DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

Sokan emlékszünk még Thomasra, az azóta híressé vált kisfiúra, aki könnyekben tört ki, amint meglátta, hogy a Spanyol Nagydíj első kanyarjában kedvence, Kimi Raikkönen egy ütközés miatt kitört felfüggesztéssel vánszorgott a pályán, majd fel is adta a versenyt.

A kamera kipécézte a szomorú fiút, akit többször is adásba adtak. Kimit megérintette a pillanat, a Ferrarinak sikerült kiderítenie Thomas kilétét, így őt és családját meghívták a paddockba, hogy találkozhasson hősével, Raikkönennel, aki készségesen vállalta, hogy közös képeket készítsenek róla és rajongójáról, valamint dedikált sapkát és pólót ajándékozott a családtagoknak is.



A gesztus nem maradt észrevétlen a Laureus előtt, így az augusztusi hat jelölt közé került, mint „az év legjobb sportpillanata”. Bizonyára Raikkönennek is jól esett, hogy ilyen mértékben a Thomas rajongásának tárgya, a kis rajongónak pedig kétségtelenül felejthetetlen napot szerzett a finn jégember. A hírek szerint a finn pilóta saját ötlete volt, hogy próbálják megtalálni és vendégül látni a kisfiút.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: