DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton: Nem is vagyok aktív a közösségi médiában

Az F1-es pilóták közül kétségtelenül Lewis Hamilton az, aki a legtöbbet hallat magáról a közösségi médiában, ám állítása szerint egyáltalán nem posztol sűrűn. A magamutogatást viszont nem önmagáért vagy a sportért, hanem a rajongókért teszi.

Már fél év alatt is láthattuk, mennyire fontos a Formula-1 új vezetőségének a rajongókkal való kapcsolattartás, hiszen amióta Chase Carey-ék átvették a hatalmat, a sport egyre népszerűbbé vált a különféle közösségi platformokon. Persze Hamilton már jóval az F1.com hivatalos Facebook- és Twitter-oldalának megszületése előtt nagykanállal ette a közösségi médiát, és egy felvetésre reagálva most egyértelműsítette, hogy neki továbbra sem a Formula-1 népszerűsítése jár a fejében, amikor megosztja az emberekkel élete egy darabját.

20589713_1725812041053173_1266810284811485184_n



„Igazából nem érzem, hogy nagyon aktív lennék. Talán többet posztolok, mint mások, de vannak barátaim, akik sokkal aktívabbak nálam. Csak meglátom őket, és Jézusom... mármint tényleg nagyon nagy a különbség! Mondjuk úgy, hogy egy 100-as skálán ők 90-es mértékben aktívak, én meg lent vagyok valahol 10 körül” - próbálkozott egy elég furcsa számszerűsítéssel Hamilton még a Magyar Nagydíj hétvégéjén.

„De nem a Formula-1-nek csinálom, hanem a rajongóim kedvéért, akik követnek engem. Most is itt ülök egy szobában, de a szurkolók, akik kint állnak a kapuknál, talán tudni szeretnék, hogy hogyan telik a napom, mi van a kutyáimmal és ilyesmi. Egyszerűen csak szeretném megosztani az emberekkel az utazásom egy részét.”

Hamilton ezt az ominózus sajtótájékoztatót is úgy kezdte, hogy először egy fotót készített magáról és a vele szemben ülő újságírók tömegével. Elmondása szerint szereti elraktározni ezeket a pillanatokat, amelyek főszereplőjeként néha még mindig egy kicsit idegennek érzi magát.

„Még mindig elég szürreális, hogy itt ülök ez a sok ember előtt és csinálok egy képet, miközben az összes kamera és újságíró azt várja, hogy mondjak valamit! Jó dolognak tartom, hogy a közösségi média által megoszthatjuk ezeket a pillanatokat emberek tömegeivel.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: