DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Másodszor is megnősül Jenson Button

A Formula-1 2009-es világbajnoka korábban egy évig volt házas. Instagram-posztjában tudatta a világgal, hogy eljegyezte barátnőjét, a korábbi playmate Brittny Wardot.

„Hamarosan Mrs. Button lesz” – írta röviden az alább látható képhez Instagramon a 38 éves Jenson Button, melyet párja, a 28 éves Brittny Ward is megosztott a közösségi oldalon ugyanezzel a felirattal. Ő, hogy a helyzet egyértelműbb legyen, egy gyűrű ikonját is a felirathoz fűzte – a fotón is látható az ujján egy gyémántgyűrű. További részletek, mint az esküvő időpontja egyelőre nem ismertek.

 

Soon to be Mrs Button!

Jenson Button (@jensonbutton_22) által megosztott bejegyzés,

Button és Brittny Ward kapcsolata 2016 óta ismert. A korábbi F1-es világbajnok 2015-ben vált el első feleségétől, a japán Jessica Michibatától, akivel hat éven át tartott kapcsolata, a házasság azonban mindössze 12 hónap után véget ért.

Jenson Button 2016 végén vonult vissza a Formula-1-től. Tavaly csupán néhány versenyen állt rajthoz – köztük a Monacói Nagydíjon –, a pihenő után azonban idén újra nagy erőkkel összpontosít az autósportra: a japán Super GT-ben, valamint a WEC-ben is indul. Előbbi szériát három forduló után vezeti, utóbbiban pedig hétvégén vág neki első Le Mans-i 24 órás versenyének az LMP1-es SMP Racinggel Mihail Aljosin és Vitalij Petrov csapattársaként.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: