DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Schumachert átköltöztetik Mallorcára?

A hírek szerint Florentino Perez korábbi villáját vette meg Corinna Schumacher és a helyiek is úgy tudják, hogy ide, a spanyol szigetre költöztetik a hétszeres F1-es világbajnokot.

Svájci lapértesülések szerint Mallorcán ápolják tovább a 2013-ban súlyos balesetet szenvedő Michael Schumachert. A hétszeres F1-es világbajnok a nyilvános információk szerint 2014 szeptembere óta Genfben van, de az állapotáról azóta sem tudunk semmit, a hírek mindenesetre arról szólnak, hogy egy tizenöt főből álló orvosi csapat dolgozik körülötte.

michael



Az utóbbi napokban több forrás is megerősítette, hogy a bajnok felesége, Corinna július végén vett egy luxusvillát Mallorca szigetén, méghozzá azt, amely a Real Madrid elnöke, Florentino Perez tulajdonában állt egészen tavalyig, amikor sajnálatos módon, hosszú betegség után elhunyt a felesége - ezt követően úgy döntött, hogy megválik az ingatlantól, amely most Corinna Schumacheré lett nagyjából harminc millió euróért.

A L'Illustre nevű lapban megszólalt a helyi polgármester, Katia Rouarch is, aki megerősítette a hírt, mely szerint Michael Schumachert ide fogják költöztetni. Rouarch azt is hozzátette, hogy tájékoztatta már a sziget rendőreit is erről és felhívta a figyelmet a fokozott biztonságra. A L'Illustre szerint a hely egy valódi erőd, amelynek környékét szigorúan őrzik és a sziget déli részén, Andratx mellett található.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: