DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton: Will Smith olyan, mintha a testvérem lenne

Lewis Hamilton vendége a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon az amerikai filmsztár, Will Smith volt. Az ötszörös világbajnok emiatt a szokásostól eltérő módon, videózással készült az év utolsó futamára.

A Monacói és USA Nagydíj mellett Abu Dhabi is népszerűnek számít a sztárok körében. Lewis Hamilton mellett a szezon záró hétvégén Will Smith, amerikai színész és rapper tűnt fel a paddockban. A Mercedes pilótája elmondta, a futam előtt nem sokkal még egy humoros videót rögzítettek a szobájában, emiatt nem a szokásos módon készült a versenyre.

„Ez egy eléggé szokatlan hétvége volt. Tegnap reggel a FIFA-val és a Sonyval forgattunk, ma reggel pedig Will-lel szórakoztunk. Ő egy igazi hype ember, rengeteg energiája van. Olyan mintha a bátyám lenne, akivel még tíz perccel a rajt előtt is vicces videókat vettünk fel, amit egyébként soha nem szoktam csinálni, mert ez már a felkészülés és koncentrálás időszaka. Ezért úgy is ültem be az autóba a rajt előtt, hogy Jézusom, ezt én nem így szoktam csinálni" – mesélte Hamilton a futam leintését követően. 



A brit viszont úgy érzi, a hektikusabb felkészülés végül nem mutatkozott meg a futamon nyújtott teljesítményében, hiszen 2018 világbajnoka a szezon utolsó futamán is győzelmet aratott. „A rajtom nagyon jól sikerült és utána már minden a megszokott módon működött. Csapatként éppen erre törekszünk. Kivételes munkát végeztünk egész évben, ezért megtisztelőnek érzem azt, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhatok együtt, és nagyon örülök annak is, hogy a csúcson tudjuk zárni ezt az évet" – dicsérte a Mercedes munkáját Hamilton, aki ugyanakkor ellenfele, Sebastian Vettel teljesítményét is elismerte. „Seb nagyon jól vezetett az egész futam során, jó köröket ment, még annak ellenére is, hogy a végén a szél miatt eléggé trükkössé váltak a körülmények.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: