DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Jótékony célból kidobósozott Hamilton Ben Stillerrel

Az Abu Dhabi Nagydíjat megelőzően Lewis Hamilton még gyorsan elrepült New Yorkba, hogy lila melegítőt húzzon magára, és labdákat dobáljon színészekkel egy jó cél érdekében.

A jótékonysági meccset Ben Stiller alapítványa rendezte, a játék pedig a 13 évvel ezelőtti, Kidobós: Sok flúg disznót győz című film mérkőzését idézte fel, melyben a színész is szerepelt. Hamiltonnak cameoszerepe volt Stiller tavalyi filmjében, a Zoolander 2-ben, ezen kapcsolat révén kapott meghívást New Yorkba. Az invitálást sűrű programja ellenére elfogadta: hétfőn még a negyedik világbajnoki címet ünneplő Mercedes angliai bázisain járt, hétvégén pedig Abu Dhabiban versenyez, de nem rettent meg az óceánt átszelő kirándulástól.



Hamilton Stiller csapatában, a Lila Kobrákkal játszott, a meccsről a 2004-es film egy másik sztárja, Justin Long ejtette ki. Az F1-es világbajnok élvezte a kalandot, melynek történéseit szokásához híven a közösségi médiában örökítette meg.

A jótékonysági esemény a Puerto Ricón és Amerikai Virgin-szigeteken végigsöprő Maria hurrikán károsultjainak gyűjtött adományt. A szigetek lakói ivóvízhiánnyal küzdenek, a bevételből Stiller alapítványa 580 ezer palack vizet tud útnak indítani a bajban levők számára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: