DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamilton stílusa még mindig sokakat felháborít

Még mindig ráncolják a homlokukat az emberek, ha meglátják Lewis Hamiltont. A Mercedes Formula-1-es pilótája extravagáns frizurájával és öltözködésével gyakorta kelt feltűnést, amire még mindig többen felkapják a fejüket.

A négyszeres vilgábajnok szerint a sportágában és azon kívül is gyakran szegeződnek rá szempárok. Hamilton szorosra fűzte a kapcsolatát a divatvilággal, gyakran tűnik fel bemutatókon világszerte, mutatkozik modellekkel, de úgy véli, sokaknak még mindig problémát okoz a viselkedésével.

„Az itteniek még mindig furcsán néznek rám amiatt, amit csinálok. Számos emberrel találkozok, akiknek továbbra is gondot jelent az öltözködésem, és az, hogy ékszereket, fülbevalókat viselek” – osztotta meg Bakuban a tapasztalatait Hamilton.



A brit versenyző nagy szerencsével megnyerte a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjat, ráadásul ezúttal befonatta a haját, amit az eredményhirdetésen jól meg lehetett figyelni. „Mióta bekerültem a Formula-1-be, arra törekszem, hogy legyőzzem az előítéleteket. A divat, csak az érzések megnyilvánulása” – mondta Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: