DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Britney Spears is fellép az USA Nagydíjon

Idén két sztárfellépő koncertezik a versenyhétvégén az USA Nagydíjon: szombaton Bruno Mars, vasárnap Britney Spears nevével igyekeznek több rajongót csábítani a pályára.

Szombaton és vasárnap is koncert lesz a Circuit of the Americas versenypályán, miután a V6-os motorok elcsendesednek: október 20-án az időmérőt követően a 27-szeres Grammy-jelölt Bruno Mars lép fel turnéja állomásaként. Vasárnap a rajongók, akik a pályán maradnak, Britney Spears fellépését hallgathatják meg: aki az USA Nagydíjra jegyet vásárol, részt vehet mindkét koncerten.



„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy idén Bruno Marst és Britney Spearst üdvözölhetjük az USA Nagydíj színpadán” – mondta a COTA alapítója és elnöke, Bobby Epstein, aki régóta híve az F1 és a popsztárok összekapcsolásának. „A motorsport csúcsa, két globális szupersztár zenész és az egész fesztiválszerű szórakoztatás, amely a Formula-1-es USA Nagydíjat jellemzi, az év ezen hétvégéjét a sport és szórakozás legnagyobb ünnepévé emeli.”

Mióta az USA Nagydíj 2012-ben Austinba került, minden évben koncertezett világsztár a pályán: 2017-ben Justin Timberlake és Stevie Wonder, 2016-ban Taylor Swift, 2015-ben Elton John volt a húzónév.

Azok számára, akik Magyarországról követik az USA Nagydíj eseményeit, a koncertek hatása leginkább abban fog megnyilvánulni, hogy a szombati időmérő edzés újra egészen késői időpontban, 23 órakor kezdődik, szemben a 20:10-kor startoló futammal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: