DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Kiakasztották az ex-F1-es kommentátorok Hamiltont

A német verseny győztese megnézte az ismétlést, és megdöbbenve tapasztalta, hogy a korábbi pilóták szájából egy elismerő szó sem hangzott el – vele szemben kimondottan ellenségesek voltak. A négyszeres bajnok dühében posztolt az Instagramra.

Lewis Hamilton ritkán néz vissza teljes Formula-1-es futamokat, de a Német Nagydíjat, melyet a 14. rajthelyről nyert meg, ő is látni akarta nézőként. Miután hazatért Hockenheimből, bekapcsolta az ismétlést, a korábban Formula-1-ben versenyző kommentátorok pedig annyira felbosszantották, hogy az Instagramon posztolva méltatlankodott miattuk.



Ezt a szöveges posztot néhány óra múlva letörölte, a brit Sun bulvárlap azonban résen volt, és megmentette az utókornak. Hamilton bejegyzését teljes hosszában idézzük:

„Sosem sikerül megnéznem a versenyeket, de épp hazaértem, és a Skyt néztem. Viccesnek találom az exversenyzők kommentálását, egyetlen közülük nem talált egy jó szót, amit elmondhat. Bármi is legyen az oka, jól van, megbocsátok nektek. A pozitív szellem és szeretet mindig nyer. Nem számít, milyen szavakat használtok, melyekkel próbáltok aláásni, akkor is 14. helyről indultam és 1. helyen értem célba. Isten mindig jó” – állt Hamilton posztjában.

 

A brit Sky Sports csapatának tagja az 1997-es világbajnok, Damon Hill, a többszörös futamgyőztes Johnny Herbert, a számos dobogós helyet szerző Martin Brundle, valamint a Német Nagydíjon Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg is csatlakozott.

A 2016-os világbajnok, Rosberg egy megszólalásában éppen Hamilton teljesítményét méltatta: „Biztos, hogy ez Sebastian teljes karrierjének egyik legsötétebb pillanata volt. Annyira rossz, ami történt, biztos vagyok benne, hogy meg fogja sínyleni. Lewis és a Mercedes azonban fenomenális volt. Behúzták, visszaküzdötték magukat. Sosem szabad leírni Lewist” – nyilatkozta a német, aki Hockenheimben interjút készített volna az első három helyezettel, de állítólag Hamilton tiltakozott ellene.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: