DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Ő lenne Ricciardo új barátnője?

Bár Daniel Ricciardo 2018-as éve a pályán eléggé rosszul alakult, úgy fest, a magánéletben szerencsésebb volt az ausztrál, aki a hírek szerint egy szintén perthi születésű modellel alkot egy párt.

Több pletyka is napvilágot látott már Daniel Ricciardo szerelmi életét illetően, mióta 2016-ban szakítottak gyerekkori szerelmével, Jemma Boskovichcsal. Hírbe hozták már többek között a Red Bull egyik alkalmazottjával, Annemarie Horbasszal az idén, azonban nem bizonyult komolynak egyikük szándéka sem.

Most azonban úgy fest, a hétszeres futamgyőztes Ricciardo rátalált a szerelemre, egy hozzá hasonlóan perth-i születésű, 34 éves ausztrál modell, Jessica Gomes oldalán.

A hölgy korábban már megjelent a Sports Illustrated nevű magazin úszódresszes kiadásában is, valamint egy elég jelentős dél-koreai rajongótáborral is rendelkezik, mivel szerepelt az ázsiai ország „Sztárokkal táncoló” című vetélkedőjének első évadában.

Az pedig tudvalévő, hogy nem ez az egyetlen nagy változás Ricciardo életében mostanság, hiszen öt sikeresnek mondható év után búcsút int a Red Bull istállójának, és jövőre a Renault színeiben próbál szerencsét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: