DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Sarudon, az Élményfaluban pihent kedvesével Kiss Norbi

Lewis Hamiltonhoz hasonlóan a legkörnyezettudatosabb vízisport, a Stand Up Padding segítségével kapcsolódott ki Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok, az AMG magyarországi nagykövete, aki barátai meghívására érkezett az idén a legszebb hazai strandok közé választott sarudi Kalandpartra.

- Bár aktív kikapcsolódásra hívtak a barátaim, a sarudi strand relax zónájában, egy csodálatos vízparti fűzfa árnyékában közel kétórás alvással kezdtem a strandprogramot, ami fantasztikusan pihentető volt - meséli a formula.hu-nak Kiss Norbi, aki már régóta "adós volt" egy tisza-tavi látogatással barátainak, akik SUP-ozással, motorcsónakozással és vegetariánus vízparti ebéddel várták bajnok barátjukat és kedvesét, Mártit.



- Meseszép helyeken jártunk Kücsön Gyulával, a sarudi Kalandpart és Élményfalú megálmodójával és létrehozójával, aki néhány óra alatt igyekezett a Tisza-tó legkülönlegesebb csodáit megmutatni nekünk - meséli Norbi, hozzátéve: 

- Természetesen nagyon figyeltünk arra, hogy csak olyan helyeken menjünk a motorcsónakkal nagy sebességgel, ahol nem zavarjuk a természetet és a fürdőzőket, horgászokat, de a nyílt vízen azért kipróbáltuk, mit tud Gyula motorcsónakja - meséli Norbi, aki visszatérve Sarudra, egy vegetariánus ebédet követően a legkörnyezettudatosabb vízisportot, a SUP-ot gyakorolta, és a Kalandpart legújabb elektromos hajtású vízi dodzsemjeit tesztelte.

Kiss Norbi kedvesét, Mártit is megtanította SUP-ozni, amely a kétszeres Európa bajnok szerint "nem csak nagyszerű testmozgás, de alkalmas a tökéletes kikapcsolódásra is."

A Mercedes AMG nagykövete mindenkinek azt javasolja: próbálja ki a SUP-ozást, ha úgy szeretne részévé válni a vizek élővilágának, hogy azt egyáltalán ne zavarja. Mint ismeretes, Lewis Hamilton is gyakran relaxál SUP-ozás segítségével.

- Nagyon örülök, hogy Norbi eljött hozzánk, mert nem csak sportolóként, de állatvédőként, környezetvédőként is nagyra tartjuk őt, ráadásul a nálunk táborozó gyerekek közül is sokaknak példaképe - mondja Kücsön Gyula. A sarudi Élményfalu megálmodója és megvalósítója nem titkolja, hogy bár Kiss Norbi és kedvese egyelőre csak pihenni, kikapcsolódni jöttek, várhatóan a Tisza-tó, az Élményfalu és a környék nevezetességeinek nagyköveteként is számítana rá.

Kücsön Gyula azt is elmondta: jövőre egy aktív közlekedésbiztonsági kampányt is terveznek, amelyben felhívják a figyelmet arra, hogy nem éri meg nyaraláskor az utakon életveszélyesen száguldozni, hiszen a Tisza-tó mindenkit megvár.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: