Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap
Bulvár

Sainz: Minden csütörtökön borotválkozom!

Az újságírók arra lettek figyelmesek Mexikóban, hogy a spanyol F1-es pilóta megváltozott külsővel jár-kel a paddockban, ezért feltették neki a kérdést: vajon mindez a Renault-ra váltásnak köszönhető?

Miután a múlt hétvégi USA Nagydíjon csatlakozott a Renault-hoz, Carlos Sainz frissebb külsővel érkezett meg Mexikóba, amely az őt körülvevő újságíróknak is szemet szúrt - a spanyol pilóta borotváltan, új hajviselettel sétált a paddockban.

A Red Bullról régóta tudni, hogy nem feltétlenül izgatja pilótái kinézete, amíg teljesítenek a pályán, a gyári Renault azonban egy fokkal vállalatibb megjelenést követelhet meg - bár folyton borostás ügyvezető igazgatójuk, Cyril Abiteboul már önmagában megcáfolja ezt a kijelentést.

Amikor megkérdezték Sainzot Mexikóban, hogy vajon a csapatváltás miatt módosított a külsején, így válaszolt: „Nem, egyáltalán nem, minden csütörtökön borotválkozom, ennyi az egész - és akkor megyek fodrászhoz, amikor szükségét érzem” - idézte az F1i.com a spanyolt, aki hozzátette, mi lehet a feltűnő változás oka. „Talán azért, mert gyakran viselek sapkát, és kevesen vették észre, ha levágattam a hajam.”

„Most nem viselhetek sapkát, mert még mindig folynak a tárgyalások a Red Bull és a Renault között, hogy kitalálják, milyen sapkát vehetek fel. Az viszont biztos, hogy amikor gyakran hordasz sapkát, kevesebb időt töltesz a tükör előtt reggelenként!” - vallotta be Sainz, aki remek teljesítményt nyújtott első renault-s futamán Austinban, ahol a hetedik helyen zárt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?