DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Szerinted ki a legjobb Ferrari-pilóta?

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

Az egyik motorsporttal foglalkozó magazin több ezer rajongó bevonásával igyekezett megtudni egy nemzetközi szavazás által, kit tart a közvélemény a valaha a Scuderia színeiben szereplő pilóták közül a legjobbnak. A jelek szerint Michael Schumacher akkora népszerűségnek örvend, hogy a szerte a világból érkező szavazatok több, mint 50%-át besöpörte. Kimi Raikkönen végzett a második helyen, míg Gilles Villeneuve a harmadikon. A jelenleg is aktív Formula-1-es pilóták közül Fernando Alonso a hatodik, Sebastian Vettel némi meglepetésre csak a tizedik, míg Felipe Massa a 12. pozícióig jutott.

Schumacher öt világbajnoki címet szerzett a Ferrarival


 

Mivel kíváncsiak vagyunk a magyar rajongók véleményére is, szavazást hirdetünk ki: Szerintetek ki a valaha volt legjobb Ferrari-pilóta? (Az egyszerűség kedvéért a nemzetközi felmérésen legtöbb szavazatot kapó pilótákat soroljuk fel.) 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: