DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Rosberg elmondta, mit csinálhat a jövőben

Az F1-ből tavaly decemberben visszavonult címvédőnek rengeteg terve van a következő éveket illetően - nemrég a Szilícium-völgyben járt, amely nagyon inspirálóan hatott rá

Nico Rosberg számára nem állt le az élet azzal, hogy világbajnoki címének megszerzése után bejelentette visszavonulását - sőt! A német expilóta rengeteget utazik, építgeti Forma-1 utáni karrierjét, és nem lehet azt mondani, hogy ne lennének ötletei a jövőt illetően. „Nemrég értem vissza a Szilícium-völgyből” - nyilatkozta Rosberg a The Timesnak. „Rajta volt a bakancslistámon, és nagyon inspirálónak találtam, ami ott történik. Az egész mentalitás lenyűgözött.”

 

Sunny mornings in London

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által megosztott bejegyzés,

„A társadalmunkban lenézzük azokat, akik elbuknak, noha ez teljesen normális. Mi több, bátor dolog - ha nem félsz a bukástól, innovatívabbá válsz. Itt minden a pénzről szól, ott azonban el akarnak érni másokat, jobbá akarják tenni az emberek életét, és vigyázni akarnak a bolygónkra. Mindig is szenvedélyesen rajongtam a technológia iránt, jelenleg pedig a befektetési oldal érdekel engem. A mobilitás foglalkoztat leginkább, hiszen elég nagy a szakadás ezen a téren, és ez meg fogja változtatni a bolygónk egészségét és jövőjét.”

„Lenyűgöző ez az egész” - folytatta Rosberg. „Meglátogattam az Ubert, akik már most saját ’légi hálózatukon’ dolgoznak. Kezdek egyre aktívabb lenni ebben az irányban. Mivel konzervatív ember vagyok, óvatosnak kell lennem: azokat a vállalatokat részesítem előnyben, melyeknek már van némi történelmük, de meglátjuk” - tette hozzá a német, aki feleségével, Viviane-nel második gyermeküket várják.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: