DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Nicki Minaj és meztelen fürdőzés a dubaji tengerben: így hangolódott a hétvégére Hamilton

A letartóztatást kockáztatta a Mercedes F1-es pilótája az Orosz Nagydíj előtt - úgy fest, hogy tényleg a híres rapper és énekesnő, Nicki Minaj lehet a legújabb barátnője.

A The Sun jelentette, hogy információi szerint a letartóztatást kockáztatta Lewis Hamilton a héten Dubajban: a négyszeres Formula-1-es világbajnok ugyanis romantikus randevún volt egy luxusszállodában az amerikai rapper, Nicki Minaj partnereként és úgy döntöttek, hogy megmártóznak a tengerben, méghozzá meztelenül.

Ezt arrafelé azonban tiltják a törvények, bár az énekesnő ennek ellenére feltöltött egy videót közösségi oldalára az "esemény kezdetéről" - itt még ruhában van, de éppen arról folyik a beszélgetés, hogy hogyan is legyen tovább. A pár egyébként hivatalosan nem erősítette meg, hogy randevúzik, ám a hotel egyik alkalmazottja beszélt róluk a Sunnak:

"Ez még friss dolog. Úgy döntöttek, hogy elvonulnak kicsit, mert Lewisnak nagyon sűrű programja lesz a következő hetekben, sokat kell utaznia. Azért választották Dubajt, mert itt rengeteg hírességgel lehet találkozni, számukra ez a tökéletes hely ahhoz, hogy együtt lógjanak kicsit" - idézi forrását a lap.

Minajt és Hamiltont nemrég Kínában is látták együtt bulizni, amikor a pilóta bemutatta Tommy Hilfigerrel közös ruhakollekcióját, akkor erősödtek meg azok a pletykák, hogy a két híresség egy párt alkot. Ezen a héten nem csak a "fürdőzés" miatt kerültek reflektorfénybe, randevúzni, vacsorázni is látták őket együtt.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

AbuBarbie Dubai

Barbie® (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: