DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Komoly díjat vehetett át Schumacher lánya

Tehetséges, egyben sikeres sportoló és példamutató ember - ezek voltak azok a kritériumok, amelyeknek megfelelt a hétszeres F1-es világbajnok lánya, Gina-Maria Schumacher.

Komoly elismerést vehetett át a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher lánya, Gina Schumacher: a húsz esztendős hölgy szintén kiemelkedő sporteredményekkel büszkélkedhet, már kétszeres világbajnoknak és Európa-bajnoknak mondhatja magát western lovaglásban. Emiatt vehetett át egy díjat szerdán Münchenben az Audi Generation Awards gálán - itt azokat a fiatal tehetségeket díjazták, akik a művészetben, vagy a sportban elért eredményeik mellett emberileg is példát mutatnak a többieknek.

ginaschumacher



"Szeretnék köszönetet mondani a zsűrinek, de különösen a szüleimnek azért a szeretetért, amit nap mint nap kapok tőlük" - mondta Gina-Maria Schumacher, aki nem adott interjút, csupán a díj átvételekor mondott egy rövid beszédet. Azt, hogy ő is a díjazottak között lesz, egyébként teljes titokban tartották, holott minden más győztes nevét már jóval korábban tudni lehetett.

Gina öccse, Mick az autósport-utánpótlásban nevelődik és lépeget előre, Gina is kipróbálta magát a gokartban, de saját bevallása szerint a lovak jobban tetszettek neki.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: