DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Ő Valentino Rossi 15 évvel fiatalabb barátnője

Új páciensre talált a Doktor, a mindössze 24 éves Francesca Sofia Novello személyében, aki fehérnemű-modell, és sok időt fordít Instagramjára – számunkra szerencsés kombináció, mutatjuk!

Az angol nyelvű Sun bulvárlap beszámolt arról, hogy a februárban 39. évét betöltő MotoGP-ikon Valentino Rossi új, nála jóval fiatalabb barátnőre talált: Francesco Sofia Novello 24 éves, és felkapott fehérneműmodellként dolgozik Milánóban. Instagramját 55 ezren követik, akiket bőségesen ellát szemkápráztató fotóival. Érdemes ide kattintva szemrevételezni.

Rövid kutatás után rátaláltunk, hogy a hölgy korábban két szezonon át a Moto3-ban érdekelt Leopard Racing rajtrácslánya volt – ez némi kiindulópontot ad, hogyan ismerhették meg egymást Rossival.



A pár nyilvánosan még nem vállalta fel kapcsolatát, és közös lesifotó sem jelent meg róluk, az olasz sajtó – a hír a Corriere della Sera lapban jelent meg először – azonban meggyőződéssel állítja, hogy a kilencszeres világbajnok és a hölgy egy párt alkotnak.

Valentino Rossi 2016-ban szakított korábbi barátnőjével, a szintén fehérneműmodell Linda Morsellivel, aki azóta nem más, mint Fernando Alonso kedvese.

De vissza Francescához (a képek forrása Instagramja):

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: