DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Schumacher családja hálás a megértésért

A hétszeres világbajnok menedzsere szerint a német legenda hozzátartozói nagyra értékelik, hogy a szurkolók tiszteletben tartják, hogy a korábbi versenyző egészségi állapota a család privát ügye.

Michael Schumacher még 2013 decemberének végén szenvedett súlyos balesetet síelés közben, amely során komoly agyi sérüléseket szenvedett. Azóta a család és a hétszeres Formula-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm sem sokat árult el a német pilóta állapotáról: elmondásuk szerint a 49 éves versenyző előtt hosszú út áll a rehabilitáció terén.

schumacher-dppi-2012-1



A szurkolók nem egyszer már-már követelték, hogy adjanak részletesebb tájékoztatást Schumacher hogylétéről – nemrég a korábbi menedzser Willi Weber is ebbéli reményét fejezte ki –, ráadásul a hírhiány miatt gyakran szárnyra kelnek légből kapott teóriák is.

Kehm azonban az Associated Pressnek nyilatkozva nemrég elmondta, hogy a család hozzáállása nem változik ez ügyben, de hálásak a szurkolók empátiájáért: „Amit elmondhatok, hogy a család nagyra becsüli a rajongók megértését. Az emberek tényleg megértik, hogy az egészségi állapota nem tartozik a nyilvánosságra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: