DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Schumacher felesége évek után először mondott bármit férjéről

A család részéről gyakorlatilag semmilyen információ nem szivárgott ki eddig Michael Schumacher állapotáról. Ez a mostani sem túl sok, viszont a feleség szavai reményre adhatnak okot.

Lassan hat éve már, hogy a hétszeres világbajnok Formula-1-es legenda, Michael Schumacher egy franciaországi síelés közben fejjel egy sziklának csapódott, majd az agyi traumából következően azért, hogy az életét megmentsék, az orvosok mesterséges kómát alkalmaztak és alkalmaznak nála azóta is. 

Schumacher állapotáról azóta maximum kevéssé megalapozott információkból csepegtek hozzánk a hírek, vagy éppen olyan drónozásból, ami után az egyik német bulvárlapnak súlyos pénzeket kellett fizetnie. Az a kevés információ olyan, Schumihoz általában közel álló emberektől származott, akiknek lehetőségük volt arra, hogy meglátogathassák a németet, a család viszont gyakorlatilag soha, semmilyen információt nem szolgáltatott sem a sajtónak, pláne nem a rajongóknak.

03912002_212 (1)



Most Schumacher felesége, Corinna tett egy ritka és szokatlan kivételt, amelyben, bár túl sokat nem árul el, szavai azért reményre adhatnak okot. „Szeretném megköszönni neked ezt a szép ajándékot, amely nagyon nagy segítség ezekben a nehéz időkben nekünk” - írta Corinna levélben egy német zenésznek, Sascha Herchenbachnak, aki a versenyzőről írt egy számot Born to Fight címmel.

„Nagyon jó érzés a rengeteg jókívánság, most pedig ezek a kedves szavak. Michael egy harcos és soha nem fogja feladni.”

Herchenbach a Bunte című német lapnak elmondta, a legkevésbé sem számított válaszra azután, hogy küldött egy példányt Schumacheréknek a cédéből. „Nem vártam választ és nagyon megható volt az egész” - mondja. „Kézzel írott levél volt és maga Corinna írta alá, amelyben megköszönte a sok jókívánságot”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: