DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton már előre fél a szép miami nőktől

A négyszeres F1-es világbajnok Lewis Hamilton azzal viccelődött, hogy ha lenne Miamiban nagydíj jövőre, csak nehezen tudna nyerni, mert nagyon sok dolog elterelné a figyelmét.

Az idei pontversenyt vezető brit pilótáról – aki nagy mázlival nyerte meg a múlt vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjat – köztudott, hogy szeret Miamiban bulizni, lazulni. A Mercedes versenyzője viccesen meg is jegyezte, hogy nehezen tudna csak a vezetésre koncentrálni a floridai városban.

„Az egyik barátom értesített üzenetben Miamiról, egyből arra gondoltam, hogy nem fogom megnyerni a futamot, mert Miami izgalmas és sok a jó szórakozóhely” – mondta vigyorogva Hamilton. „Ó, istenem, nagyon kemény hétvége lenne, talán be sem szabadna tennem a lábam a városba. Nagyon sok szép nő van ott és rengeteg figyelemelterelő tényező lesz.”



A floridai városban a jövő héten szavaznak arról először, rendezzenek-e utcai futamot 2019 októberétől. Ha a hónapban a második szavazás is pozitív eredménnyel zárul, zöld utat kap a második amerikai nagydíj.

Ugyanakkor több helyi lakos is azért küzd, hogy megfúrja az F1 térnyerését, aláírásokat is gyűjtöttek. Sajtóhírek szerint viszont jó esély van a megegyezéshez, s jövő ősszel már a pálmafák árnyékában is száguldozhatnak Hamiltonék.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: