DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Schumacher néha elsírja magát a Genfi-tónál

Michael Schumacherről egy meg nem nevezett rokon hintette el, hogy néha kicsordul egy könnycsepp a szeméből. Volt menedzsere pedig lezártnak tekinti élete azon fejezetét, melyet a bajnokkal együtt töltött.

2013-ban elszenvedett súlyos síbalesete óta Michael Schumacher egészségi állapota nagyjából ismeretlen a közvélemény előtt, ő pedig azóta is a Genfi-tó melletti házában lábadozik az elszenvedett agysérüléseiből.

Egy meg nem nevezett rokon a héten a Paris Match magazinnak adott ki egy kis információt a Formula-1 legeredményesebb pilótájának állapotáról: „Mikor beültetjük a kerekesszékébe, és kitoljuk, hogy lássa a Genfi-tó gyönyörű panorámáját, Michael néha sír.”

Schumacher egészségügyi állapota a mai napig rejtély


Azonban egykori menedzsere, Willi Weber már teljesen elhatárolta magát Schumachertől és az egész családjától, illetve a jelenlegi menedzsmentjétől. Weber a Bunte magazinnak nyilatkozott Mallorcáról, és a Schumacherrel együtt töltött időkről: „Egyfelől az emberek örülnének, ha Schumacher Mallorcára költözne, másfelől viszont senki sem tudhatja, hogy milyen állapotban is van valójában, és nem biztos, hogy bármit is érzékelni tudna abból a szépségből, ami őt körülvenné.”

„Igazából én sem tudom, miért vette meg a családja azt a birtokot. Michael sosem érezte jól magát Mallorcán. Távol van álmai szigetétől ez a hely. Hosszú gyászolás után lezártam az életem azon részét, amelyet Michaellel együtt töltöttem. Másként már beleőrültem volna. A legjobb, legsikeresebb részét éltük át az életünknek, 20 éven keresztül együtt éltünk át jót és rosszat egyaránt” – zárta mondandóját Willi Weber.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: