DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hamiltonnal együtt Ön is segíthet a gyermekeknek!

A világbajnok versenyzővel, valamint csapatával, a Mercedes-AMG Petronas Motorsport Teammel vállvetve segítheti a Laureus jótékonysági szervezetet, mely a világ minden részén, a sport által nagyban hozzájárul a fiatalok jövőjének egy pozitív irányba történő előre mozdításához.

A december 1-ig futó online aukció során többek között licitálni lehet az ötszörös világbajnok Mercedes-AMG Petronas Motorsport Team versenykesztyűjére, valamint a 2018-as Forma 1-es világbajnokság győztesének, Lewis Hamiltonnak a versenyoveralljára is. Lewis ezzel a sport több, mint 60 éves történelmének mindössze harmadik ötszörös világbajnokává vált.

hamilton-jotekonysag-2018-01



A versenyfelszerelés replikák mellett kalapács alá kerültek Lewis Hamilton szereplőtársai, a Mercedes-AMG GT négyajtós coupé reklámfilmjéből ismert plüss mamut és medve is. Ezek a plüssállatok egyedi darabok, kifejezetten erre a reklámfilmre készültek.

A jótékonysági aukció során befolyt teljes összeg a Laures szervezet Sport for Good’s work programjába kerül, mely a brazil fiatalok életének megváltoztatására és segítésére a sportot is használja, ezáltal változást elérve a helyi ifjúsági közösségekben.

Bővebb információt a szervezetről és magát az aukciót az alábbi linkre kattintva érheti el:

https://www.charitystars.com/foundation/laureus

Lewis Hamilton videóüzenete az aukcióról:


A Mercedes-AMG GT négyajtós coupé reklámfilmjét itt nézheti meg:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: