DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Megszületett Rosbergék második babája

Miközben az F1-es sajtó és a rajongók azon töpreng, hogy menedzserként milyen új kapukat nyithat meg Nico Rosberg a visszatérésre vágyó Robert Kubica számára, a német világbajnokra ennél sokkal fontosabb helyen van szükség.

Májusban egy Instagram-fotón Rosbergék már elárulták, hogy a 2015 augusztusában született lányuk, Alaia hamarosan egy kistestvért kap, de a közvélemény számára ez már talán kicsit feledésbe is merült az elmúlt hónapokban, főleg úgy, hogy a német neve újabban egy izgalmas, F1-gyel kapcsolatos bejelentésben is feltűnt.

Kicsit így mindenkit váratlanul ért, amikor Rosberg szombat reggel az alábbi videóval jelentkezett be a közösségi oldalain.

„Egy ideig távol voltam a külvilágtól, de most megmutatom, hogy mi volt ennek az oka” - kezdi Rosberg, majd úgy fordítja a kamerát, hogy jól látsszon a mellkasán fekvő újszülött. „Elképesztő érzés, minden tökéletesen ment és mind nagyon boldogok vagyunk. Talán ez az alkalom most még különlegesebb is volt, hiszen immár tudjuk, hogy mit is jelent, amikor az embernek egy kislánya születik.”

Nico és Vivian Rosberg második lánya az arab eredetű Naila nevet kapta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: