DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamilton Palvin Barbarával és Neymarral pihente ki a szingapúri fáradalmakat

A brit F1-es pilóta ismét belevetette magát az életbe, Szingapúrt követően a magyar modellel és a Paris Saint-Germain csatárával múlatta az időt.

Amíg mások edzőterembe vagy szimulátorozni vonulnak el két verseny között, Lewis Hamiltonnak mindig jut ideje híres barátaira. Szingapúrban aratott futamgyőzelme úgy tűnik, nem vett ki sokat belőle, és már egy nappal a nagydíjat követően Európában múlatta az időt régi kedves ismerősével, Palvin Barbarával, valamint Neymarral, a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain idén nyáron rekordáron megszerzett klasszisával.

 



Persze mielőtt elmélyült volna társaságukban, szórakozott egy kicsit unokaöccsével, aki rendszeres vendég a pilóta Instragram-történeteiben. A kissrác ismét feltűnt, Hamilton pedig azt is megosztotta a világgal, hogy bekakált, ezért nem túl boldog. A Mercedes versenyzője ezt később némi rapmuzsikával próbálta ellensúlyozni, este pedig belevetette magát London éjszakai életébe.

 

A társaság a londoni Zuma étteremben szórakozott a LOVE magazin partija után, Hamilton mellett a focistának is volt mit ünnepelnie, hiszen a hétvégén úgy győzték le 2-0-ra a Lyont, hogy még gólt sem rúgtak. 

A Neymar által őrült barátoknak nevezett Palvin és Hamilton szemmel láthatóan élvezte egymás társaságát, melyről a focista saját profiljára feltöltött kép is tanúskodik:

 

Crazy Friends

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Hamiltont nem csak Palvin és Neymar édes hármasában látták, hanem Rita Ora énekesnővel és Winnie Harlow modellel is - egy biztos, nem telt unalmasan a Szingapúri Nagydíj levezetése a brit számára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: