumacher sokkal jobb állapotban lehet, mint gondolnánk

A Daily Mail azt állítja, Michael Schumacher sokkal jobb állapotban lehet, mint azt a legtöbben gondolnánk. A hírek szerint nincs ágyhoz kötve a hétszeres bajnok és gépekre sincs szüksége.

Schumacher még 2013 decemberében szenvedett súlyos fejsérülést egy síbaleset következményeként, azóta pedig rendkívül keveset tudunk a hétszeres bajnokról, mivel alig adnak ki bármiféle hivatalos információt állapotával kapcsolatban. 2014 óta, mióta felébredt a kómából, svájci otthonában lábadozik, mostanában pedig egyre több bíztató hírt kapni Schumacher egészségi állapotáról.

Néhány héttel ezelőtt egy német érsek, Georg Ganswein beszélt Schumacherről, aki állítása szerint érzékeli a körülötte lévőket, bár ő még 2016-ban látogatta meg a családot. Legutóbb Jean Todt ejtette el, hogy együtt nézte a német legendával a Brazil Nagydíjat, amely információ szintén bizakodásra adhat okot.

Egyre jobb híreket hallani Schumacherről


Most a Daily Mail újságírója, a paddockban meglehetősen jártas Jonathan McEvoy birtokába kerültek olyan információk Schumacherről, melyet úgy érezte, meg kell, hogy osszon a nagyvilággal: „Nincs ágyhoz kötve” – mondja a hétszeres világbajnokról. „Nincs szüksége csövekre sem. Annyi biztosnak tűnik, hogy nővérek ápolják, és terápiás kezeléseket kap, amik hetente 50.000 fontba kerülnek.”

A cikkben azt is megemlítik, hogy Schumacher nincs elkülönítve az otthonában. Korábban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a Schumacher család Mallorcára költözik, azonban ebből végül nem lett semmi, és továbbra is Svájcban laknak.

Amíg Michael állapota továbbra is kérdéses, addig fia vitte tovább a család hírnevét, aki idén megnyerte a Formula-3-as Európa-bajnoki címet, és az a hír járja, hogy már alá is írt a Ferrarival, akiknek csatlakozik a junior-programjához. Az ifjú Schumachert Gerhard Berger is szívesen látná egyszer a Scuderiánál.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: