DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Különleges szülinapi ajándékot szán Ricciardo Verstappennek

Repülnek az évek, Max Verstappen napokon belül 21 lesz: éppen az Orosz Nagydíjon fog ünnepelni. Csapattársa önzetlennek nem nevezhető ajándékkal kedveskedne neki.

Minden idők legfiatalabb Formula-1-es versenyzője 1997. szeptember 30-án látta meg a napvilágot, 21. születésnapját a 2018-as Orosz Nagydíj versenynapján fogja ünnepelni.

„Az idei Orosz Nagydíj különleges lesz számomra, mivel 21. születésnapom vasárnapra esik. Remélem, emlékezetessé tudom majd tenni. Úgy emlékszem, a 18. születésnapom ugyanitt töltöttem be, szóval nem lesz új Szocsiban ünnepelni” – mondta Verstappen a Red Bull előzetesében, elárulva azt is, hogy a kilátás Szocsiban mindig lenyűgözi: „Egyik oldalon a hegyek emelkednek, a másikon a tenger van. Igaz, az autónk számára nem ez a legjobb pálya.”



A Red Bulltól biztosan számíthatunk valamilyen humoros meglepetésre, amellyel megörvendeztetik Verstappent, de Ricciardo is szándékozik megajándékozni csapattársát. Ugyanebben az előzetesben törte a fejét, mivel kellene:

„Körül kell néznem, hogy találjak Maxnak valamilyen vagány ajándékot a 21. szülinapjára. Vagy talán simán neki ajánlom majd a futamgyőzelmem!” – viccelődött Ricciardo. Az ausztrálnak meglehetősen kicsi esélye van a gesztus kivitelezésére, Mexikóval ellentétben Szocsi nem kedvez az RB14-nek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: