DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Rosszul lett, kórházba került Barrichello

Igyekezett megnyugtatni rajongóit, hogy már minden rendben, de továbbra sem hagyhatta el a kórházat, még mindig várnak rá vizsgálatok, mielőtt kiengedik és visszatérhet a pályára.

A brazil ex-F1-es szombaton lett rosszul és nagyon erős fejfájás gyötörte, most pedig az Instagramon posztolt az állapotáról egy kórházi ágyból - elmagyarázta, hogy szerencsére nincs komoly probléma és bár még vizsgálják, illetve megfigyelik, hamarosan újra ott lesz a versenypályákon.

barrichello



"Régóta nem posztoltam már, úgyhogy elmondom, hogy mi történt. Szombaton úgy döntöttem, hogy felkelek és elmegyek zuhanyozni, de szörnyű fejfájást éreztem. Szerencsére a feleségem ott volt és hívott egy orvost, aki kórházba vitt és ott már abszolút a gondomat viselték" - magyarázta az esetet posztjában a korábbi F1-es futamgyőztes brazil pilóta.

"Volt egy kis érproblémám, de azt akarom mondani, hogy most már nagyon jól érzem magam. Még mindig vannak vizsgálataim, de őszintén mondom, hogy remekül vagyok és az életben adódó nehézségek mutatják meg azt, hogy hogyan váljunk jobb emberré. Hálás vagyok és hamarosan ismét ott leszek a pályán" - tette hozzá Barrichello.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: