DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Neymar és Usain Bolt is Hamiltonról áradozik

Új világbajnoki címe apropóján Lewis Hamiltont köszöntötte a közösségi médiában az F1-es celebekből álló baráti köre: olyanok gratuláltak, mint Beckham, Bolt vagy Neymar.

A PSG labdarúgója, az immár négyszeres világbajnokkal közismerten jó kapcsolatban álló Neymar a helyszínen, Mexikóban nézte végig Lewis Hamilton vb-elsőséget garantáló versenyét, a futam leintését követően pedig a csapat után a rádión is beszólt a pilótának: „Örülök neked tesó, négy bajnoki cím. Győztes vagy!” – mondta a brazil futballista.

Neymar később Instagram-profilján egy képet tett közzé, bővebb felirattal, melyben ismét testvérének nevezte cimboráját, hozzátéve azt, hogy Hamilton minden sikerét megérdemelten szerezte, és még többen lesz része a jövőben.

A futólegenda Usain Bolt, aki egy héttel korábban az USA Nagydíj dobogóján mókázott Hamiltonnal, ugyancsak felköszöntötte a közösségi oldalon: „Gratulálok, @lewishamilton negyedik vb-címedhez” – írta, a „bármi lehetséges”, és a „ne gondolj határokra” hashtagekkel, egy Austinban készült kép mellett.

 

Congrats @lewishamilton on your 4th @f1 world title #AnythingIsPossible #DontThinkLimits

Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) által megosztott bejegyzés,

Két brit sportoló, a labdarúgó David Beckham és futó Mo Farah – utóbbi a Japán Nagydíjon volt Hamilton vendége – szintén nyilvánosan gratulált honfitársának.

Ellenőriztük a szintén Lewis Hamilton celebkompániájába tartozó Justin Bieber és Palvin Barbara Instagram-profilját is, de ezeken – egyelőre – nincs említés az F1-es versenyző bravúrjáról.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: