DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Megmutatta a világnak második kislányát Rosberg

A visszavonult világbajnok gyermekeiről csak arc nélküli képeket mutat a nyilvánosságnak, egy jótékonysági akció kedvéért azonban kivételt tett. Először láthatjuk a féléves Naila Rosberget.

A 2016-os Formula-1-es világbajnok, Nico Rosberg két lány édesapja: Alaia két és fél éves, Naila pedig szeptemberben született. A közösségi médiát aktívan használó Rosberg gyakran posztol fényképeket családjáról, de gyermekeit védve figyel arra, hogy az arcuk ne látszódjon (alább látható egy ilyen jellegű poszt Alaiáról).

A jó cél érdekében azonban Rosberg megszegte szokását: egy német jótékonysági szervezet akcióját támogatva részt vett egy fotózáson felesége, Vivian, valamint Naila társaságában. Néhány fotón Alaia is felbukkant.

 



„Visszavonulásom óta izgalmas kihívásokkal találtam szemben magam, de ez eddig messze a legizgalmasabb volt közülük” – mondta Rosberg, aki idén visszatér a versenypályákra, legalábbis a német televízió szakértőjeként egyes futamokon. Az elsődleges számára azonban a család:

„Örömmel osztok meg pár fotót családunk legújabb tagjáról, Naila Rosbergről. Két gyönyörű kicsi lány apjának lenni életem eddigi legnagyobb élménye, ezért boldog vagyok, hogy több időt tudok tölteni mindkét lányommal, valamint feleségemmel, Viviannal.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: