DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ricciardo Hamiltont tartja legtöbbre a mezőnyben

Egy rendkívüli kezdeményezés keretében, ahol a rajongók személyesen tehettek fel neki kérdéseket, Daniel Ricciardo elárult valamit, amit eddig nem tudtunk róla: egy napon szeretne Lewis Hamilton csapattára lenni.

A Red Bull egyik szponzora különleges lehetőséggel ajándékozta meg egy játék szerencsés nyerteseit: kaptak egy elérhetőséget, amelyet online tárcsázva Daniel Ricciardo jelent meg a kamera másik végén, hogy élőben és személyesen válaszoljon a rajongók kérdéseire.

Némileg meglepetésként hatott, hogy az ausztrál két alkalommal is Lewis Hamilton nevét adta válaszul, felfedve ezzel, hogy nemcsak a legkeményebb ellenfelének, de az egyik legjobb cimborájának is tartja őt a Formula-1 jelenlegi mezőnyében. Az egyik rajongó ugyanis azt kérdezte, melyik pilótatársait vinné magával egy lakatlan szigetre, amire az ötszörös futamgyőztes saját csapattársa, Max Verstappen mellett Hamiltont is megnevezte.

 hamilton-ricciardo



Amikor pedig azt érdeklődték meg, kivel küzdene meg legszívesebben azonos istállóban a jelenlegi mezőnyből, gondolkodás nélkül ismét a Mercedes britje került elő.

„Lewis ellen szeretnék megmérkőzni. Remélhetőleg itt marad még egy pár évig, és talán összekerülünk. Majd meglátjuk, hogyan alakul, de biztosan élvezetes lenne!” - sugalmazta az ausztrál.

Ricciardo a továbbiakban azt is elárulta, hogy ha nem F1-es versenyző lenne, akkor motoron, vagy egy zenekar tagjaként tudná magát a legkönnyebben elképzelni. Honfitársától, Kylie Minogue-tól a Spinning around című számot kedveli a legjobban, egy holland kérdezőjének pedig Verstappennel is viccelődött egy kicsit, aki szerinte nem véletlenül jár mostanság egyre sűrűbben Amsterdamba, elvégre ott vannak a csajok... 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: