DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Kutyázik, sörözik, szaunázik - így telik Bottas vakációja

A Mercedes F1-es pilótája beszélt a magánéletéről, a szabadidejéről és arról, hogy miért nem szeret Finnországban moziba menni - közzétett egy fotót az új barátjáról is.

Lewis Hamilton kapcsolata jól dokumentálható a kutyáival, Roscoe-val és Cocóval, akiknek saját Instagram-profiljuk van, Roscoe pedig Los Angelesben modellként "dolgozik". A brit F1-es pilóta csapattársa, Valtteri Bottas eddig nem nagyon mutatta meg ezt az oldalát a rajongóknak, most viszont ő is közzétett egy kutyás fotót, rajta a család új barátjával, Fannival.

"Van egy kutyánk, akit Fanninak hívunk, ilyenkor vele is több időt kell tölteni" - mondta a The Sunnak adott interjújában Bottas arra a kérdésre, hogy mivel tölti a nyári vakációját. Az persze egyértelmű, hogy Fanni nem lesz olyan híres, mint Roscoe, vagy Coco, hiszen Bottas és felesége, Emilia egyébként is szeretnek nyugodtabb magánéletet élni, mint Hamilton.

Bottas1



"Finnországban nem megyek többet moziba például, mert nagyon nem szeretem a figyelmet, ami akkor övez, amikor az emberek felismernek. Többet néznek engem, mint a filmet. Átlagos dolgokat csinálunk a szabadidőnkben, a kutyánkat már említettem, elmegyünk éttermekbe, ilyesmi" - magyarázta a finn versenyző.

"Nem töltök sok időt a házon belül, mert mindig mennem kell valahova; egy körre a motorommal, vagy autóval. Ha Finnországban vagyok, akkor a barátaimmal is töltök időt, vízisportokat űzünk, aztán pihenünk és sörözünk a szaunában. Ha a feleségemmel vagyok, akkor tényleg a normál dolgokat csináljuk, mint bárki más, kivéve a mozit."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: